Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 16 september 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 16 september 2016

Mike Quinsey

Det verkar som att saker och ting som gäller revalvering, eller en omvärdering av valutan, nu har nått den punkt där alla G-20-länder som är inblandade nu är redo att gå vidare. Det är helt enkelt en fråga om att de som har ansvaret nu kan arrangera allt på ett välordnat sätt. Det kommer att bli det första historiska steget mot att skapa fred på Jorden. Det är fortfarande en bit att gå innan en total fred kan deklareras och varje land kommer att veta att de har registrerat sig för en fredlig samexistens och att de bryter den med risk för att bli förvisade från Jorden. Så gläds åt att den långa väntan nu nästan är över och en fredlig framtid är säkrad för er och de som kommer att följa efter er.

Ni kanske undrar hur de återstående Mörka tjänarna kan hållas tillbaka, men var säkra på att bråkmakare kommer att tas bort från planeten och placeras där de inte längre kan störa de planerade förändringarna på Jorden. Det är möjligt att många av de Mörkas hantlangare kommer att kapitulera och inte längre utgör en fara för befolkningen. När den Nya Jorden höjer sig upp finns ingen plats för några mörka själar eller deras negativa handlingar. Mycket snart kommer de många försenade projekten som skall lyfta Jorden att starta och skapa de välkomna förändringar som kommer att ta er med full fart in i den Nya Tidsåldern.

Många spekulerar i vad som kan hända när det gäller jakten till Vita Huset nu när tvivel har uttryckts angående Hillary Clintons hälsa. Donald Trump verkar inte särskilt angelägen om att bli President och Bernie Sanders väntar i kulisserna. Helt plötsligt ser situationen osäker ut och Trump som hade närmat sig Clintons röstsiffror upplevde plötsligt en ökning i stödet. Säkerligen måste Illuminaterna vara extremt oroliga över hur händelserna har vänt sig emot dem. Var så säkra på att vad som än händer så kommer Ljuset att segra och ingenting kommer att hindra dess frammarsch till seger.

Det råder ingen tvekan om att när vibrationerna lyfts upp så vaknar fler människor och ser vad det är som egentligen händer. Resultatet blir att de börjar ställa frågor om saker de tidigare accepterat som något de blev tillsagda att tro på. Till exempel har 9/11 aldrig försvunnit ur bilden och fler och fler bevis blir kända om att det var en planerad rasering från Bush-familjen. Det har alltid förväntats att i slutet av den gamla cykeln så skulle mycket avslöjas som skulle föra upp sanningen till ytan. Det har spekulerats under en mycket långa tid nu om vem som låg bakom 9/11, men nu är bevisen obestridliga och de ansvariga kommer att ställas inför rätta. Ingen kan undgå att möta sanningen.

När man har en livsöversyn så är det ingen som tvingar en att se på den, men om man har gjort misstag så måste de erkännas. Man kan sedan diskutera framtida åtgärder med sina guider med syftet att få fler erfarenheter för att övervinna sina brister. Men, eftersom ni nu är i slutet av en cykel, och beroende på deras natur, kanske dina ”misstag” inte drar på sig karma och Lagen av Nåd åberopas då. Såsom tidigare nämnts är poängen med en översyn inte att straffa dig för misstagen utan att komma överens om en väg genom framtida upplevelser som kommer att hjälpa dig att komma över dem.

Tänk på att all erfarenhet har sitt värde, och om din väg tar lite längre tid att komma fram till Uppstigningen så gör detta lite eller inge skillnad. Du har all oändlighet på dig att lyckas och ingen kommer att pressa dig att göra snabbare framsteg, utan istället ge dig all hjälp du behöver. Dina guider har gått igenom sådana utmaningar tidigare och är väl erfarna för att hjälpa dig. Kalla på dem när som helst när du behöver hjälp och de kommer att bli glada att få stå till tjänst.

Det finns två huvudsakliga vägar som bär folk framåt. En är begränsad till de lägre vibrationerna där den försöker skapa en väg genom turbulens och problem inom den tredje dimensionen. En annan väg gör framsteg till de högre vibrationerna genom kraften i Ljuset, och det växer sig starkare och starkare. De två kan inte fortsätta i opposition till varandra och slutligen återstår endast Ljuset.

Det är redan på frammarsch eftersom fler själar vaknar upp och kan se igenom den charad som sker. Sanningen ligger inom dem som kan intuitivt känna de positiva energierna och skilja dem från slaggen, och de kommer helt säkert att göra framsteg. Ni kommer att kunna identifiera de själar ni kan lita på och följa deras diktat för att lägga ut er väg.

Du kommer att få all uppmuntran du behöver för att hitta din sanna väg. Så snart du funnit den bör du göra snabba framsteg i dina förberedelser för Uppstigningen. Som alltid får du hjälp att lösa eventuella problem som kan uppstå. Om någonting känns rätt så kan du vara säker på att det är så. Identifiera de själar som genom sitt arbete kan ses som Ljusarbetare och följ deras råd eller lärdomar när du behöver hjälp. Vid den här tiden används många själar till att sprida Ljus och Kärlek. Med din erfarenhet bör du kunna identifiera dem som är lärare för den Nya Tidsåldern.

De många förändringar som väntar på att tillkännages kommer snart att inträffa och tillåts inte att förhindras eller störas av någon. Matrisen har satts och allt är redo att sättas igång, dock kan mindre förändringar ske i form av justeringar. Vad som kommer att ske nu är att tiden som har kallats ”skörden av själarna” är er Uppstigning till de högre vibrationerna. Ni har färdats långt och upplevt många liv och nu har ni vaknat upp från er långa sömn i själens mörka natt. Så som ni står idag är ni de som har lyft er själva upp och kan nu urskilja det som är av Ljus från det som stannat kvar i Mörkret.

Median är fortfarande till stor del under kontroll av dem som stödjer Mörkret. Emellertid planeras förändringar så att en sanningsenlig och tillförlitlig nyhetstjänst blir tillgänglig. Förutsatt att du har omdöme så är just nu ert Internet den bästa källan för nyheter då det ger dig pålitliga uppdateringar för vad som händer i världen. Ni tenderar att titta på västvärlden för information och det är för närvarande den bästa källan. Men då sanningen avslöjas kommer den att gå över hela världen, och i slutändan blir alla själar medvetna om den.

Det är så viktigt att ni alla som har funnit vägen framåt koncentrerar er på allt som är positivt. Genom att göra det så ger ni er makt till de energier som gör att förändringarna blir av, och det kan inte sägas för många gånger att vad ni fokuserar på är det som ni ger energi till, även om det kanske inte var er avsikt. Ljuset har vunnit just nu men ni bör inte sluta med att behålla en positiv hållning. Det finns mycket att göra och mycket snart kommer många av er att uppmanas till att inta en framskjuten position i samband med förändringarna.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser och må Ljuset fortsätta att lysa upp era dagar och vägen till fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge