Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - February 13, 2011

February 13, 2011

Vi observerar de som styr och ställer och som råder över er värld bakom scenen när de försåtligt satte sitt eget folk i position samtidigt som de låtsades inför folket i Egypten att de kan se framemot Frihet… Det finns inte ett ända land i er värld där det finns frihet. Ni är alla fängslade och kontrollerade. Ni ser bara inte gallren. Det är allt gjort på ett så listigt sätt. Det är bara det att en del av er tror att ni är fria och de försöker att övertyga sig själva att de är så - det är en illusion.

Mänskligheten är mer kontrollerad idag än någonsin under Civilisationens historia. Kameror vakar över allt ni gör, skatter tynger er ner, och det finns lagar om absolut allt.

Vad ni arbetar emot är Verklig Frihet för alla. Vi kommer att uppnå detta. Vi har teknologin som är långt mer avancerad än någonting som era herremän har. Vi har visat att vi kan sätta deras missiler ur funktion. Deras ondskefulla planer kommer inte att fortlöpa så lättvindigt som de hade tänkt sig. Håll förtroendet för oss. Vi är där med er hela tiden. Planerna för Transformeringen är alla på plats. Det kommer att hända när tidpunkten är rätt. On ni bara kunde för ett ögonblick se vad det är ni håller på att införa – en framtid så godartad att det kommer att ta tid för er att ställa in er till den. Tänk ett ögonblick … inga krig, ingen fattigdom, jämlikhet för alla, Verklig Frihet, sanningen om vilka ni är och var ni kom ifrån och den verkliga Historiken om er värld - tänk bara. Er själ kommer att återigen åtnjuta Ljuset av Evig Kärlek.

Vi vet att de som är känsliga bland er reagerar på de massiva förändringarna som händer. NI vet i er själ att dessa förändringar måste ske. Ni höjs upp till Fullt Medvetande. Det kommer att kräva justeringar då det gäller er, både fysiskt och emotionellt, då negativiteten förlorar sitt grepp på er. Detta måste dokumenteras. Ni skriver nu Historia – alla ni som arbetar för Ljuset. Det finns inget att frukta. Era vänner från andra planeter står redo att assistera er. Var vänliga och acceptera dem. De är era vänner. Ni kommer att se er värld med nya ögon då ni kommer ut ur Mörkret som påsattes er. Ni har medvetet hållits ovetande om faktum att era regeringar har fått assistans från oss under många år. Vi kom för att hjälpa, men deras planer var att sprida hunger och sjukdom för att enligt deras sätt att se saken ”Göra en Befolkningsgallring”. Ni har nyligen upplevt ett inflödande av Katastrofer, vilka alla var noga dirigerade och konstgjorda, för att inte nämna Hjärnkontroll som utövas på er alla. Ju mindre ni läser och lyssnar på deras propaganda desto bättre. Vi har lyckats förhindra en del av deras försök att starta det Tredje Världskriget. Ju mer godartad energi som ni skapar desto mer kommer den att uppnå.

Då fler av er öppnar upp till Spiritualitet blir det lättare för oss att kommunicera från Sinne till Sinne. Det är bara i seanser som språk är nödvändigt så att alla som är närvarande vet och förstår vad som presenteras för dem. Seanser som görs med Kärlek och Harmoni är en glädjefull upplevelse för alla som är involverade på båda sidor av livet. Vi arbetar hårt med att frigöra er värld från allt negativt inflytande. Ni kommer att bli chockade då ni inser den fulla utsträckningen av korruptionen. Det blir inte lätt för er att se den exponerad. Institutioner, Religioner etc. som ni har total förlitan på kommer att blottgöras. Guden som de krävde lojalitet till är inte den sanna Guden – den Yttersta Skaparen av Kärlek och Ljus, som ni antog att det var. Er värld har medvetet vilseletts. Det var en slug plan som lyckades utan att någon misstänkte vad som verkligen hände. De hittade på historier som ni alla accepterade som Sanningen. Där ni befann er så hade ni inte stort val. Snart kommer ni att se den större bilden. Det kommer en glädje till Jorden på en skala som aldrig tidigare har upplevts på Jorden. Det är nu dags att se mot framtiden och att lämna det hemska förgångna bakom er för evigt och gå frami Ljuset.

Min kära, ditt liv har blivit så hektiskt, försök att vila, det finns mycket att göra. Tills att vi skriver igen så skickar jag all min kärlek, min kära Valentina. Din beundrande make, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge