Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 23 november 2014

Montague Keen - 23 november 2014

Jordens energi har intensifierats och den påverkar många av er. Era kroppar blir omgrupperade. Det är nu nödvändigt för er att flytta ut ur det tredimensionella tänkandet och livsstilen. De som försökte ta över er planet gör sitt allra yttersta för att hålla er kvar i 3D. Ni fick en klar bild av hur deras kontroll fungerar den här veckan genom Bradley Love: NYCKELN TILL VÅRT SLAVERI ÄR SEXUELL ENERGI! (Ni finner den på websidan: What's the 'real' truth? )

Jag uppmanar er att noggrant läsa, och läsa igenom igen, den information som finns där. Ni kommer att se att den stämmar med vad jag har försökt förmedla till er, att det är dags att se sanningen i vitögat. Ni har varit offer för det största bedrägeriet i Universums historia! Att blunda för det kommer inte att få det att försvinna. Detta är någonting som alla måste ta itu med. Det påverkar varje man, kvinna och barn på Jorden.

De som gjorde ett falskt inträde till planeten Jorden för ca 2 000 år sedan och bestämde sig för att ta över planeten, har nu sänt ut ett budskap att förbereda för att lämna på samma sätt därför att det skulle bli alltför farligt för dem att stanna kvar på Jorden. De har packat allt det guld och de juveler etc som de har plundrat Jorden på under åren. De vet att de inte kan stanna kvar på Jorden för ljusenergin är för stark för dem nu och de kan inte behålla sin form. Livet blir allt svårare för dem för varje dag då fler av er omfamnar ljuset och sanningen.

Vi har arbetat på deras metoder för att hålla kontroll, så de tappar nu mark snabbt. Deras trollkonster blir alltmer uppenbara och de har inget konstruktivt att säga, och även de kommer så småningom att se ljuset. Allting förändras snabbt, alldeles för snabbt för Kabalen att klara av. De som säger sanningen blir obarmhärtigt attackerade. Var snälla och skicka ljus och kärlek till dem. Det är inte lätt att kliva över balustraden och tala ut för att hjälpa era medmänniskor att överleva i kärlek och ljus. Kabalen i UK och USA har planer på att skapa fler false-flag-händelserför att försöka skrämma er till underkastelse. De kommer att låtsas att ni har blivit attackerade av utomjordingar!

Den false-flagg-händelse som gjorde att tvillingtornen bombades övertygade världen om att USA var under attack. Det tog tid för människor att inse sanningen. Vi här i den andliga världen tittar noggrant på vad de har för sig. Vi kommer att varna er i tid. Kom tillsammans som en och kombinera era energier för att bekämpa den Mörka Kabalen. Ni vill alla leva i fred, nu har ni möjlighet att skapa harmoni och utrota all korruption för evigt. Aldrig mer kommer planeten Jorden att falla i orätta händer. Vi lägger saker på plats för att säkerställa detta.

Ta fasta på möjligheten att komma samman och upptäck hur ni skulle vilja att livet på Jorden skall vara. Fri energi, näringsrik mat, rent vatten och fred överallt. Allt detta kan bli verklighet. Vartenda land har sina experter och när de delar med sig av sina kunskaper så finns inga gränder längre!

Här i andevärlden ser vi tydligt hur det kommer att fungera. Vi kommer att vägleda er varje steg på vägen, för detta är en kombinerad insats. Snart kommer ni att öppna er för det faktum att ni inte är – och aldrig har varit någonsin – hjälplösa överlevare. Ni kommer att bli de varelser av Ljus som ni egentligen är, kapabla till så mycket mer än ni kan föreställa er just nu.

När all den mörka indoktrineringen stoppas kommer det att ta lite tid att anpassa sig och sedan kommer livet att bli som ett enda stort äventyr när ni utforskar ljuset. Ni kommer aldrig att se tillbaka på de gamla, mörka dagarna igen. Vi lägger så mycket på plats för er, förbereder er för den Nya Eran av ljus som nu påbörjats. Hur snabbt detta går ligger helt i era egna händer. Allt ni behöver göra är att vakna upp och se sanningen, att se allting som det är och inte som ni fick lära er att det var.

Arbetet med leylinjerna måste fortsätta. Dess betydelse kommer att bli uppenbar även för tvivlarna. Varje stund ni lägger på att arbeta med leylinjerna, både gamla och nya, gynnar er värld på ett sätt som ni just nu inte kan föreställa er. Även från bekvämligheten i era fåtöljer kan ni visualisera leylinjerna och medvetet förlösa den gudomliga energin till er planet.

Acceptera inte någonting som en sanning förrän ni undersökt det och känn tillfredsställelsen i att kunna acceptera den. Propaganda är planerad som sedan skall matas ut till allmänheten på varenda TV-station och alla tidningar i världen. Ni bör kunna känna igen lögnerna vid det här laget och vägra acceptera dem. Ni är inte längre fåren från det förflutna. Ni kan inte bli lurade lika lätt nu och ni håller på att göra historia!

Sänd ut kärlek och ljus till alla dem som hjälper er alla att gå vidare in i Ljuset. Att avslöja den mörka kontrollen är ett enormt ansvar, så de behöver ert stöd. De arbetar i många delar av världen med ett enda mål i sikte – att rädda mänskligheten och planeten Jorden!

Ja, Kabalen kämpar för sin existens. Så de angriper allting inom synhåll som exponerar dem. Men det kommer snart att vara över och alla attacker upphör. Folk kommer att kunna samlas utan rädsla och tillit och förtroende mellan människor kommer att återvända till världen.

Notering från Veronica

Khartika Gunawan kontaktade mig angående sin nya bok. Det låter bra: ”THE MULTIDIMENSIONAL TRAVELER, FINDING TOGETHERNESS”.

Vi blir snart multidimensionella resenärer, så att hitta samhörighet är ett absolut måste. Vår framtid ligger i våra händer. Låt oss förbereda oss för den och välkomna den med öppna armar.

Min kära Veronica, vi bereder vägen framåt och du kommer att veta när stunden har kommit.

Som alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie DahlbergOm du vill hjälpa Veronica att sälla igång sitt nya Center kan du göra en donation här:
Paypal


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge