Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - March 13, 2011

March 13, 2011

Er värld går nu igenom de många förändringarna som är nödvändiga för er, för att helt och fullt vakna upp till mörkret, och se Ljuset som ni har förnekats, så att den Mörka Kabalen kunde hålla er alla i ett tillstånd av hypnotisk förvirring. De använde alla slags metoder som de hade tillgång till: religion, utbildning, etc, för att få er att efterfölja, och på senare år också TV och tidningar. Det hela skapade en falsk uppfattning om hur ni borde leva era liv, vad era mål skulle vara. Ni ansågs inte framgångsrik om ni inte höll er till deras standard. Verkligheten som ni har hjärntvättats till att acceptera styrs av kommers, massförstörelsevapen, och arméer, vilka luras att tro att de ärevördigt dör för sina länder; när de i själva verket är blodsoffer utkrävt från deras sataniska överherrar.

Vad ni nu ser är hur den Mörka Kabalen tappar kontrollen. De faller samman. De skapar ett stort kaos, då de desperat försöker att visa att de fortfarande har kontrollen. Japan var ett framgångsrikt land. Den Mörka Kabalen tycker inte om sådana framgångar, de har sina sätt för att förstöra vad som är bra. De bryr sig inte om mänskliga liv. För dem så är det ett sätt att rensa ur befolkningen och använda det som en varning för resten av världen. Jag såg hur upprörd du blev när du såg den hemska förstörelsen, hjälplösheten hos folket. Du har haft många japanska vänner som du har respekterat. Jag ber alla att vara vänliga att skicka kärlek och assistans till era medmänniskor i Japan. Ni är alla En. En katastrof av denna dimension får er att inse detta. Det för alla samman igen och oberoende av färg och uppfattning. Japan kommer att resa sig över vad som det har utsatts för. De är ett stolt och ärligt folk. Assistans kommer. Jag lovar att de som har kommit till andevärlden från Japan hade avslutat deras arbete på Jorden. De accepterar nu sin nya omgivning. Deras oro är för dem som de lämnade kvar; för det är i själva verket de som lider. Så många som möjligt av er bör erbjuda en säker bostad åt de som nu är hemlösa, till den tid då regeringen kan organisera återuppbyggandet av landet. Det är ett tillfälle för att nå ut till era medmänniskor, och för resten av världen att agera som en Enhet, och försöka att vara där för varandra.

Den Mörka Kabalen använder också bibeln för att låtsas att Tidens Slut är nära. Så är det inte. Vad som i själva verket händer är slutet på deras herravälde av terror och förtryck. Bibeln är inte vad ni har letts att tro att den är. Den lär inte ut kärlek och tolerans. En Gud av Kärlek förstör inte något eller någon. Vad som behövs är att alla själar är modiga och kommer ut ur mörkret. Sök sanningen. Det finns många, likväl som vägar att gå, som guidar er till den rätta vägen. Sök de som talar sanning och ljus. David Icke är ett bra exempel på detta. Det finns många som har ägnat sitt liv till guida den mänskliga rasen mot ljus och kärlek.

Ni har upplevt energiskiftet den 11 mars. Många av er hade underliga upplevelser innan dess, precis som du hade min kära. Den oförklarliga utmattningen, delar av kroppen som vibrerade, oförklarlig verk i olika delar av kroppen. Allt ville desperat sova. Ni började ifrågasätta allt.

Era kroppar anpassar sig till den nya DNAn; vilken i sin tur för er till fullt medvetande. Vetenskapsmännen är helt medvetna om dessa förändringar, men informationen har hållits från er. Ni hjälps och guidas av era vänner från andra planeter, likväl som av änglar, vars ansvarsområden är att guida er framåt.

Sök inte medicinsk hjälp, ni skulle bara få droger. Denna transformering är nytt för dem. Deras ända svar är droger, och ni behöver dem inte. Sök er till energimedicin, vitaminer, örter, etc. Det är den ända medicinen som ni behöver. Nu kanske ni förstår varför era myndigheter tar bort dessa naturliga mediciner från er. Ni förnekas vad era kroppar behöver vid denna tid. Varför accepterade folket bara detta utan att protestera? Hitta er röst. Låt era myndigheter veta att ni insisterar på att ha naturliga läkemedel. Vägra att stöda dem. De kommer att avsättas. Deras ondskefulla styre har nu kommit till ett slut. Vi alla vet vilka de är, de är inte acceptabla i er värld. Det är förstört allt som var gott.

Tack Veronica för att du har fört samman Richard D Hall (RichPlanet.net) och Tony Kilvert, för att avslöja många hemligheter angående den Mörka Kabalens kontroll. Det kan vara ett viktigt steg för många som söker svar till frågor som har sysselsatt dem i åratal. Upplysningen anländer från alla håll. Välkomna de många förändringarna. Använd kärlekens kraft för att stoppa mörkrets kraft. Gör er av med rädsla. Älska och acceptera er själva, då kommer ni att finna det lätt att älska era medmänniskor, då ni tillsammans upplever en Ny Början.

Varje tanke har en energi. Skicka era tankar till alla som behöver hjälp. Lär er att anpassa er till den storslagna varelsen av Ljus, som ni är.

Vet att jag är vid din sida, för att hjälp dig igenom de föränderliga tiderna. Jag är din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge