Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 12 januari 2014

Montague Keen - 12 januari 2014

Jag vill börja med att tacka alla så hjärtligt för att ni svarade på vårt rop på hjälp med att återställa den heliga energin till planeten Jorden. När denna energi är helt återställd kommer den att ta bort många av de sjukdomar som drabbat så många av er. Era kroppar behöver den energin för att ni skall kunna leva fullt hälsosamma liv. Det kommer också att möjliggöra att grödorna växer och på så sätt producera en god och hälsosam mat med ren energi i. detta har förnekats er och ni har fått kämpa för att överleva. Ert gensvar har varit magnifikt! Tack!

Båda sidor av livet är involverade och det är en gemensam insats. Alla de som lever på Jordens yta kommer att gynnas. Ni kommer att uppleva en fullständig omvandling från allt som nu är mörkt och negativt till ljus och harmoni i allt. Veronica har fått frågan om varför detta inte har gjorts tidigare. Jag kan berätta för er att den tidsinställning som behövs måste vara rätt. Ni behövde vara tillräckligt vakna för att göra detta framgångsrikt. Kabalen kommer fortfarande att placera många hinder på er väg – se dem som sådana och ignorera dem eller navigera er runt om dem. Låt inte någonting bromsa eller förhindra detta arbete. Framtiden för den mänskliga rasen beror på er och era insatser vid denna tidpunkt. Veronica kommer att ordna med information om leylinjer så att den blir tillgänglig på vår websida. Allas insatser är mycket uppskattade. Jag ber er alla att hitta tid för att läsa och smälta vad Mark har skrivit om ämnet leylinjer.

Senaste uppdatering från Mark – se bifogad (se PDF-fil)..

Min kära hustru arbetar på så många olika projekt, vart och ett viktigt för er alla. Så jag ber att ni bistår henne när det är möjligt. Hennes hälsa är inte bra och hon är duvunge, men hon arbetar hårt för er räkning. Vi kommer att välja ut det datum när ni kan kombinera era ansträngningar för att återställa de heliga energierna på er planet. Detta ger er en möjlighet att bekanta er med vad som krävs av er. Det kommer också att göra det möjligt för er att ta kontakt med varandra så att varje land har ett team som är redo och villigt att arbeta tillsammans på projektet. Ta er tid att studera, forska och bli bekant med ämnet leylinjer.

Tillsammans kommer vi att göra att detta sker så snabbt och så kompetent som möjligt. Vi utvidgar en öppen inbjudan till alla länder att vara delaktiga i denna unika uppgift att återställa er planet. Gör detta med kärlek i era hjärtan, kärlek till mänskligheten och er underbara planet.

Detta är de länder som har kommit ombord. Om ert land inte finns representerat nedanför, överväg då att gå med oss:

Albanien, Argentina, Aruba, Australien, Belgien, Bosnien Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Holland, Kambodja, Kanada, Kina, KorsiKa, Costa Rica, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Dominikanska Republiken, Ecuador, Egypten, El Salvador, England, Frankrike, Tyskland, Grekland, Indien, Irland, Italen, Japan, Korea, Luxembourg, Makedonen, Mexico, Mikronesia, New Zeeland, Norge, Pakistan, Filipinerna, Polen, Portugal, Ryssland, Skottland, Sedona, Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Swaziland, Sverige, Schweiz, Thailand, Turkiet, Ukraina, USA, s, Wales och Österrike.

Detta är inte bara En händelse. Vi har för avsikt att utföra underhåll på leylinjer regelbundet. Vi kan inte tillåta denna energi förbli avstängd för er någonsin igen. Jag kommer att ta avsked av er nu så att ni kan ta er tid att läsa Marks ord.

Min kära Veronica, du måste hitta tid för att vila. jag vet hur entusiastisk du är när det gäller detta, men vi behöver dig där för att genomföra detta. Vi här i andevärlden sänder kärlek och ljus till er alla. Era insatser, om än små, är mycket viktiga.

För alltid din beundrande Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge