Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, March 28, 2011

SaLuSa, March 28, 2011

Under en lång tid så har ni bett om att se handlingstagande och även om vi inte kan ge er insikt i allt vi har gjort så blir ni allt mer medvetna om vår del i vad som händer runt om i världen. Tillsammans med våra allierade så driver vi nu på hårt för att verkligen sätta igång med att föra vissa saker till fullbordan. Vi vet att när saker och ting väl startar så går det inte att stoppa flodvågen. Som ni kan se och som var förutsett så ger er allt högre nivå av medvetande resultat, vilket kan bevittnas i vad som händer i Mellanöstern. Det kommer att inte att stanna där, och ni kommer att se hur andra länder kommer under tryck från sina invånare. Frihet är flaggan som alla halar i topp och det är en sådan mäktig energi att den kommer att bära alla framåt. Med det kommer sanning och en stor återförening kommer att ske mellan både folket och deras länder, där de tidigare har separerats.

Separation utnyttjades av Illuminati och allt gjordes för att underblåsa skillnaderna, oberoende av om de var sanna eller ej. Hatet och ilskan som har uppstått har gått djupt ned i jorden och det kommer aldrig att finnas en sann frid tills att sådana energier rensas bort. Det är varför som Moder Jord är ivrig att sätta igång och varför hennes aktiviteter kommer att bli alltmer frekventa. Hur mycket som ni ser ett hot mot er säkerhet så kom ihåg att ni gick med på att ta er plats på Jorden under denna specifika period. Vad som än händer så kommer ni att finna er själva precis där ni var menade att vara. Det kan vara svårt för er att tänka er, men en del själar har planerat att gå bort innan Upplyftningen och är direkt involverade med förändringarna. Vi från den Galaktiska Federationen gör redan mycket mer än vad ni är medvetna om, och resultatet av jordbävningen i Japan är ett exempel. Var förvissade om att det kunde ha varit så mycket allvarligare hade vi inte ingripit, och ni kommer inte nödvändigtvis att veta vad vi har gjort.

Ibland är det med avsikt som ni ser våra skepp och blir medvetna om våra aktiviteter, till exempel då vi öppet har satt kärnvapen ur funktion vid sina avskjutningsramper. Vi har gjort det klart för alla regeringar att kärnvapen inte kommer att tillåtas att användas, och det är ganska meningslöst att ha dem i beredskap. Med tiden kommer vi att sätta stop på alla krigsaktiviteter, och om det ignoreras skall vi göra alla typer av vapen funktionsodugliga så att inget kan användas utav ilska. Fred kommer och vår roll är att se till att det uppnås långt innan Upplyftningen. Det är därför som ni måste ha rätt folk som leder era regeringar, och de som för närvarande representerar er kommer i stor utsträckning att bytas ut. För närvarande så är det för er ett ovanligt fenomen att ha en politiker som uttalar hela sanningen, men det finns själar bland er som kom speciellt av den anledningen. En del av dem känner ni redan till genom deras arbete för att föra in förändringar till gagn för folket.

Det finns ingen återvändo till de gamla sätten och medan en del aspekter kanske överlever så tar ni ett enormt steg upp, och vi kommer hjälpa er att ta igen den tidsperiod under vilken ni har hållits tillbaka. Upplyftandet som ni kommer att uppleva kommer väl att balansera några eventuella svårigheter som ni går igenom, och många bland er har fortfarande inte förstått den enorma vikten av den tidsperiod ni nu är i. Vi har tidigare sagt att det är en unik tillfällighet, men lika viktigt är att en kollektiv upplyftning bara händer efter långa tidsintervall. Det är ett tillfälle som inte kommer åter för er på många tusentals år, så ta det med båda händer och oroa er inte för vad som är nödvändigt att göra för att uppnå det. Med stor kärlek för er alla, så planerade Gud sluttiderna för denna cykel, så att alla själar skulle ha en lika stor chans att lyftas upp. Det påtvingas inte någon och inte heller kommer ni att övertalas att göra så, men ni kommer i alla fall att få all uppmuntran. Många känner en längtan att åka hem då de vet att de lägre dimensionerna inte är deras verkliga hem. Sätt er sikte på Upplysningen eftersom det är er väg tillbaka mot därifrån ni kom.

Vi kommer att vara med er när omständigheterna så tillåter och sedan skall vi ha en underbar period då vi lär känna varandra helt och fullt. I många fall så är vi gamla vänner till er och er sanna familj från stjärnorna. De Grå har varit på Jorden under en lång tid och har arbetat med många jordliga representanter från deras familjer för att hjälpa att rädda deras civilisation. De är i minoritet, men då de uttryckte önskemål om att ha baser på Jorden så var de ansvariga för det tidiga utbytet av avancerad teknologi. Tyvärr så hade Illuminati aldrig avsikten att det skulle användas till allas fördel, även om en del av det kom fram på kommersiella marknader. Det har funnits andra rymdbesökare, men inga har på senare tid etablerat sig på Jorden, men de har utfört upptäcktsuppdrag. Universum är fullt av intelligent liv och saker och ting är så att när en civilisation når en punkt då de kan resa i rymden så reser de runt i Universum sökande efter kunskap.

Ni närmar er helt klart den tidpunkten då ni bör lita på er intuition, och se längre än era ögon kan se, och utanför ert sinne. Allt som händer nu eller kommer att hända är i ert bästa intresse. Planeten sveps ren på många nivåer, så att den är i ett återupplivat tillstånd och redo för Upplyftningen. Också ni kommer att registrera förändringar inom er själva då ni inte kan gå igenom denna period av upplyftning utan att vara medvetna om det. Vila er ordentligt och ge inte er energi till något eller någon som predikar den bekanta faktorn av rädsla. Det finns fortfarande felaktig information som kommer ut och det kan vara förbryllande, men vid det här laget bör ni kunna urskilja skillnaden. Det finns en del erkända källor av sanningsenlig information, så håll er till dem och distraheras inte av andra.

Vecka för vecka så kommer det att komma ut häpnadsväckande information, då sanningen kommer ut sakta men säkert. Världen har återupplivats av insikten att folkets makt är verklig och kan när allt kommer omkring flytta på berg. Hitintills, såsom hände i Ungern för många år sedan, så blev alla demonstrationer mot myndigheterna totalt nedslagna utan hänsyn till spillda liv. Nu kommer denna inställning att stoppas, och folkets krav på förändringar har resulterat i ett kraftigt uppvällande av energi som bär det framåt.

Jag är SaLuSa från Sirius, och å ena sidan lycklig att se uppvisandet av er framgång, men samtidigt något nedstämd på grund av kostnaden i antalet förlorade liv.

Tack SaLuSa,
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge