Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 8 februari 2015

Montague Keen - 8 februari 2015


Krisen som avsiktligen har skapats i er värld visar också dem som inte har mänsklighetens bästa för ögonen. Man kan inte missta sig nu på vem som får betalt av den Mörka Kabalen. De kräver krig. Jag talade om för er tidigare att Kabalen inte kan existera utan krig. Ni kan nu själva se hur desperata de är när de rusar från det ena landet till det andra och vädjar om krig.

Nu när ni har vaknat upp kan ni se exakt vad som händer. Detta skrämmer dem för de har inte haft att göra med sådan oenighet tidigare. De vill inte bara ha krig, de behöver krig. De oskyldiga människorna i Ukraina förtjänar inte det som drabbat dem. De behöver ert stöd. Det är Ukraina idag, det skulle kunna bli ni i morgon.

Kabalen vill slakta befolkningen. De kommer inte att visa någon nåd. De vill föra vidare sina planer till ett avslut med deras Nya Världsordning, till varje pris. Ni är bara människor och är i vägen för dem. Så de vill göra sig av med er. Jag bönfaller er, döda inte er egen art för att möjliggöra för denna Kabal att ta över planeten Jorden. Som jag påpekat många gånger tidigare, de kan inte göra det utan er hjälp

Detta är en kritisk tid för er. Beslut måste fattas, gör du ingenting och väntar på att bli slaktad eller tar du ställning och stödjer dina medmänniskor? Tiden har kommit för handling. Du varnades om och om igen att den här tiden var i antågande. Nu är den här, så allvarliga beslut måste fattas. Ni har alla hört LÖGNERNA från Kabalen genom er historia: ”massförstörelsevapen” som aldrig har existerat – men ni föll för det.

De som står för SANNINGEN I den här situationen förtjänar din respekt. Titta inte på deras lögner i TV eller tidningar. Du VET sanningen som får deras lögner att se så patetiska ut. Planeten och mänskligheten behöver ditt stöd. Ni är många, de är få. Se djupt in i deras ansikten när de talar framför kameran. Det är så uppenbart att de ljuger. Sådana lögner kan inte döljas i Ljuset. Deras s k utbetalare tycker inte om förseningar, för de tolererar inga misslyckanden. Så de patetiska dockorna är mycket oroade… och det bör de vara!

Ge inte ditt samtycke till ett tredje världskrig. Inte heller till invasion av andra länder, oavsett vad man säger till dig. Kabalen kan inte göra det utan ert medgivande. Detta enda faktum sätter er alla i en position av makt. Denna information var dold för er tills nu. När du röstar så ger du makt till en annan person att agera för din räkning. Nu måste du återkalla den makten. Tro på er själva och ta tillbaka er makt från Kabalens marionetter!

Ju förr ni kommer samman och vägrar att döda eller invadera andra länder ju förr kommer fred att råda och livet på Jorden kommer att bli en glädje snarare än en kraftmätning och en kamp för att överleva. När du skrattar åt marionetternas lögner så kommer de att veta att deras spel är över. Mänsklighetens överlevnad och planeten Jorden ligger i era händer.

I ert förflutna har ni lyckats blunda för så mycken korruption, pedofili och olagligt dödande etc. Misshandel av små barn fortsatte eftersom goda människor misslyckades med att skydda dem. Ni vet tillräckligt nu för att kunna avslöja sådant beteende. Det är dags för förändring. Ni är de som utsetts till att se till att den här förändringen sker och det kommer att bli lättare än vad ni tror.

Min kära hustru hade en annan allvarlig psykisk attack när hon gick upp i morse. Den dränerade helt hennes energi och hennes ögon har mycket ont. Denna speciella from av attack händer nästan varje dag, men hon fortsätter sitt arbete. Det finns också en plan för henne att utsättas för en ”olycka”. Om en sådan olycka sker, vet då utan allt tvivel att det inte var en olycka. Kabalen vill verkligen inte att ni vaknar upp och förstår vad de håller på med. Det finns ingenting som stoppar dem för att de skall få vara kvar vid makten och fortsätta att njuta av frukterna av ert arbete. De har tagit bort all glädjen i att leva ett liv på Jorden. Men ni kommer att komma igenom den här förskräckliga tiden.

Allting går nu mot sin spets. Kabalen vill ha ett krig i Ukraina. Så de BEHÖVER ER FÖR ATT GE DET TILL DEM!

Sänd kärlek och ljus till alla de människor och länder som lider i händerna på Kabalen. Deras kemiska spår på himlen har blivit ännu mer dödliga, speciellt i Amerika. De dödar er, varje dag. Ni kanske tror att ni är sjuka när faktum är att ni istället dödas. Detta är hur dåligt det egentligen är. Var snälla och vakna upp!

Nå ut till varandra och hjälp när det behövs. Var redo att stå tillsammans för ljus och sanning. Använd makten i meditation, eller använd era tankar, för att åstadkomma de förändringar som krävs för att mänskligheten skall kunna kliva in i ljuset. Be om hjälp! Vi, och era vänner från andra planeter, kan inte blanda oss i om vi inte är inbjudna.

Det skulle ha varit min födelsedag igår om jag överlevt. Veronica kände sig ledsen utan mig på en sådan dag. Jag håller kvar minnena av de underbara födelsedagar hon gav mig när jag var på Jorden.

Tiden har kommit nu för stora förändringar. Var och en av er valde att vara på Jorden vid den här tidpunkten för att få till stånd alla dessa förändringar.

Båda sidor av livet kommer att fira när fred och harmoni har återställts på Jorden.

Min kärlek är alltid med dig. Din beundrande Monty.Översättning Gertie Dahlberg.Om du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge