Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 3 mars 2013

Montague Keen - 3 mars 2013

Det har varit en svårt men intressant vecka för dig, min kära. Vi delade din upprymdhet när du läste igenom DEKLARATIONEN som officiellt gjordes av det SUVERÄNA FOLKET AV DET FORNTIDA LANDET IRLAND, som nu inte längre ger sitt samtycke till LEX ROMANA, det tyranniska systemet som infördes av ROM. Tårarna du fällde när du läste detta modiga ställningstagande av Irlands folk var tårar för alla dessa som led under Roms regler, och inte bara på Irland. Världen har lidit, mänskligheten har lidit, allt på grund av vad som infördes för nästan 2 000 år sedan.

Min kära, vi inspirerade många till att undersöka vad som var dolt. Nu, äntligen, börjar människor se den stora bilden och de vägrar att vara en del av den. Bomber och skjutvapen behövs inte, bara modet att stå upp för sanningen och att vägra att följa allt det som är korrupt. När man vägleds genom hjärtat kan man inte göra fel. Gratulationer från alla i andevärlden går till dem som gjorde denna Deklaration möjlig. Låt oss nu se hur många av de andra länderna som också samlar mod och tar efter det som det irländska folket har gjort.

Den organiska, naturliga essensen i en människa är inte hat – det är KÄRLEK – och den är det eviga livets kraft. Om en människa fyller sig själv med hat så kommer hon att förstöra sin eviga natur. Detta val är av avgörande betydelse under speciellt dessa evolutionära tider när illusionerna och bedrägerierna avslöjas. Hat förstör till slut dem som hatar: det är destruktivt och borde inte ha någon plats i era liv.

Jag har påmint er, många gånger, att kärlek är det vapen ni skall välja. När ni kan se på era förtryckare med kärlek och medkänsla kommer de att förlora all makt över er. Det kommer att göra att de och deras onda planer blir avslöjade, nakna, och under er nåd. Uppträd med värdighet och ärlighet och ni kommer att lyckas bortom era vildaste förväntningar. Detta är er tid att ta kontrollen över er planet, är ni beredda på det?

Det finns, vid denna tidpunkt, människor som är strategiskt placerade runt om i er värld som är redo och villiga att komma med stöd till dem som behöver deras hjälp och vägledning. Deras arbete är att tända och sprida sanningens ljus. Gå till era heliga platser, återta dem, de tillhör er. Använd den underbara energin som är tillgänglig på dessa platser. Den energi ni kommer att förlösa för ljuset till dessa platser som ännu inte har vaknat upp.

Ta en titt på leylinjerna! De vägleder er till de heligaste platserna. Se var de korsas och upplev den underbara energin för er själva. Fortfarande finns så många av er som ännu inte förstår hur er värld fungerar. Den informationen doldes för er. Nu uppmanar jag er att själva ta reda på den. Njut av friheten som den informationen ger er. Ni kommer att börja se livet i ett helt annat ljus.

Den propaganda som flödar över just nu är skrattretande. De kan bara inte acceptera att ni har vaknat och kan se helt klart vad det är de håller på med. En del människor används till att skapa en totalt falsk bild av händelser. Även om vissa verkar vara vid gränsen är det tyvärr så att många har blivit förgiftade av de korruptas lurendrejeri. Pengar och berömmelse används för att locka dem. De kommer att finna att detta är kortlivat och de kommer att ångra att de varit inblandade i detta. Ni behöver alla vara starka och beslutsamma att skapa en framtid där kärlek och ljus tar bort allt som var mörkt och korrupt. När Vatikanens jurisdiktion är borttagen för alltid, då, och bara då, kommer ni att ha en rättvis värld för alla!

Du fick höra, min kära, att när mänskligheten ropar på hjälp kommer era vänner från andra planeter till er räddning. Du ser dem på himlen. De är redo att landa och hjälpa er. De kommer att hjälpa er att skapa fri energi för alla. Mat och husrum kommer att bli tillgängligt som aldrig förr. Eftersom ni aldrig har upplevt detta så tror ni att det inte är möjligt. Er planet är den enda med sådana problem, för ni lever på en slavplanet. Ni leddes till att tro att ni är de enda varelserna i Universum. Vilket nonsens!!! Ni går snart ombord på det största äventyret ni kan tänka er. Vi finns alla bakom er, uppmuntrar er att vidta de åtgärder som är nödvändiga för att ni skall uppnå era mål.

Den Mörka Kabalen har ökat attackerna på dem som försöker att avslöja dem. Detta bevisar bara hur rädda de är för er. Om ni inte var framgångsrika så skulle de inte vara rädda för er. Ni skulle inte vara ett hot mot dem. Ni lever i den värsta krigszonen sedan urminnes tider. Era fiender gömmer sig bakom varenda fasad av demokrati. Nu kan ni se dem. Ni vet vilka de är. De är desperata och vill fly från er planet.

Veronica, min kära, allting kommer att ske i gudomlig tid. Rätt personer kommer att vara vid din sida. Alla hinder kommer att tas bort och du skall gå vidare som planerat innan du återvände till Jorden. Ibland tar det lite tid för människor att komma till rätta med vad de gick med på att göra, innan de återvände till Jorden. De som har en roll att spela måste slutföra den innan de tillåts återvända till andevärlden. Det finns inget val, som du själv har sett, min kära. Sådana avtal kan inte brytas, oavsett hur många hinder som är placerade i vägen.

De Mörka tjänarna har gjort allt för att isolera dig, men vi fortsätter att föra människor till dig. Ju fler goda människor som samlas, ju mer ljus skapas. Det kommer att släcka mörkret. När de 99 % kommer tillsammans i kärlek och harmoni så kan de inte besegras, och de Mörka tjänarna vet detta bara alltför väl. Detta är precis det som de fruktar. Ja, detta är vad jag säger. De fruktar ER, ni som vaknat! Bollen ligger hos er, era beslut betyder allt.

Det är dags nu för människor att lära sig om kärlekens Gud och ta bort alla minnen av en hämndens Gud som tvingades på er för att hålla er under kontroll. De av er som fortfarande är låsta i rädslan för en hämndlysten Gud behöver forska efter sanningen själva. Ni fick veta att ni skulle frukta döden. Så många av oss som återvänt nu kan försäkra er att döden är en underbar upplevelse. Det är verkligen att komma hem. Om ni har skadat någon under ert liv så närmar ni er bara den personen och ber om förlåtelse. Det är så enkelt som det.

Ni är återförenade med dessa som ni har älskat. Jag väljer att fortsätta mitt arbete med Veronica. Det är vad vi kom överens om när jag gick vid hennes sida på Jorden. Vi har arbetat tillsammans under många livstider och vi var tillsammans innan Jorden skapades. Vår kärlek har överlevt många livstider på Jorden och kommer att fortsätta när vi är tillsammans i andevärlden. Vårt arbete skall fortsätta. Under tiden hjälper jag henne att åstadkomma det hon återvände till Jorden för att göra.

Var snäll mot dig själv, min älskade. Ta dig tid att vila. Allting kommer snart att falla på plats ännu en gång när alla tar sin plats i teamet igen. Allt går som det skall. Lita på mig, min kära.

Alltid din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge