Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 23 september 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 23 september 2016

Mike Quinsey

Det förekommer konfrontationer och strider över hela världen då de mörka krafterna försöker att hejda förlusterna de får uppleva. Det kommer inte att bli till gagn för dem för deras makt är numera splittrad och de håller på att förlora kontrollen över resultatet av händelserna. Deras dagar är räknade då deras ledare inte längre kan kommendera sina underlydande så att de kan uppnå vad de har planerat. Slutet på deras makt och inflytande är nu i sikte och det finns ingenting de kan göra för att ändra på resultatet. Om man ser på detta utifrån så vet man inte de verkliga fakta, för så mycket händer samtidigt. De som arbetar för att få ett slut på fientligheterna och uppnå en världsfred är placerade där de kan påverka vad som sker och, ännu viktigare, resultatet.

Det är ganska lång tid framför oss innan det blir uppenbart att stora förändringar är på väg, men så snart de börjar är det många saker som förändras. Allt ni blivit lovade blir manifesterat under en relativt kort tid då förberedelserna redan har gjorts. Fördelen med att ha väntat så länge är att många fler själar kommer att ha vaknat upp för sanningen. Ljuskvoten har höjts och en avsevärd ökning av vibrationerna har skett. Ni är oantastliga och ingenting kommer att ändra på resultatet som kommer att se de som är av Ljuset stiga upp.

Slutligen kommer ni att påbörja resan som tar er tillbaka till varifrån ni kom och ni har alltid vetat detta i ert undermedvetna, precis om ni också vet resultatet när ni valde att kliva ner i de lägre dimensionerna för att uppleva separation. När du nu återvänder till de högre nivåerna så kommer du att ha en härlig tid framför dig. Som en Galaktisk Varelse är du fri att välja din nästa upplevelse, och med ett perspektiv på hur du vill fortsätta din pågående utveckling. Vid alla stadier finns alltid hjälp att bestämma dig för vilka möjligheter som är de bästa för dig, men det slutliga valet är upp till dig. Genom att skaffa dig fler erfarenheter i de lägre dimensionerna så har du vuxit som själ. Faktum är att din utvecklingstakt varit snabbare än om du hade stannat kvar i de högre vibrationerna.

Var fokuserade i er egen energi och ni kommer att kunna njuta av förändringarna som ligger omedelbart framför er. Omvandlingen av ert samhälle och era liv kommer att vara mirakulös, främst för att den förändrar på alla sätt det som är nödvändigt för att lyfta upp er. I vanliga fall skulle sådana förändringar ta lång tid att manifestera, men det mesta av detta hårda arbete har redan inträffat. Mycket väntar som finns bara runt hörnet, t ex Städerna av Ljus som kommer att förvåna och överraska er genom sin magnifika prakt. Som ni redan fått veta så är den första mycket nära att manifesteras och den kommer att följas av många fler.

Ingenting sker utan ett specifikt syfte, så när händelser inträffar för en individ eller en grupp av själar bör det vara möjligt att förstå orsaken. På det viset kommer upplevelsen att ha värde, och om den är till för att rensa karma bör du kunna förstå syftet. Allt som händer är av betydelse på något sätt, även om det inte är uppenbart för dig. En lärdom genom faktisk erfarenhet är menad att ha en inverkan på dig, och blir nästan säkert inte glömd. Så när du har en ”nödvändig” upplevelse, försök då förstå orsaken bakom den. På så sätt behöver du bara gå igenom den en gång. När det gäller evolution skulle det vara meningslöst om den inte ger dig möjligheter att utvecklas.

När ni nu är vid gränsen till att lära er så mycket om er egen evolution är det viktigt att ni noterar era erfarenheter. En lektion kommer inte nödvändigtvis att presenteras för er igen, så var säkra på att när ni testas ni tar utmaningen på allvar. Om ni inte gör det kommer den nästan säkert att uppstå igen. Ni testas inte bortom era förmågor så ni bör räkna med att komma igenom segrande. Du har kanske vänner eller släktingar som inte verkar ha några större utmaningar eller problem i sina liv, men förstå att du delvis väljer hur snabbt du vill göra dina framsteg. Eftersom vi nu är i den sista tiden är det bara naturligt att de själar som är nära till fullbordan önskar rensa bort varje kvarvarande karma, som de måste, för att kunna stiga nu.

Universum är fullt av liv och det som existerar i de högre dimensionerna kan inte ses av er. Men i händelse av att sådana livsformer önskar bli sedda så måste de sänka sina vibrationer, och de har gjort detta i avsikt att besöka Jorden. Mer avancerade själar kommer också att ta på sig en fysisk kropp vid behov av att utföra något arbete på Jorden. Dimensionerna smälter samman på vissa platser och när detta sker kan ni se ”visioner” av de högre varelserna, och sådana syner kallas ibland för hägringar. Även de ”osynliga” delar samma utrymme som er, men ibland ser människor dem bara en kort stund innan de försvinner igen.

Många människor går igenom en tid av utmaningar och försöker leva sina liv på bästa möjliga sätt och undvika att fastna i negativa problem. De som kan uppnå detta gör så genom koncentration på allt som är positivt och leva i en energi av kärlek för alla människor. Det är svårt när man konfronteras med fientliga människor eller situationer, men så länge man kan hålla sig centrerad i sin egen energi är det en fördel. Varje gång du är framgångsrik stärker du din egen position och växer till en punkt där du slutar reagera på negativiteten runt om dig. Det kanske låter hårt, men var säker på att detta är ett sinnestillstånd du kan uppnå och du blir opåverkad genom att vara Kärlek i aktion.

Du kommer att finna att människor kommer att känna sig avslappnade och upplyfta av dina högre energier och de kommer att undra hur du har uppnått det. Hela ditt sätt att vara och din livsstil kommer att attrahera andra som kanske kommer till dig för att få råd och lära sig din hemlighet. Det finns ingen anledning varför du inte skulle berätta för dem och ge dem uppmuntran att följa ditt exempel. Att visa universell kärlek i alla situationer är vad de kommer att försöka uppnå, och det är lättare sagt än gjort, men det måste ju börja någonstans någon gång. Varje själ kommer vid något tillfälle att stå inför en sådan utmaning och om de är inställda på framgång finns inget skäl till att de inte skulle uppnå den.

Gör ditt bästa även om du misslyckas ibland, det är bättre att ha försökt än inte alls. Alla upplevelser gör att du avancerar oavsett om du känner att du går framåt. Du har också dina trogna guider till hands som följer dig och uppmuntrar dig att gå vidare. De vet att dina ansträngningar kommer att belönas i sinom tid och att du kommer att lyckas, så var positiv och säker på din förmåga.

Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag. Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset lysa upp dina dagar och vägen till fullbordan.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge