Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, February 28, 2011

SaLuSa, February 28, 2011

För närvarande ser det inte vackert ut i Mellanöstern, och många själar är så ivriga att föra fred till området att de riskerar sina liv. Var förvissade om att de undermedvetet är klara på att de gick med på att göra så, och deras uppoffring kommer att föra dem upp i det högre Ljuset. Som tur är kommer det inte att vara förgäves och de mörka Tjänarna kommer att skickas iväg på ena eller andra sättet. Det har varit uppenbart under en viss tid nu att oroligheterna skulle eskalera och medföra deras fall. När folkets makt väl är erkänd att ha förmåga att uppnå förändringar av stora magnituder så kommer ingen regering känna sig säker. Ljuset bygger upp sin framfart hela tiden, och det kommer att uppnå målen som folket önskar. Det finns därför all anledning att otröttligt fortsätta med en målsättning av total seger, för det kommer att bli er seger att celebrera.

Vi är frestade att säga till er att vänta er en sak i taget, men ett antal händelser når nu fullbordan samtidigt. Så det är mycket möjligt att det kommer att bli en hel serie av händelser under en ganska kort tid. Saker och ting vänder sig till er fördel och det kommer absolut att bli ett år av överraskningar, och de kommer mer än väl att kompensera för de otrevliga överraskningarna. Det kommer naturligtvis omvälvningar och det är priset för er frihet. Koncentrera er på fördelarna med förändringarna, och acceptera att de inte kan komma utan en stor effekt på era liv. Vi vakar över er och är aktiva där vi kan hjälpa lindra situationerna för er. Kom ihåg att era tankar och böner är mottagna och era medvetandenivåer är kollektivt uppmätta. Det gör det möjligt för oss att mäta era framsteg och att reagera på era förfrågningar om hjälp. Vi kan inte alltid ge er precis vad ni vill ha då det finns en större plan som vi arbetar med att lyda. Tillsammans är vi dock en kraft att räkna med, trots att vårt ända vapen är Kärleken och Ljuset. Det är det ända som de mörka Tjänarna inte har något svar till även om de kommer att försöka att föra er bort från ert fokus, genom rädsla och hotelser. Vid det här laget bör ni ha lärt er tillräckligt om deras metoder för att kunna ignorera dem och att inte på något sätt förlora er energi till dem. De är inte än slutspelade, men tiden tar slut för dem mycket snabbt. Som alltid är vi medvetna om deras intentioner, så de kan inte överraska oss. De kunde lika gärna ge upp nu och låta framtiden bli formad av planerarna för er Upplyftning, då inget kan förhindra att det äger rum.

Ljusets krafter har aldrig samlats tillsammans på Jorden i så stor skara sedan för tusentals år. Detta är naturligtvis i enlighet med den Gudomliga Planen, och som ni vet vid det här laget så är unga människor här med ganska så avancerada förståelser och färdigheter. De är spirituellt preparerade och visa på många sätt, och de kommer att leda er ut ur de lägre dimensionerna. De finner det inte lätt att passa in i de gamla sätten och i själva verket så är de hos er för att hjälpa med förändringarna. Lyssna noga på dem då de har mycket att säga och lära er.

Naturen lider under omvälvningarna som sker på Jorden och under en lång tid så har många arter blivit utrotade. Det är dock inte en total förlust eftersom vi kan överföra dem till andra planeter för att fortsätta deras utveckling. Genetiska modifikationer kan utföras om det är nödvändigt för att anpassa dem till de nya förhållandena som de införs till. I en del fall har djuren avslutat sin cykel på Jorden, och frigörs, vilket hände med dinosaurerna. Det uppmärksammas inte ofta, men olika djurarter kommer och går ganska reguljärt i enlighet med behoven av Jorden och Mänskligheten. Samma sak gäller också för er som var införda som Homosapiens bara ganska nyligen, och det var för att möjliggöra en annorlunda människa. Dessa frågor kommer att förklaras mer i detalj med tiden och ni kommer att få lära er om sanna förbindelse med oss. Den är mycket mer involverad än ni kanske kan tänka er, vilket går tillbaka tusentals år.

Då ni för er in i och genom de högre dimensionerna kommer ni att uppskatta skönheten i skapelsen, som hela tiden har varit er potential. I vissa avseenden så har ni haft en vision av vad som har varit möjligt och försökt introduceras in i er nuvarande dimension. Ni har upplevt och uppnått en viss framgång och själen inom er har kunna känna tanken, men varit oförmögen att fullt uttrycka det. När ni höjer er upp kommer det att bli så mycket lättare och era skapelser kommer att vara från Ljuset. Inget kommer att vara bortom er kapacitet och allt kommer att beskriva den absoluta harmonin som existerar inom de högre dimensionerna. Dessutom så är allt levande med nivåer av medvetande som kommer att ge er erfarenheten att tala med inte bara djur utan också med levande skapelser så som växter. På Jorden har de medvetande och reagerar på energierna runt omkring dem. Det är inte okänt att folk pratar med sina växter och finner att de som ett resultat blir vackrare och hälsosammare.

Livet kommer att bli helt annorlunda från vad det nu är och en kontinuerligt lycklig och glädjefull tillställning. Kraven som nu ställs på er kommer att upphöra och det finns ingen plats för slavgöra och tristess. Allt är spännande och fyller er kontinuerligt med Ljus och Kärlek. Viktigast av allt är att ni alltid är fyllda av energi och inte upplever trötthet och uttröttning, vilket är en del av ert normala liv idag. Eftersom ni förnyar er energi alltefter så finns det inget behov för långa sömnperioder, vilket krävs på Jorden. NI kan vila och er och slappna av, men er kropp i en högre vibration behöver inte långa och regelbundna perioder för återhämtning. Så, Mina Kära, ni har så mycket att se framemot, vilket gör att allt ni behöver göra för att vara redo för Upplyftningen så väl värda ansträngningen.

Tillåt för att stora förändringar kommer med Upplyftningen, helt klart inte allt på än gång, men som en process för utvecklingen som alltid äger rum. Dualitet är helt enkelt resultatet av att vara i de lägre vibrationerna, där materia är så solid och kompakt att det kan attrahera vad ni kanske kallar för föroreningar. Detta kommer i form av sjukdomar som inte kan existera i de högre dimensionerna. Ju lägre de är desto större är möjligheten för att mer dödliga sjukdomar. Förhållandena hjälps naturligtvis inte av människans insisterande på att introducera kemikalier i jordbruk och i matkedjan. Er kropp är mycket motståndskraftig och anpassningsbar, men kommer så småningom att bli förgiftad.

Jag är SaLuSa från Sirius och hoppas att ni förstår vilken underbar möjlighet som kommer med att lyftas upp med Upplyftningen.

Tack SaLuSa,
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge