Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 29 januari 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 29 januari 2016

Mike Quinsey

Det finns all anledning att tro att ni inom kort blir medvetna om starten på en hel serie av förändringar som så småningom kommer att upplevas över hela världen. Dessa förändringar, som har fördröjts under en ganska lång tid, är nu redo att avslöjas och kommer att uppenbaras på ett sådant sätt att ni inte blir överväldigade.

Kom ihåg att de flesta människor har liten, eller ingen aning alls, om vad som ligger framför er. i början kommer människor att känna sig oroliga, men när de ser att förändringarna ligger i deras bästa intresse kommer de att ge dem sitt stöd. Det blir naturligtvis motstånd från dem som känner att de kommer att bli förlorare, men snabbt genomfört och med hänsyn till alla inblandade så kommer rädslan att släppa.

Var så säkra på att tidsplanen för er Uppstigning är bestämd och att alla händelser som leder upp till den kan justeras för att säkerställa att den hålls. Ni kommer att träffa personer som har inkarnerat från högre världar speciellt för att hjälpa Ljuset med att snabbt föra in den Nya Tidsåldern. När ni finner störningar och oordning så är det ett tecken på att den gamla världen ”tas isär” då den inte längre har någon plats i den Nya Tidsåldern.

Det gamla rensas bort så snart som möjligt eftersom det nya redan är berett att ta sin plats. Ser man tillbaka kan det kanske verka som att de Mörka tjänarna förhindrade framgång, men oavsett deras agerande har det i alla fall uppnåtts framgång. En av de viktigaste funktionerna har varit att sprida information till så många människor som möjligt, vilket har gjort det omöjligt att hindra att den kommit ut.

Trots ansträngningar att hålla nyheten om framsteg borta från Nyheterna har det gradvis läckt ut från dem som är modiga nog att kliva fram med den. Tyvärr har detta ibland kostat liv, men var säkra på att de själar som är inblandade var förberedda på riskerna. Alla själar vet i förväg när de kommer att sätta sina liv på spel, och var säkra på att de går med på detta för syftet att rensa bort egen, gammal karma.

Av uppenbara skäl brukar inte sådana själar bära med sig minnet i sin nuvarande inkarnation, för så snart de har inkarnerat stannar allt kvar i sinnets gömslen. När livet fortskrider vid den här tiden är många själar i färd med att skapa ny karma för sig själva, och de flesta drar på sig omedelbara resultat då det inte finns tillräckligt med tid att bära den med sig framåt.

Förr i tiden kunde man göra så genom att låta karman rensas vid den lämpligaste tidpunkten, den där det skulle vara mest fördelaktigt för dig. Inte all karma är så att säga för att rätta till felen som du kanske har begått, för det kan också ses som en ”belöning” för handlingar av vänlighet eller liknande. Så småningom kommer du att lära dig hela sanningen om ditt liv, och det kan vara en mycket avslöjande tid.

En sak är säker, som kanske överraskar dig, att som en Varelse av Ljus har du haft många själar som hjälpt dig genom ditt liv. De är utvalda på grund av att de har den erfarenhet som du mest sannolikt kan dra nytta av. Du kanske också har vad som ibland kallas ”dörrvakter” som stannar i närheten av dig hela tiden för att stoppa oönskade störningar eller fysiska attacker i ditt liv.

Varje själ har åtminstone en guide för att se till att livsplanen blir uppfylld. Så du kan förstå att livet inte bara är en serie av tillfälliga händelser som en del tror. Varje stor händelse är noggrant planerad för att försäkra att den blir av högsta värde för dig. De flesta av er kommer att ha Änglavarelser med er som utför Guds vilja, och de är extremt kraftfulla och totalt hängivna sin uppgift.

Om du befinner dig i en svår situation, kanske ditt liv är i fara, kalla då på Ärkeängeln Mikael. Det finns så mycket hjälp att tillgå men den tvingas inte på dig för det skulle vara att blanda sig i din fria vilja. Även om du har en livsplan som du har gått med på innan du föddes så kanske du vid något tillfälle förändrar livets kurs. Dock kommer dina guider att göra sitt bästa för att du skall följa din plan, för den är tänkt att täcka dina behov för vissa erfarenheter som kommer att hjälpa din utveckling.

Den Galaktiska Federationen är fortfarande nära dig, även om de är osynliga. Eftersom du går in i en mycket viktig period i livet så behöver du deras skydd. Detta för att de Mörka tjänarna utan en tanke skulle göra allt för att förstöra stora delar av planeten för att försöka vidmakthålla sin makt. Bli inte rädda för detta för det finns inte några aktiviteter som de kan dölja för oss.

Den enda fria vilja de har kvar är begränsad och tillåter inte någon större förstörelse av något slag. Det är bara de Mörka som skulle roas av den idén och utförs troligen som en ”falsk attack”. Återigen, var inte alltför bekymrade, för vi har befogenheten att ingripa om de försöker någon större händelse. Omfattningen av deras förmåga att orsaka problem har starkt begränsats. De ha redan blivit allvarligt hämmade i sin plan att fly och lämna Jorden och nu kan de inte göra det då mängder av skepp är placerade runt om Jorden.

En av de sista händelserna som skall ske är när Galaktiska Federationen helt öppet kan besöka Jorden. Sedan blir det stort firande då varaktig fred kommer att ha uppnåtts, och alla livsformer skall kunna njuta av livet utan att störas av någon. Framstegen kommer sedan att gå snabbare framåt och de mörka perioderna i er historia kommer snart att glömmas bort.

Den efterlängtade Gyllene Tidsåldern kommer verkligen att påbörjas och livet blir en stor källa till glädje och tillfredsställelse. Din livslängd kommer också att öka med upplyftandet genom ökade vibrationer och den punkt nås då du vänder på åldringsprocessen. Ni kommer alla att leva era liv som en ung, mogen person och förblir som sådan tills ni bestämmer er för att ni behöver ytterligare en utmaning för att er utveckling skall gå vidare. Du kommer att hålla med om att alla problemen, och den hjärtesorg du kanske har upplevt, kommer att verka så avlägsna att de inte längre har någon plats i ditt liv.

Med din förståelse för de förändringar som nu sker kommer du att kunna hjälpa andra som kanske blir förvirrade och ibland rädda för vad framtiden bär med sig. Berätta försiktigt för dem, utan att säga för mycket åt gången. Folk kommer att behöva tid för att fatta vad som händer och vill vara säkra på att det i slutändan kommer att bli till deras fördel.

Det blir uppenbart så snart förändringarna inleds och de förstår vilka förbättringar det blir. När positiva nyheter sprids kommer detta att hjälpa till med att lyfta vibrationerna ännu snabbare. Du har kanske märkt att föra årets tidsuppfattning verkade snabbas upp, men det här året verkar tiden gå ännu snabbare. Det är ett säkert tecken på att allt går som det skall och lyfter upp er till de högre vibrationerna.

Moder Jord börjar göra ändringar på planeten och i många länder har man fått uppleva extrema väderförhållanden. Oroa er inte för detta, det är inte slutet på världen utan framväxten av den Nya Jorden som sker. Det verkar vara mycket kaotiskt ibland, men när ändringarna väl har genomförts så kommer de att snabbt lägga sig tillrätta och det blir ett njutbart vädermönster som alla tycker om.

Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag. Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullbordan.

I Kärlek och Ljus!

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge