Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 19 augusti 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 19 augusti 2016

Mike Quinsey

Ni som har öron och ögon med er vet att “revalveringen” är mycket nära, och tillsammans med andra förändringar snart kommer att signalera sin inledning. En gigantisk uppgift närmar sig sin fullbordan och kommer att ge er obestridliga bevis för att Illuminaterna har förlorat sin förmåga att diktera händelser enligt sina önskemål. De kommer fortfarande att existera som en olägenhet tills de har fängslats, vilket är deras slutliga öde. Som ett bevis på detta kan händelser som har väntat på den rätta tidpunkten nu genomföras.

De negativa krafterna har glatt sig åt all publicitet som deras handlingar åstadkommit, men på intet sätt har saker och ting gått så som de önskade. Ljuskrafternas fortsatta arbete bakom kulisserna föredrar att hålla sina avsikter så hemliga som möjligt. Sanningen är att de är överlägsna de negativa krafterna i alla avseenden och har möjlighet att se till att saker inte urartar. De tillåter att allt utvecklas som planerat och stör inte varken karma eller diktaten från de högre Ljuskrafterna. Var så säkra på att vad som än sker är kontrollerat för att försäkra att den sista tiden blir precis så som är planerat.

För de själar som är omedvetna om den större bilden så verkar allt vara kaotiskt, men allt är under kontroll av dem som ser till att planen för mänskligheten följs. Tänk på att ni alla ställde upp frivilligt för att att få uppleva separationen och att ni accepterade utmaningen att hitta vägen tillbaka till Ljuset. Som individer och som mänsklig ras har ni vägletts hela tiden sedan den här cykeln började, och även när ni gjort er Uppstigning finns alltid Högre Varelser som guidar er under era upplevelser. Genom dem växer ni er starkare och kan behålla fattningen när ni konfronteras med de Mörka tjänarna. Så länge du är stark, vad som än händer runt om dig, bör inget påverka din förmåga att behålla lugnet under alla omständigheter. De lärdomar du fått blir ihågkomna och du bär dem med dig från ett liv till ett annat.

Allteftersom de Högre energierna blir jordade så blir effekten av de lägre energierna mindre, ända till de inte längre kan existera i så höga vibrationer. Vid den tidpunkten kommer Uppstigningen att äga rum och total fred och kärlek sänker sig ner över Jorden. Även enligt ditt sätt att tolka händelser så kommer väldigt lite tid att förflyta innan de har passerat. Så framtiden välkomnar er och ger er befrielse från inflytandet och påverkan från de Mörka tjänarna.

De kommer att få stå till svars för sina handlingar och ta konsekvenserna, antingen på Jorden eller så blir de förflyttade till en annan plats. Var säkra på att ingen undgår rättvisa eller kommer undan med handlingar som genomfördes med baktankar. Jag vill påstå ännu en gång att ingen själ straffas, men den kan behöva ytterligare erfarenheter för att övervinna sina svagheter. De är noggrant planerade så att själen som är inblandad kan lära sig från dem och snart nå en punkt där dessa lektioner blir slutförda.

Många av er är medvetna om att allteftersom tiden har gått har många själar reinkarnerat som har utvecklats tillräckligt för att kunna hjälpa er att föra fram den Nya Tidsåldern. Det behövs bara säkra situationer, fria från inblandning, för dem att erbjuda sin kunskap. Störningar kommer inte att tillåtas från dem som helst skulle vilja hålla er tillbaka. Sanningen kommer att komma ut och många av er blir chockade av att få veta hur ni så effektivt har hållits fångna på er egen planet under tusentals år.

Så ni har mycket att ta igen, sådant som kommer att ge er alla de framsteg som ni redan borde ha fått njuta av, inklusive en mycket högre levnadsstandard. Det skall bli ett nöje för er att ha så mycket tid ni önskar för att ägna er åt egna sysselsättningar och inte vara överlastade med tidsödande uppgifter. Med tiden kommer en av de mest acceptabla förändringarna att bli när ni har allting ni behöver utan att behöva använda pengar överhuvudtaget.

Ni kommer alla att ha stor nytta av de kommande förändringarna, de som vi lovat och som nu närmar sig med stormsteg. Naturligtvis sker detta inte utan stora störningar, men de Galaktiska krafterna kommer att ge er all hjälp som försäkrar att allt sker inom kortast möjliga tid. Ljusstäderna kommer närmare sin manifestation för varje dag som går, och detta i sig själv kommer att vara en världsförändrande händelse. Det sägs att efter att de första har förverkligats så kommer fler, tills alla är förenade i alla större länder. Detta är bara en av de många spännande och efterlängtade förändringar som nu är på väg. Sakta men säkert har ni fått en insikt in i framtiden - och den kommer mycket snabbt.

Det finns ingenting som du inte kan göra eller uppnå, och du är bara begränsad av ditt eget sinne. Du kan därför sätta ditt mål på vad du än önskar, och förutsatt att du håller fast vid det kommer du i skutändan att lyckas. Din väg leder slutligen tillbaka till Gudomen varifrån du kom, men för närvarande ligger detta långt bortom räckhåll för dig. Du har många, många upplevelser och erfarenheter att göra som ligger framför dig, och så snart du har uppnått nivån att vara en Galaktisk Varelse är det du själv som avgör vilken väg du önskar följa. Du kommer alltid att möta dem som är på samma nivå som du är, och ni kommer att fortsätta att göra erfarenheter tillsammans.

Just nu, i er blygsamma position, har ni gått igenom en serie av liv som har utformats för att lyfta upp ert medvetande. Vid varje stadium i din livsplan har den noggrant organiserats för att försäkra att du får alla möjligheter att höja dig upp. Om du av någon anledning misslyckas med en utmaning upprepas den tills du lyckas, så att du kan fortsätta med din utveckling. Ingenting står still för länge och du kommer alltid att leta efter en ny möjlighet att utvecklas ännu högre.

Förutsatt att du stannar kvar i detta Universum kommer du att ta på dig en mänsklig form, men så småningom stiger du till en punkt där du inte ens behöver en sådan kropp och du blir då en Ljusvarelse. Om nödvändigt kommer du att kunna kliva ner igen till en nivå där du kan ”tänka” dig själv in i en kroppslig gestalt. Genom din tankekraft kan du då bli så stark att du måste gardera dig mot att tomma och meningslösa tankeformer manifesteras.

I detta skede skulle det vara att begära för mycket av dig att helt förstå evolutionens väg. Men den dag du blir en Galaktisk Varelse med fullt medvetande blir du fullt medveten om den. Du har då bemästrat tillräckligt med kunskap för att bli din egen guide och väljer exakt vilken väg du önskar följa. Det kommer dock alltid att finnas Högre Väsen som följer din utvecklingsväg och som är beredd att hjälpa dig om du önskar det. Faktum är att ju högre du höjer dig upp ju mer blir du ett med andra själar som delar samma vibrationer som du själv.

Livet kommer att bli helt underbart och fullt av möjligheter att få uppleva precis vad du önskar. Du är inte begränsad till just detta Universum och har obegränsade möjligheter att välja det som uppfyller dina önskningar. Ändå, genom alla sådana upplevelser, kan du fortfarande ”kalla på” dina medresenärer, så kontakten mellan er förloras aldrig helt. Det kan förstås finnas tillfällen när de är uppbundna med annat, men de kommer att vara medvetna om att du har försökt att kontakta dem.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge