Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 30 september 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 30 september 2016

Mike Quinsey

Varje dag händer något som flyttar er ett steg närmare tillkännagivandet, och när situationen är positiv och Skaparen är nöjd, och det är säkert att göra det, kommer de att gå vidare utan dröjsmål. Spänningen växer i de högre dimensionerna när ni nu närmar er en betydelsefull tid som ni väntat på länge, och det är säkert att ett stort steg framåt snart kommer att tas, något som har potentialen att ske inom bara några dagar.

Men bli inte besvikna om ingenting händer som antytts då varje försening sker av en mycket bra anledning. Oavsett förseningar så kvarstår det faktum att ingenting har ändrats, och de förseningar ni förväntade er kommer ändå att manifesteras. Det finns en tid och en plats för allting, och det är i ert intresse att de viktigaste besluten tas av dem som har en överblick och förståelse för vad som sker här på Jorden.

Magnituden och själva omfattningen av vad som nu sker är bortom er fullständiga förståelse, men vet att ni är privilegierade att vara just DE som direkt upplever en sådan underbar tid som nu. Ni är verkligen de som har valts ut till att stiga upp i era fysiska kroppar, och det kommer att vara en unik händelse. Inse att vid en viss nivå kommer den ”gamla Jordekroppen” att förändras till en som är av en mycket högre vibration.

En trevlig överraskning är att du i själva verket inte kan bära vidare något mindre än den fulländade versionen av din kropp, befriad från alla fläckar och defekter som kan associeras med de gamla jordiska vibrationerna. Förvänta er dock inte för mycket för snart, allt kommer i god för er Uppstigning. Njut av din vision av den nya Jorden, fri från alla begränsningar och motstånd från dem som bara tjänar sig själva. Var centrerad och positiv och bli inte vilseledd av vad som händer runt om dig. Du kan stå mitt i all oro och alla bekymmer som ett skinande ljus som lyfter upp andra.

Illuminaterna skapar sin egen undergång, men de kommer aldrig att upphöra med att försöka uppnå sin ambition att styra världen. De skulle inte sluta upp med att göra detta för någonting, och de är precis som ett sårat djur som är som mest farligt när deras ställning hotas. Ni kan vara säkra på att vad de än gör så är det till ingen nytta för deras dagar är räknade och nederlaget stirrar dem i ansiktet. Inte att undra på att så mycket händer samtidigt, men ut ur detta kaos kommer de uppmuntrande tecknen som tydligt signalerar manifestationen av en Ny Tidsålder. Ni som är av Ljuset är på väg upp, och snart kommer ni att nå den punkt av förändring där ni lämnar de gamla energierna bakom er för gott och kan njuta av frukterna av era framsteg.

När du stiger upp behöver du inte längre någon av dina ”välsignelser” (pengar) då allt du kan tänkas behöva redan finns i de högre dimensionerna. Du kommer också att ha förmågan att skapa enligt dina behov för tankens kraft ger dig möjligheten att ha exakt det du önskar dig. Sättet att tänka kommer att förändras och eftersom du kan ”tänka fram” dina behov i tillvaron så finns inget behov av att samla på rikedomar. Pengar har redan då blivit onödiga och många andra välkomna förändringar kommer att äga rum när den Nya Tidsåldern är fullt genomförd.

Var och en av er valdes till att vara här vid en så viktig tidpunkt som nu, för alla har någonting att erbjuda som hjälper till att manifestera de nya energierna. Ni är gamla själar som har haft så många inkarnationer här och utvecklats så bra att ni är potentiellt redo att stiga upp. Ni har lärt allt som de lägre vibrationerna haft att erbjuda och har testats ordentligt i dualitetens eldar, och ni har övervunnit många utmaningar ni stött på. Ni är värda er belöning genom att nu lämna de lägre vibrationerna bakom er och gå in i välsignelsen och glädjen hos de högre vibrationerna.

Bara föreställ er hur spännande det blir att träffa andra raser som har väntat så länge på möjligheten att få möta er och som tidigare har fått besked om att inte störa er i er utveckling. Där finns andra som helt enkelt är intresserade av att bli vänner med er och få dela med sig av deras egen avancerade kunskap till er. Och så finns det de som har följt er utvecklig och inser att ni är på väg att snart göra er Uppstigning tillsammans med Moder Jord.

De som befinner sig i de lägre vibrationerna kommer också att gå vidare och fortsätta sin utveckling precis som förut. Framtiden kommer att bli full av överraskningar, ni får möta gamla vänner som är nära er och knappt kan vänta på att få se er igen. Livet är kanske svårt för dig just nu, men bli inte besviken eller modfälld. För dem som läser dessa meddelanden är det nästan en visshet att du väl på vägen mot Uppstigning.

Sanningen om saker och ting väntar er och kommer att ges till er vid lämplig tidpunkt. Mycket av er historia, såsom ni nu förstår den, är långt ifrån sanningen och har avsiktligen gjorts så av dem som önskade ta kontroll över er. Allteftersom vibrationerna lyfter upp er blir det svårare för dem att dölja sina motiv, och sanningen bakom deras handlingar blir alltmer uppenbara. Ni är stora Varelser som hålls tillbaka i många avseenden och det innebär att era liv har berövats framsteg som kraftigt skulle ha lyft er livskvalitet. Men misströsta inte för allting kommer till er inom en mycket snar framtid.

Bakom många av de erfarenheter ni har haft är Varelser som har styrt händelserna på Jorden. Fastän de negativa krafterna också utför sina livsplaner så blir resultatet att längs vägen ni färdas på fortsätter de att presentera utmaningar som hjälper till i er utveckling. De är ibland både snabba och rasande, men om ni kan föra er själva igenom dem så utvecklas ni mycket snabbare. Vad som än händer så är allt en del av Guds Plan att leda er tillbaka till Gudomen.

Det är så mycket pengar som väntar på att bli distribuerade att det kommer en tid när ingen behöver leva i fattigdom. Detta kommer att backas upp av ädla metaller och behålla sitt värde. Allteftersom ni fortsätter att stiga upp blir de så småningom onödiga och kommer inte på något sätt att påverka er livskvalitet. Lev Kärlek och älska livet och det kommer att vara en fantastisk upplevelse, olika varje annan du har haft tidigare. Den första prioriteringen är att täcka behoven hos dem som lever i omänskliga förhållanden på grund av långvariga krig och konflikter och naturligtvis kommer källan till deras problem att först tas om hand.

När ni tittar tillbaka och runt om er blir det helt uppenbart att förändringarna har snabbats upp och ut från dem kommer ett mer acceptabelt sätt att leva. Det kommer att förorsaka splittring mellan dem som välkomnar förändring och dem som är fast i det förflutna och inte kan släppa taget. Men förändringarna kan inte hållas tillbaka för den Nya Tidsåldern är på god väg – och snart får ni se bevis för det. Vad ni har väntat på är nu i sikte och tillkännagivanden om detta kommer snart att göras. Underbara tider ligger framför er och ni kommer att få se att väntan har varit väl värd.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset fortsätta att lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge