Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 26 augusti 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 26 augusti 2016

Mike Quinsey

Det borde vara uppenbart för er att händelser nu går mot sin fullbordan vad gäller ”revalvering”. Detta hårda arbete har slutförts och nu återstår att meddela de förändringar som kommer att vara inledningen på en ny era för den mänskliga rasen. Nyligen gjordes ett försök att göra detta men det försenades ännu en gång av de Mörka tjänarna. Dock rättades det till och ni är återigen redo att gå vidare.

De Mörka tjänarna blir nu sakta men säkert begränsade, men fortfarande försöker de förhindra att önskat resultat uppnås. Vad som än händer så blir deras möjlighet att fördröja Uppstigningen mindre och mindre. Ibland gränsar deras handlingar till desperation allteftersom nätet dras åt och de kämpar in i det sista för att undvika rättvisa. Men det finns inget sätt för dem att fly från sitt öde och de skall få svara för sina många brott mot mänskligheten.

Generellt sett så fortsätter medvetandenivån på planeten Jorden att öka och kommer att göra det till fullt medvetande har uppnåtts. Varje själ kommer att bli påverkad när vibrationerna lyfts upp, och den enda fråga som kvarstår är huruvida de kan stiga upp med dem. Vissa själar kommer att finna det svårt och stötande med den förvirring som blir resultatet och kan inte förstå vad det är som sker. Deras befrielse från detta tillstånd kommer inte förrän de flyttas från sin nuvarande plats på Jorden till en vibrationsnivå som hjälper dem att känna sig väl till mods. Men allt kommer att ske i enlighet med allas behov och varje själ kommer att vara precis där de behöver vara för att kunna fortsätta evolutionen.

Budskapet till er alla är att hålla fokus på färden som ligger framåt och inte vackla eller distraheras av vad som händer runt om er. Tills dess att Illuminaternas alla hantlangare har placerats där de inte kan störa processen som Ljuskrafterna har satt igång, så kommer felaktig information fortfarande att finnas i överflöd. Men de som har följt utvecklingen nära kommer att kunna urskilja sanningen.

De allra flesta människor kommer att bli förvirrade över vad som sker, men när en händelse som ”tillkännagivandet” om den nya Republiken i USA inträffar så blir inriktningen av livet för mänskligheten lite lättare.

Förändringar behövs som lägger tillbaka besluten i händerna på människorna i alla länder och de kommer att bli välkomnade så att de har mer att säga till om när det gäller hur saker och ting skall skötas.

Ingenting kan förhindra att förändringarna äga rum. De är en del av planen för människans upplyftning in till de högre dimensionerna. Du kommer dit om du har förtjänat det, och alla själar har i olika skeden fått en möjlighet att utvecklas tillräckligt för att nå Uppstigningen. Helt klart är att många inte är redo att ta ett sådant steg, men deras utveckling kommer att fortsätta på ett sätt som passar deras behov. I verkligheten finns det inte något sådant som tid, så varje själ kan följa sin egen väg utan att känna att de på något sätt har misslyckats. Alla kommer att få all hjälp och vägledning för att försäkra att de fortsätter på ett sätt som säkrar deras slutliga utveckling.

Ingenting är omöjligt när en människa bestämmer inom sig att göra något som sedan blir manifesterat. Dock är det så att i dagsläget kan ”hinder” som t ex karma orsaka förseningar, men så snart detta är uppklarat är vägen öppen för er att gå vidare. Era guider kommer självklart att veta vad som är bäst för er, men i slutändan har ni själva sista ordet. Använd din intuition hela tiden för att bedöma vart dina upplevelser bör leda dig. En del själar föredrar att stanna på en religiös väg för det känns rätt för dem. Det kommer att visa sig bli en svår väg i en tid som kräver en hel del av tillit. Oavsett vilken väg ni väljer så är det sant att säga att alla så småningom kommer att finna sin väg hem.

Allting som du har vant dig vid kommer att förändras eller bytas ut om det inte har någon plats i den Nya Tidsåldern. Du har säkerligen redan märkt att uppfinningar som väntar på att introduceras i vissa fall har förändrat världen och det är bara osäkerheten i er nuvarande tid som håller dem tillbaka. De Mörka vill inte avstå från sin makt och tror fortfarande helt arrogant på att de kan bestämma över massorna.

Det kommer allt att vara förgäves, och inte bara deras makt utan också deras rikedomar reduceras just nu ganska så dramatiskt. Så det är bara en tidsfråga innan de kan tas bort till platser där de inte längre kan störa er utveckling. Visst har stora framsteg uppnåtts under tiden och det dröjer inte så länge innan det är möjligt att införa dem och se dem manifesteras.

De militära styrkorna kommer att upplösas och en poliskår kommer fortfarande att vara nödvändig och ersätta dem, men man förutser väldigt lite trubbel och problem. Mänskligheten kommer slutligen att ta plats bland de fredliga nationerna och njuta av friheten som följer med detta. Uppenbarligen kommer det att ta en del tid att införa förändringarna, men hjälp kommer att ges till er. Framtiden är verkligen gyllene och är er belöning för er seger över de Mörka tjänarna. Ha medlidande och förlåtelse för dem, för precis som ni har de spelat sina givna roller för att hjälpa er att utvecklas. Ni har måst gå igenom tester i dualitetens bränder och har nästan fullgjort behovet av ytterligare erfarenheter av det här slaget.

Varaktig fred är någonting ni har längtat länge efter för att ge er möjligheten att leva era liv i harmoni och kärlek till alla andra. Och att också göra så utan rädsla för inblandning, så att ni kan njuta helt och fullt av er frihet. Spännande tider ligger framför er och att få möta era Galaktiska bröder och systrar kommer att återupprätta de band ni brukade ha innan separationen för att uppleva dualiteten. Ni har alla vuxit genom detta och kan nu hjälpa andra som står inför en liknande period i evolutionen. Ni skall alla gratuleras för en så framgångsrik avslutning, för det har funnits tider när mänskligheten misslyckats med att höja sig upp och varit tvingade att börja om igen nästan från början.

Hektiska dagar ligger framför er, men ni kan vara säkra på att ur allt detta kommer den fred som ni länge har sökt. Vi vet att många av er är trötta på den långa väntan på det ”förlovade landet”, men de sista stegen till framgång kan bara tas när det är helt säkert att göra så. Under tiden kan ni lära er mer av vad som skall komma och det spelar ingen roll om ni är inkarnerade eller befinner er i de högre dimensionerna, för ni kommer ändå att ta del i förändringarna.

Det hjälper om du visualiserar vad den Nya Tidsåldern betyder för dig, och på det sättet kommer du att attrahera de nya energierna till dig själv. Lämna det gamla bakom dig för det har tjänat sitt syfte och det kommer i vilket fall som helst att sakta försvinna in i historien. Även er kända historia, såsom den är nedtecknad, har ändå blivit ändrad för att styrka greppet som Illuminaterna har haft över er.

Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag och jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullbordan.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge