Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - March 6, 2011

March 6, 2011

Mina Kära Veronica, vi i andevärlden har lagt en stor börda på dina axlar. Vår kärlek ger dig styrkan att fullfölja våra planer och drömmar. Då fler människor av Ljuset träder fram för att assistera, var och en är del av puzzlet, så kommer det snart att bli färdigt. Var och en för med sig sin egen kunskap och färdighet. Vi i andevärlden finner dem, och såsom ett mirakel så finner de vägen till dig. Er värld är i turbulens. Det är det urgamla problemet; ljus mot mörker, godhet mot ondska. Den mörka Kabalen slåss hårt och smutsigt för att försöka hålla sig fast vid makten. Deras banker har hållit mänskligheten som gisslan. Det hela är ett spel för dem. Kontroll till varje pris. Det är svårt för en del människor att acceptera att sådan ondska existerar. Faktum är att ni är omgiven av det i alla möjliga förklädnader. En av de största lärdomarna som människan måste lära sig är att inte döma dessa människor i enlighet med era egen standard. De har inget samvete. De ljuger och fuskar. De ler när de gör sig av med er.

Det var roligt att höra min kära vän, Dr. Rupert Sheldrage, förklara medvetande, vilket är helt separat från sinnet. Så få förstår att det finns ett kollektivt medvetande, och att det finns ens egen personliga medvetande. Vi behöver folk av Ljuset, som Rupert, för att svara på frågorna som har förbryllat folk. Rupert, och folk som honom kommer att träda fram för att guida människor mot en större förståelse av livet på Jorden. Rupert har en spirituell intelligens. Jag var också välsignad med detta. Det gjorde det möjligt för mig att finna sanningen. Jag levde med den sanningen. Det var ingen tillfällighet att du sammanförde Rupert and Richard (Richard D Hall) tillsammans. Allt är en del av planen att införa förståelse och upplysning till er värld. Fram till nu så har människan alltid dumt nog accepterat vad som lades fram utav religioner och myndigheter, utan att ifrågasätta. Det var svårt att acceptera att ni blev lurade, att allt sattes på plats helt avsiktligt för att skapa rädsla, så att ni lätt kunde bli kontrollerade. Det fungerade, men det fungerade bara när ni alla var i ett hypnotiskt tillstånd. Så många av er är nu vakna och ni kan klart se vad dessa familjer har gjort för att kontrollera er värld och utsträckningen av deras ondska. Folk är inte längre villiga att vara deras slavar.

Era vänner från andra planeter har varnat dem att de skall upphöra med sina ondskefulla aktiviteter – det kallsinniga dödandet av oskyldiga människor – och insisterat på att de drar sig tillbaka från er planet. Även om deras teknologier är mäktiga så är ”vår” utomjordiska teknologier långt överlägsna. Tiden tar nu slut för dem. Vi önskar att frigöra er från deras tyranni så snart som möjligt. Vi i andevärlden har sökt assistans från våra vänner på andra planeter. De var glada att hjälpa till med den Stora Transformationen. Som ni vet, så kan inte transformationen stoppas. Den Gudomliga Önskan har förordnat att Jorden måste återgå till Ljuset. Du har träffat på varelser från Andromeda. Du litar på dem. Du vet att de har människans bästa i sina hjärtan. Deras kunskap överstiger vad som helst på Jorden. Människan har medvetet hållits ned och kontrollerats. Friheten ni kommer att åtnjuta när ert arbete är färdigt är bortom er förståelse. Ni kommer att komma ut ur mörkret och in i, vad som ser ut som, det vackraste solskenet. De har till och med blockerat solen på grund av den nytta som människan får av solen. Ni har lurats på alla tänkbara nivåer. Var snälla och ifrågasätt allt som ni har blivit tillsagda. Se in i ögonen på dem som försöker att lura er. Då kommer ni att se dem i ett klart ljus. Det är då som de kommer att förlora sin makt. Återigen så påminner jag er, ”inget är som de förefaller”. Det är när ni registrerar detta faktum som ni kommer att bli fria.

Var också medvetna om den sinneskontroll som utövas genom musik likväl som via TV. Genom oväsendet i den bullrande musiken hörs ord som ”döda, du måste döda, mord är bra”, etc. Det är därför som det finns så många meningslösa mord. Det hypnotiska meddelandet tränger sig i igenom till sinnena av de som inte är tillräckligt starka för att förstå vad som görs mot dem. De mörka ser det som att rensa ut de lägre klasserna med deras egna händer. De riktar sig också mot de som uttrycker sanningen. De anklagar dem för att brott mot barn, etc., för att ruinera deras rykten. Dessa sataniska kulter är listiga. Det är en del av deras standardförfarande. Även om de har varit framgångsrika i det förgångna så har nu folk vaknat upp till deras sätt, och kommer att vägra att tro på sådana lögner. Det ondskefulla nätverket är enormt stort. Det har tentakler som sträcker sig absolut överallt. Det finns så få allmänt kända personer som kan litas på. När ni väl vaknar upp till dem så förlorar de sin makt över er.

Ni har en underbar framtid att se framemot, när ni träder in i Ljuset. Vägen var mörk, och den var svår; men belöningen – att faktiskt återställa er planet till Ljuset och fullt medvetande – kommer att bli enorm. Se till framtiden med självförtroende, ni vet att ni är på rätt spår. Det finns så många, än så länge osynliga, som guidar er framåt. Snart kommer de att kunna visa sig själva öppet – alla varelser av Ljuset tillsammans. Skillnaderna kommer inte längre att spela någon roll. Kropparna är bara överrocken; olika färger, och olika former. Det är själen som har betydelse, den EVIGA SJÄLEN. Det är bara kroppen som dör, själen är evig. Du har familjeangelägenheter att ta hand om. Jag kommer att vara med dig i Anden. Jag tycker alltid om dessa sammankomster. Jag ger tack till alla som hjälper att föra ljus och sanning in i andras liv. Det är så härligt att se hur ljuset tar fäste i dem och plötsligt är de fria. Det kommer prov och utmaningar längs vägen, men ni kommer att ta er igenom dem och in i ljuset. Det kan inte stoppas. Vi är på väg.

Min kärlek omger dig alltid. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge