Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 23 augusti 2019


Mike Quinsey - 23 augusti 2019

Mike Quinsey

Förändringarna som sker är alla resultat av pågående vibrationshöjningar. För de själar som fortfarande är bundna till de lägre vibrationerna visar det sig vara en obekväm tid eftersom de inte kan anpassa sig till förändringarna. Följaktligen stannar de på sin nuvarande nivå tills efter Ascension då de kommer att befinna sig på en liknande planet som Jorden. Naturligtvis kommer de som har höjt sina vibrationer att stiga upp (ascend) med Moder Jord. Det finns inget alternativ eller val eftersom du helt enkelt går till den nivå som är kompatibel med dina vibrationer. Detta är vad ni arbetat mot sedan början på den senaste solcykeln (Solar Cycle) och ni är värda allt beröm för att har nått den högre nivån.

Betydelsen av att vara nära naturen kan inte nog betonas, inte heller att gå barfota i gräset. Det är ett sätt att komma närma Jorden och dra nytta av de energier som kommer från henne. De läker och lyfter upp och hjälper dig att koppla av och ökar din "må bra faktor". För att inte nämna Solen som avger energi som är avgörande för din goda hälsa. Nästan alla av de mest hälsosamma födoämnena förser Moder Jord oss med och ju mer du kan livnära dig på färska, naturligt odlade livsmedel, desto bättre för din kropp och matsmältningssystem. Så snart kemikalier kommer med i bilden kan kvaliteten påverkas, vilket kan leda till sjukdom och sämre hälsa. Din kropp är som en exklusiv högpresterande maskin som behöver omvårdnad för att uppnå bästa prestanda.

Ni talar om en balanserad kost och det är verkligen viktigt om du ska hålla din kropp vid god hälsa långt in i ålderdomen. Folk tror att eftersom de inte ser några omedelbara negativa effekter av dålig diet så är de inte i riskzonen, men se upp för den långsiktiga fara som föreligger. Vi gillar inte att predika eller förmana, men du kan dra full nytta av att höja dina vibrationer som bland annat ger förhöjd livskvalité och möjlighet att fortsätta njuta av en god hälsa. Du kommer att behöva mindre och mindre fast föda och så småningom leva av energierna runt dig. Ja ja, vi kan höra några av er säga att ni tycker om den mat ni äter och inte vill vara utan den, men ni kommer att uppleva något helt annat när ni faktiskt upplever tillfredsställelsen i att äta allt mindre fast föda. När du är redo kommer du inte att tveka att ändra din livsstil, och du kommer att njuta av det.

Din uppgift nu är att undvika situationer som kan leda till negativa förändringar i dina vibrationer och hålla vibrationerna på högsta möjliga nivå och därmed se till att du intar din plats i den femte dimensionen. Skillnaden jämfört med de gamla vibrationerna kommer att vara betydande och helt i din smak. En mycket tillfredställande förändring skulle utan tvekan vara en ren och vacker och själv-bärande miljö. Din glädje och lycka kommer också av vetskapen om att du äntligen har uppnått en nivå där de negativa eller outvecklade själarna inte kan existera. Som ett resultat äger du den oändliga frid och lycka som kommer av att överge de lägre vibrationerna. Så använd din tid tills förändringen sker till att bland annat hjälpa till att väcka andra själar till att höja sina vibrationer. Sänd även ut kärleksfulla tankar och harmoni och hjälp därmed förändringarna att ske så snart som möjligt.

Ni befinner er i en Ny Tid, det viktiga ordet är "Ny”, och de gamla sätten att leva kommer i god tid att ändras till det bättre. Redan finns det de som har gjort framsteg och är redo att införa nya sätt att göra saker och ting, sätt som är till er fördel, nya sätt att titta på gamla problem som gör livet mer bekvämt och behagligt. Den nuvarande tiden kanske inte precis är den rätta att föra in de stora förändringar som väntar på sin introduktion. Ni får mycket hjälp med att gå vidare och väntan beror mycket på att rätta personer kan träda fram och ge sig tillkänna. Vid olika tidpunkter under er evolution dyker det alltid upp människor som har inkarnerat på jorden specifikt för att hjälpa er att ta några viktiga steg i er evolution. Ni kan vara säkra på att högre varelser övervakar era framsteg och är aktiva med att "väcka upp" själar som är på jorden för att hjälpa er.

Ni kära, man kan se det som att ni lever i ett tidsvakum, för som vi tidigare nämnt ligger ni cirka 50 år efter med de framsteg som ni kunde ha gjort. Till exempel är era nyhetskällor inte så fria att rapportera händelser som ni kanske tror, utan är föremål för en form av censur. Det beror till stor del på de mäktiga länderna i världen och deras avsikt att hålla nya upptäckter för sig själva. Det pågår en ständig kapplöpning att vara först med kunskap som får dem att ligga före sina konkurrenter. Vissa framsteg kan naturligtvis inte döljas och ni drar nytta av dem. Men det blir allt svårare att upprätthålla sekretessnivån och det finns oberoende källor som är angelägna om att offentliggöra framstegen. Det måste ske för att lindra det lidanden som många människor i de underutvecklade länderna upplever. Så håll stadigt fast er tro på att det snart kommer avslöjanden som lyfter er upp till nästa existensnivå.

Genom reinkarnationssystemet har det varit möjligt att föra in själar som vet vad som behövs för att ge er fördelen av den kunskap och den erfarenhet de besitter. Situationen kan inte ändras över en natt, men grunden är lagd för att säkerställa att gynnsamma förändringar inte skjuts upp i det oändliga. Den period ni nu befinner er i är för tillväxt och införande av nya sätt att göra saker som spar tid och gör livet mycket lättare för alla. Storebrorsmentalitet vid införandet av det som de anser lämpligt för er fungerar inte, eftersom framstegen måste få ta sin egen väg och gå i sin egen takt. Livet skulle vara så mycket enklare och bekvämare om ni fick dra nytta av de tidsbesparande uppfinningar som redan finns.

För inte så länge sedan fick ni höra att ni inte var redo för de framsteg som kunde ha gjorts och att det mer handlade om den dåliga levnadsstandard som många upplevde. Det scenariot har förbättrats under åren och det ni kallar den tredje världen har utvecklats och är nu redo att bli en viktig aktör när det gäller att tillfredsställa världens behov. Det har ofta bara varit en fråga om förtroendet att fullt ut släppa in tredje världen på världsmarknaderna. Deras potential och möjligheter har erkänts under en tid nu och de kommer så småningom att ta sin plats bland de stora nationerna. Ni kan inte hålla tillbaka framstegen på obestämd tid och det finns så mycket mer som kan släppas fram för att förbättra för alla människor.

Att ni står mitt i stora förändringar råder det ingen tvekan om, och folk är redo att vidta de åtgärder som tar dem helt in i den Nya Tidsåldern med alla dess fördelar. Så känn er inte så frustrerade av bristen på de förändringar som skulle förbättra er levnadsstandard, eftersom de helt enkelt väntar på den bästa tidpunkten för sin introduktion.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må ljuset lysa upp era dagar och er väg till fullbordan. Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gudomliga Jag och varje själ har samma koppling till Gudomen.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Svensk översättning: Inga och Cagga LevanderEn Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge