Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - August 4, 2013

Montague Keen - August 4, 2013

En kamp rasar på så många nivåer. Det finns osynliga krafter precis utanför ert synfält, och dessa skapar mycket av den förvirring ni upplever på Jorden. Planerna som har skjutits framåt måste motarbetas och bli exponerade. De som förstår vad det är som görs har en plikt att dela med sig av sin information så att majoriteten kan väckas upp och på så sätt bli förberedda för alla eventualiteter. Vi här i andevärlden kommer att uppmärksamma er. Vi tittar på vad som händer och vi hittar sätt att dra uppmärksamheten till det som är planerat.

Den mörka tidsåldern med kontroll går mot sitt slut och ljuset kommer att lysa upp allt det som var korrupt. När de väl en gång har exponerats så kan de mörka tjänarna inte längre fungera. Varenda dag lär ni er sanningen om vad ni tvingades att acceptera som sanning. Detta gör att ni tydligt ser vägen som ligger framför er. Detta är en mycket smärtsam erfarenhet men det är så det måste vara så att allt som är korrupt kan tas bort.

Ingenting av korrupta regimer kan accepteras. Allt måste bort. Sedan kommer ni att börja om på ny kula med allting ute och öppet så att mänskligheten kan börja om igen – utan parasiterna. Ingenting kommer sedan att döljas för mänskligheten. Inga organisationer kommer att tillåtas ta kontroll så att de kan konfiskera vetenskapliga framgångar som skulle kunna vara till fördel för mänskligheten.

Det blir en återgång till naturen. Människan har överlevt och blomstrat på grund av att hon förstod att allting hon behövde skulle komma från naturen. Det är spännande för oss att observera hur många av er som nu återupptäcker naturliga botemedel för sjukdomar – sjukdomar som är ett resultat av ingrepp i naturen. Naturen har svaren på alla era behov och, tack och lov, nu vaknar ni upp till detta faktum och ni får häpnadsväckande resultat.

Vi är tacksamma mot alla de goda människor som forskar och omvärderar alla de fördelar som naturen ger er. Ert arbete är av stor betydelse och kommer att accepteras fullt ut när tidpunkten är den rätta. Det är viktigt att ni är helt förberedda på att utbilda era medmänniskor i de bevis som finns på era upptäckter.

De flesta människor kan nu se tydligt hur krigsmaskinen fungerar. De vägrar nu att påverkas av propagandan som fungerade så väl i det förflutna. Kabalen letar nu desperat efter nya ursäkter att använda för att få igång krig. De bevakas och de kommer att hållas ansvariga för sina handlingar av dem som är redo att gå in och rädda mänskligheten från deras grepp. Den mänskliga rasen kommer att överleva för det finns tillräckligt med varelser av rent ljus på Jorden vid denna tid för att säkerställa detta.

Ta ingenting för givet och kontrollera alla fakta innan du bestämmer dig för vad du kan acceptera som sanning, efter mycket övervägande. Bortse från alla de så kallade ”nyheterna”, för de är rena uppfinningar från Kabalen och måste ses som sådana. Du kommer att inse och känna igen den absoluta sanningen när du har alla fakta så att du kan värdera dem själv. Många är överskuggade, så du måste vara försiktig med vad du accepterar som sanning.

Allting är fortfarande utformat av Kabalen för att hålla er under kontroll, lydnad och underdånighet mot endast dem. Pengar används för detta ändamål, eftersom det är det enda de förstår och kontrollerar. De manipulerar allting så att du blir helt under deras kontroll finansiellt sett. Hela konceptet med bankverksamhet var speciellt utformat för detta ändamål. Det tvingades på länderna av Kabalen.

Genom pengar tog de över livsmedelsindustrin, vattnet och all energi. De har förgiftat luften ni andas. De trodde att deras PLAN var idiotsäker, och de övervägde aldrig ens för ett ögonblick att en tid skulle komma när människorna skulle vakna upp och inse vad som hade gjorts mot dem. Nu säger människorna: ”NEJ! Inte i mitt namn. Jag vägrar att bli en del av era korrupta planer!”

Mer bevis på det faktum att allting har exponerats uppmärksammades av er igår när ETT ENORMT PENTAGRAM I KAZAKSTAN VISADES (synligt på Google Earth).
http://vigilantcitizen.com/latestnews/gigantic-pentagram-found-in-kazakhstan-can-be-seen-in-google-maps/
Vid närmare granskning kan ni se DJÄVULENS SIGILL 81694BC LUCIFER och ADAM! Vid en ännu närmare fingranskning: LISAKOVSKY MEDDELADE ”GRILLAT MÄNNISKOKÖTT”.

HUR KÄNNER NI MÄNNISKOR INFÖR DETTA? Allting finns där, dolt i öppenhet. Skillnaden är att nu ser ni med era ögon vidöppna vad som fanns där hela tiden, men era ögon var tidigare stängda för det. Ni tittade med ögon som endast hade en kontrollerad syn. Slöjan har lyfts och nu kan ni se klart och ni är djupt chockade över vad ni ser.

Ni frågar er själva ”Hur kunde jag ha varit så blind för vad som pågått hela den här tiden?” Faktum är att du var blind för det, men nu är du inte längre blind för det. Nu måste du se det fullt ut och bestämma dig för hur du vill handskas med det. Ansvaret är ditt. Var och en av er har ett val att göra vid denna tidpunkt.

Går du med Mörkret eller väljer du Ljuset? Du kan inte bli stående i kulisserna. Det är ett stort beslut. Mörker eller Ljus, detta är det största och viktigaste beslut du någonsin kommer att bli ombedd att göra. Så det är viktigt att du gör det rätta.

De Mörka tjänarna förlorar striden. Detta är uppenbart, även för den mest skeptiska av er. Den personliga striden inom din själ är vad du först måste ta itu med. Kom ihåg, den lättaste vägen ut är vanligen den svåraste i det långa loppet.

Tiden är knapp. Tiden för beslut är nu. Var medveten om att all tänkbar lockelse kommer att placeras framför dig för att hålla dig i mörkret. De inom Kabalen är tidigare mästare i denna teknik. Det är så de fick kontrollen först och främst. Kommer människor att vara dumma nog att falla för deras lögner en andra gång? När det finns kärlek i era hjärtan kommer ni att se ljuset och ni kommer att följa det!

Min kära Veronica, tuffa beslut tas. Dessa är nödvändiga, för endast de med verkligt engagemang kan finnas kvar. Vi är med dig, vartenda steg på vägen och ser till att du får stöd på denna svåra väg.

Alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge