Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - February 6, 2011

February 6, 2011

Uppvaknandet som vi lovade händer nu, folk vaknar till sist upp till vad de är, Varelser av Ljuset som har blivit instängda i mörkret. Lita på mig. När ljuset väl har hittats och är erkänt så finns det ingen väg tillbaka. Det är vackert att se hur folk kommer samman i harmoni med en gemensam målsättning, för att avsätta de korrupta ledarna och försöka att skapa en bättre framtid för folket. Detta kan genomföras som jag har sagt i det förgångna - makten är i själva verket hos dem vid botten av pyramiden och ni ser nu hur detta händer. När folk kommer samman för att söka Rättvisa då kommer Religion och Politik i andra hand. Det är Folkets Makt som visar sig. Energin som de skapade var mäktig. Gevär och bomber behövs inte för att skapa förändringar, vad som behövs är att folket kommer samman och att de inte längre är rädda för dem vid makten. Makthavarna skapar Rädslan, men det är er sak om ni accepterar det eller ej. Deras modiga handlande har varit en lektion för alla som söker Sanning och Rättvisa. Var snälla och be att de inte leds till att acceptera någon som har satts upp av fiender till Egypten för att lura folket till att acceptera dem. De måste forska i bakgrunden och förbindelserna av alla som lägger fram sig själva som förslag att bli President. Övertagandet av Egypten har noga planerats, folket drogs ned till en sådan låg nivå att de inte något val annat än att acceptera den omedelbara avgången av den personen vars lojalitet var till hans överordnade …. Inte folket av Egypten. Be att folket ser igenom propagandan och kommer att välja klokt.

Min Kära, det vara underbart att fysiskt vara med dig denna vecka, jag kände att du behövde det, men det tar mycket energi så jag kan inte göra det alltför ofta, men det ger glädje till oss båda. Jag vill fortfarande överraska dig ibland. Det är roligt för mig att se att du fortfarande firar min födelsedag, tack.

Du introduceras nu till människor som gör det möjligt för dig att gå vidare med vårt arbete. Ni är alla medskapare av er värld och det är er sak att skapa en Värld där Sanning och Kärlek har reellt värde, och inte egendomar och makt. Du och jag har lärt oss den sanna betydelsen Kärlek och hur man skall leva i Kärlek då när ni har Kärlek, har ni ALLT. Genom Kärlek kommer ni att återupptäcka vilka ni i själva verket är och återknyta med Själen då den öppnar dörren till Ljuset och leder er ut ur ert självpåtagna tankefängelse och så kommer ni att åtnjuta en frihet som ni aldrig tidigare har haft. Detta är en tid för stora förändringar, var djärva, gå med det och så kommer ni att erfara livet som aldrig förut. Gå bort från bojorna av kontroll, gå in i Ljuset med glädje i era hjärtan. Acceptera den nya begynnelsen, det är nu dags för förändringar av allt. Den mörka kabalen försöker att förstöra bilden av karaktären hos de ni litar på. De ämnar skapa situationer med användning av fotografier med barn och vuxna som ser ut att visa att David Icke är en pedofil. Inget kan vara mer fjärran från sanningen. De har försökt alla metoder för att försöka förstöra honom. De sänker sig så lågt att det bara visar hur rädda de är för honom. Alla de av Ljuset vet att detta inte är sant. De korrupta kommer att exponera sig själva om de fortsätter med dessa hemska planer mot en man vars liv är tillägnat Sanningen och Ljuset. De gör mycket för att försöka att förstöra dig, min kära, brev etc.. Bara de svaga och osäkra är rädda för att gå upp emot dem, de saknar ryggrad.

Du hade en sammankomst denna vecka som gick bättre än förväntat. Detta är en del av vår Plan. Deras förståelse av vad som händer runt om i världen var så mycket bättre än vad du hade förväntat dig. Det finns sann vänskap och respekt för dig där.

Vi lovar att Sanningen kommer att blir exponerad och åtgärdad. Korruptionen är häpnadsväckande, Kyrkan, Politiska ledare likväl som organisationer som folk är förväntade att lita på blir exponerade. Det är bedrägeri på en enorm skala och nu när den har exponerats så blir det intressant att se vilka steg som kommer att tas för att förhindra att Sanningen presenteras för allmänheten. Se mot de som försöker att kontrollera situationen…. Det finns ingen plats för de korrupta att gömma sig, inte ens under jord… om de lyckas att undvika rättvisan så kommer döden till alla och då går det inte att springa iväg. De kommer att stå till svars för sin Korruption.

Det är när de korrupta är borta som folk kommer att skapa den sorts Värld som de bara har drömt om. Vad ni gör idag kommer att hjälpa att etablera den sortens värld som ni skulle vilja att era barn växer upp i. Ni, ja, alla ni som är utav Ljuset är människor som är utvalda att föra in denna förändring. Ni är älskade och skyddade för att införa denna förändring. Ni är älskade och skyddade, guidade i allt ni gör. Den Högsta Varelsen valde ut er att komma åter till Jorden så att Transformeringen nu kunde utföras. Det är därför som ni alla har kommit samman även om ni är i många olika länder. Ni är alla en ända stor utsträckning av Ljuset och Kärleken. Ert Ljus expanderar och det når ut till alla som söker Ljuset. Då allt fler människor runt om i världen finner sin röst och gör sig hörda så kommer det att förändras. Kom bara ihåg att ni är Många och de är Få. Deras ondskefulla planer kommer inte att lyckas såvida ni inte hjälper dem. Det kan inte göra det ensamma, de behöver er… 2011 kommer att bli ett intressant år. Det kommer att bli många förändringar, en del naturliga och andra mänskligt åstadkomna, men ni har lärt er att se skillnaden. Det är ett stort steg och ni luras inte så lätt längre.

Kom alltid ihåg att Kärlek är en stor tillgång. Vi på denna sida av Livet skickar så mycket kärlek till er alla. Vi finns alltid här när ni behöver oss. Min Kära, du har träffat så många intressanta människor denna vecka. Detta är bara början. Vi har stora planer och vi kommer att lyckas. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge