Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 22 augusti 2014

Mike Quinsey - SaLuSa 22 augusti 2014

Många av er har accepterat att tiden går snabbare nu än någonsin, och det kommer att fortsätta att göra så, eftersom detta tar er in i de högre vibrationerna. Det är en del av de oundvikliga förändringar som sker som är nödvändiga för att den Nya Tidsåldern skall kunna föras in. Med detta kommer en välkommen förändring för befolkningen på Jorden som påverkas på ett sådant sätt att de förs in till en ny nivå där negativiteten är mindre.

Det här kommer att fortsätta till de lägre vibrationerna inte längre kan existera och fred har infunnit sig på Jorden. Det finns inget sätt som framåtskridandet kan stoppas på av de Mörka tjänarna eftersom detta har påbjudits av de högre krafter som kontrollerar ert öde. Visserligen har ni alla er fria vilja, men det finns också något som formar er framtid i enlighet med Planen för Människan.

Oavsett vilket intryck du får inför vad som händer, tänk på att din framtid redan är utstakad. Absolut ingenting kan ändra ditt öde att flytta ut ur de lägre vibrationerna och få njuta av nivåerna av Ljus, de som är befriade från de lägre vibrationerna. En lysande framtid väntar på dig där du får träffa din sanna familj och återvända till ditt Högre Jag. Detta kommer att ta tid, men din uppfattning av detta förändras redan nu när du upplever att tiden snabbas upp.

Tiden är faktiskt inte konstant, vilket redan är känt av dig, och så småningom kommer du in i framtiden där allting existerar i Nuet. Till och med nu när du återvänder till de högre nivåerna genom att följa din övergång efter ”döden” av din fysiska kropp, så kommer du att uppleva många sådana förändringar. Det är ett steg närmare den sanna verkligheten, den som du har befunnit dig i mellan liven under årtusenden, och den tjänar till att påminna dig om ditt högre tillstånd av varande.

Din jordiska tillvaro är en hård test av din förmåga att övervinna de lägre vibrationerna, medan du samtidigt fortsätter att utvecklas. Det är en nivå där själar kan inkarnera för att göra ett andligt framåtskridande mycket snabbare än i de högre nivåerna. Lektionerna kan spelas ut på ett sätt som passar din vibrationsnivå och ju högre den är ju snabbare kan du gå vidare.

Ingen tvingar dig att uppleva något snabbare än vad du själv känner är bekvämt. Det är därför som många själar ligger på helt olika stadier i utveckling. Det kanske låter väldigt svårt att gå framåt under sådana omständigheter, ändå är detta den idealiska situationen där så många möjligheter kan väljas. Vi vill än en gång upprepa att varje själ har Guider och Lärare som följer med dem. De hjälper er med vägledning samtidigt som de är noga med att inte blanda sig i er fria vilja.

Mina kära, ni kan känna er trygga och omhändertagna när ni nu deltar i att de sista dagarna i de lägre dimensionerna spelas upp. Era Guider och Lärare önskar er framgång och gör allt som är tillåtet för att hjälpa er, förutsatt att det inte hindrar er fria vilja. När du har tvivel och oroar dig för de negativa energierna, då attraherar du dem till dig, och detta ökar din sårbarhet. Du kan på så sätt orsaka att just det sker som du inte vill skall ske - så tänk positivt hela tiden och håll fokus på ditt mål.

Var säker på att den här perioden i era liv är oerhört viktig, för om ni misslyckas med att uppnå de högre vibrationerna är ert öde att stanna kvar i de lägre dimensionerna. Ni kommer förstås att få en möjlighet att uppnå era mål i en annan cykel, men eftersom ni kommit så långt nu så är det klokt att lägga kraft på att lyckas den här gången.

Vi fortsätter att skydda er från yttre inblandning och andra civilisationer är också intresserade i att ni lyckas. Upplevelserna ni genomgår drar till sig intresse från många av dem på grund av den mängd olika varelser som tar del i dem. Själar har kommit från hela Universum för att observera eller delta i denna sluttid, och det är väl värt att påpeka här att i verkligheten är ni alla rymdvarelser.

Ditt hem är inte på Jorden, och många av er har ställt upp som volontär för att hjälpa andra att höja sig ur de lägre vibrationerna. Med dina erfarenheter och högre vibrationer är du säker på att du kan undvika att dras ner av dem. Vi följer naturligtvis noga dina framsteg och finns alltid till hands för att guida dig. Vi beundrar din orubblighet och beslutsamhet att fullfölja ditt uppdrag, och de själar du hjälper kommer att vara evigt tacksamma. I själva verket vinner alla i en sådan situation eftersom ingen erfarenhet är utan värde.

Varje själ som associeras med Jorden gynnas av kunskap genom sina upplevelser, och det är, kan man säga, ett snabbspår för upplevelser som många andra skulle önska sig. Emellertid är de lägre vibrationerna sådana att de kan dra ner dig och du kan glömma bort ditt verkliga uppdrag här. Det är då dina Guider har ett nära samarbete med dig för att försöka få dig tillbaka på den väg du har gått med på att vandra. En stor del av kontakten med dem sker när du sover och lämnar din kropp.

Det sker mycket arbete under den tiden, och när du rett ut dina problem så vaknar du och känner dig lätt och utvilad. Det finns goda skäl till att följa din intuition när du söker svar på problem. Du är aldrig övergiven eller lämnad ensam, även om det finns tillfällen när du känner dig oönskad eller illa till mods. Så som vi ofta har sagt, du kan kalla på oss när som helst och vi kommer att svara så gott vi kan utan att påverka din livsplan.

Ni har ett talesätt som säger: ”lugnet före stormen” och vi kan tala om för er att ”stormen” har nått sin topp och mycket snart kommer en period av lugn att inträffa. Ni kan bidra till detta genom att leva som ett gott exempel på någon som är medveten och sprider kärlek och ljus i när och fjärran. Freden kommer och underbara tider ligger framför er och många ljusarbetare lägger nu grunden för en Ny Tidsålder. Vi försäkrar er ännu en gång att ingenting kan stoppa utvecklingen till den Nya Tidsåldern, och ni har redan satt båda fötterna på vägen till den.

Jag är SaLuSa från Sirius och är glad över att kunna kontakta er med nyheter om de framsteg som görs. På ett sätt går det långsamt genom ert sätt att mäta tiden, men ändå, från vår utsiktspunkt går det snabbt med saker och ting som reds ut. Vi är medlemmar i den Galaktiska Federationen av Ljus och engagerar oss i ert välbefinnande och en framgångsrik framtid för er alla. Vi är Ett och när ni stiger upp skall vi komma tillsammans när vi fortsätter vårt arbete för Ljuset.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge