Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 8 september 2013

Montague Keen - 8 september 2013

Energin från de som nu vaknat upp förvandlar er värld och detta ökar för varje dag när fler och fler ser sanningens ljus och inser att allt ni hade accepterat som sanning i själva verket är FALSKT!

När ni väl har vaknat blir lögnerna så uppenbara, och de som torgför dem visar sig själva som de marionetter de egentligen är. Var medvetna om att dessa marionetter snart kommer att ersättas, i ett försök att övertyga er om att de nya marionetterna bara arbetar för mänsklighetens bästa. Men de nya kommer att anlända i precis samma förpackningar: skräck, krig och kontroll! De presenteras bara med nya namn.

Mänskligheten skall aldrig falla för detta igen. Se noga på dem när de ljuger för er. Ni behöver inte skrika eller ens höja rösten. Bara visa artigt att ni inte tror på dem eller accepterar vad som sägs. Detta är er stora chans att få bort den mörka Kabalens onda kontroll, såväl som allt det sataniska förtrycket som följer med det, en gång för alla. Detta kan ske utan blodbad eller lidande av något slag. När människor kommer samman och vägrar att ta någon del i Kabalens kontroll då kommer den att falla sönder och upphöra att existera.

Kabalen fruktar ditt uppvaknande och de försöker att flytta berg för att hålla dig i ett sovande tillstånd och under kontroll. Du behöver bara ta en titt på din TV och i Nyhetsmedia över hela världen för att förstå hur desperata de är i sina försök att hålla sin makt intakt.

Ni får alla hjälp med att se sanningen i källor ni inte är fullt medvetna om ännu. Men Kabalen är mycket medvetna om det och arbetar oförtröttligt för att försöka hindra att den fullständiga sanningen kommer ut. När allt är känt om dessa mörka tider, som nu närmar sig sitt slut, kommer ni att bli förskräckta över att få lära er i vilken utsträckning Kabalen visar sig ha gått för att kontrollera både er och er värld. De förändrade ert DNA, men detta håller nu på att återställas. Vaccinationer och läkemedel har använts för att förhindra ett naturligt återställande, men nu är ni vakna och ser denna bluff också. Kemiska spåren (chemtraisl) ni sett på er himmel har också använts för detta ändamål.

Så intressant det är att det alltid har funnits pengar i överflöd för krig och för kontroll av mänskligheten! De har systematiskt förstört allting: er luft, vattnet, maten – allting som är nödvändigt för människans överlevnad. Ändå är det fortfarande så att vissa högaktar dessa onda människor. Är det så att de är blinda för ondskan, eller samtycker de på grund av rädsla?

En del är verkligen rädda för att möta sanningen, men den kommer inte att försvinna. Den måste ses och tas itu med, och ju förr desto bättre. För att dödandet skall upphöra så måste du möta verkligheten som blir mer uppenbar för varje dag. Det är din plikt till dina medmänniskor att skydda dem. att skydda de oskyldiga är en viktig faktor i allt detta. Tänk på att Kabalen som kontrollerar marionetterna behöver er rädsla och ert lidande för att kunna överleva!

När ni stoppar dödandet och vägrar vara en del av deras program för övertagande så är de färdiga, för de kan inte göra det utan er. Stöd inte deras krigsmaskin på något sätt, varken i själva dödandet eller i produktionen av krigsmaterialet. De kan bara lyckas med ert stöd för ni är de 99 %!

Fundera en stund över hur livet skulle gestalta sig när full medvetenhet och fullt DNA blir återställt och du lär dig vem du verkligen är, och vad du är kapabel till. Då, och endast då, kommer du att inse helt och fullt omfattningen av vad som gjordes mot mänskligheten för att kontrollera er planet. Du kommer snabbt att återhämta dig och ni kommer alla att gå igenom samma erfarenheter tillsammans, mot upplysning.

Mänskligheten kommer att gå samman och det kommer att finnas många hinder av religion eller ras. Gränskontroller blir ett minne blott från de mörka tiderna. Regeln om att söndra och härska kommer aldrig mer att användas. Regeringar som har skapat falska föreställningar om att skydda andra länder, samtidigt som de invaderar dem för vinst och kontroll, kommer att upphöra att existera.

Allting är baserat på krigsmaskineriet som alltid är redo för aktion för att hålla energin av allt dödande och rädslan uppe så att det kan tillföras Kabalen. De har blomstrat på lidandet och rädslan hos de oskyldiga. Önskar ni verkligen att detta skall fortsätta?

Är ni redo att säga: ”Nog är nog! Vi vägrar att stödja era korrupta regimer ett enda ögonblick till!”

Varenda dag ser ni striden som pågår i människors själar och sinnen. En del förblir förvirrade och vet inte vem de skall tro på. Jag ber dem titta in i marionetternas ögon, för de kan inte se er i ögonen när de levererar den ena lögnen efter den andra. De vet att de snart kommer att dumpas när de inte längre kan övertyga er om att tro på dem. De kämpar också för sin existens inom Kabalen.

De som nu är på Jorden med uppdrag att fullfölja har attackerats skoningslöst. Allvarliga försök har gjorts för att hindra dem från att slutföra sina uppdrag. Både pengar och tankekontroll används ofta i ett försök att hindra dem från att se klart vad som behöver göras. Dessa attacker kommer i många skepnader, men alla med samma mål i sikte.

Det är när människor kommer samman för att arbeta tillsammans som en mörk skugga uppenbarar sig och orsakar upprördhet, olikheter och friktion där inget sådant borde finnas. Kabalen fruktar att rätt personer kommer samman. Varför, oh varför, ser inte dessa personer att de blir utnyttjade för att hålla Kabalen på plats?

Du, min kära, har sett detta om och om igen, och du känner igen det när du ser det. Du behöver styrkan i din tro och övertygelse för att kunna arbeta i det här fältet. Du behöver också känna igen när de Mörka har blandat sig i och du kan vara absolut säker på att den Mörka Kabalen har haft ett finger med i spelet. Detta är precis varför de har varit så framgångsrika – människor tillåter dem att vara det!

Jag ber er alla att vara fullt medvetna om deras knep och inte falla offert för dem. tillåt inte er själva att avvika från att arbeta med ljuset. Tillsammans är ni mäktiga och kraftfulla, och det är därför de försöker att orsaka splittring och separation och det är viktigt att vara medvetna om detta faktum hela tiden.

Se på er själva som en Armé av Ljus som alla arbetar tillsammans med kärlek i era hjärtan för mänsklighetens goda och för återställandet av er planet. Ni kan göra det – och ni kommer att göra det!

Kärlek och ljus till er alla, överallt, från den andliga världen. Vi är med er vartenda steg på vägen. Detta band av kärlek finns överalt när man arbetar framgångsrikt tillsammans.

Din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge