Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 29 maj 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 29 maj 2015

Kära ni, så mycket sker nu på Jorden att, fast vi bara varit borta från er under en kort tid, så påskyndas händelserna hela tiden, och på en relativt kort tid kommer de att avslöja våra avsikter för er. Det har aldrig funnits en tid när vi inte varit aktiva, men på grund av sekretess för att undvika inblandning från de Mörka tjänarna så har vi alltid arbetat i tysthet.

Scenen är nu klar för ett tillkännagivande av våra avsikter och så snart det steget har tagits kommer de att trappas upp till en hel serie av dem. Ni har tålmodigt väntat på den tidpunkten och när den kommer så blir ni inte besvikna. Vi är nu mer övertygade om att vi har förkortat makten och inflytandet av de Mörka tjänarna, och vi strävar efter att hålla deras aktiviteter i schack under våra vakande ögon.

Vi har många vänner på Jorden och har under eoner av tid hjälpt dem att gå vidare med sina uppgifter för att ta fram nya sätt att snabbt ta er in i den Nya Tidsåldern. Så snart avslöjandena börjar kommer ni förmodligen att känna er överväldigade av den hastighet med vilken de kommer att äga rum. Ni kommer också att bli förtjusta över att notera hur snabbt de introducerar er för de välbehövliga förändringarna som omedelbart lyfter upp er livskvalitet

Det finns så mycken fattigdom på Jorden, fast det inte alls behövde vara på det sättet, för det finns mer än tillräckligt av hennes rikedomar för att säkra att ni alla har livets nödtorft. Inte bara det, utan så snart era grundläggande behov är uppfyllda så blir det förändringar som tillåter er mer tid för att ägna er åt era egna intressen istället för att vara slavar för att tjäna pengar för livets nödvändigheter. Det är vår avsikt att föra in förändringar så snart som möjligt så att det inte blir några förseningar i upprättandet av fördelarna i den Nya Tidsåldern.

Under en tid nu har ni successivt fått en inblick i vad som väntar så snart ni har blivit fria från inflytandet och aktiviteterna från de Mörka tjänarna. De skulle mycket hellre se att ni fortsätter kämpa och medvetet orsakar de krig och oroligheter så att ni aldrig till fullo kan njuta av frid och lycka, något som är er förstfödslorätt. Ditt öde är säkrat och du kommer snart att få uppleva frihet från allt som tidigare har hindrat dig från att leva ett meningsfullt liv.

Det kommer en tid, som snabbt närmar sig, när du kommer att njuta av friheten och att leva i frihet från det alltid närvarande hotet om krig, eftersom sådant inte har någon plats inom de högre vibrationerna. Sedan en tid tillbaka har de höjts och sakta men säkert närmar ni er en tid av stora förändringar.

Mitt i all oro och så mycket som behöver förändras för att höja er levnadsstandard finner ni det svårt att ens föreställa er hur en permanent och varaktig fred kan garanteras. Detta kommer dock att ske på ett sätt som ni kanske inte har ansett vara möjligt, och det kommer att signalera slutet på alla fientligheter och föra fram den fred ni så hett önskar.

Moder Jord är i högsta grad engagerad i förändringarna som kanske verkar ganska så extrema, men tänk på att Jorden har varit långsamt döende och behöver mycket uppmärksamhet och förändringar för att få till stånd den Nya Tidsåldern. Föroreningen av haven är av största betydelse då den dödar stora områden som upprätthåller liv som skall finnas i överflöd inom dem. I många områden är marken mättad med kemikalier och behöver rensning så att den kan bli helt återställd.

Det finns mycket arbete av det här slaget som skulle ge er en nästan omöjlig uppgift, men som ni kommer att få se finns det nya upptäckter som omedelbart snabbar upp sådana operationer. I själva verket kommer upprensningen av Jorden att bli så mycket lättare med vår hjälp. Det kommer att bli förändringar av sådan art att era industrier inte längre behöver använda förorenande eller giftiga kemikalier. Det är många förändringar planerade som kommer att snabba upp hela processen med att återställa er Jord.

I en tid när många människor befarar det värsta är det upp till de själar som är av Ljuset och som förstår vad som sker att hjälpa dessa som känner sig övergivna och i nöd. Låt det bli känt att massiva, positiva förändringar är på gång som kommer att lyfta livskvaliteten långt bortom era förväntningar. Vi från den Galaktiska Federationen av Ljus kommer att välsigna er och hjälpa er i alla skeden, även om vi kommer att ge er all uppmuntran för att ni skall ta del i hela processen av förändring.

Ni kan vara säkra på att vi är fullt medvetna om era behov, men på grund av era karmiska ansvarstaganden kan vi inte alltid ingripa för att hjälpa er. Vi kommer emellertid att göra vårt bästa för att påverka dig i dina handlingar för att uppnå bästa resultat. Faktum är att vi hela tiden har färdats vid din sida och uppmuntrat dig och hjälpt dig att genomgå perioder av enorm press.

Ibland undrar du varifrån nya idéer kommer, och ibland är det vårt inflytande som påverkar dig. Snart kommer det en tid när vi kan arbeta öppet med er utan rädsla för störningar, och sedan får du se hur saker och ting går framåt med stormsteg. Tyvärr är pressen på er fortfarande under kontroll av Illuminaterna, och era medier är noggrant övervakade för att hålla tillbaka sanningen om många saker som händer er.

Dock, när ni blir medvetna om den verkliga situationen så kommer ni att acceptera Nyheterna med försiktighet och utveckla förmågan att ”läsa mellan raderna” då så mycket är dolt för er och även falskeligen läggs framför er. Under eoner av tid har ni hållits i mörker när det gäller så många saker, och mycket som kunde ha direkt varit till fördel för er har hållits tillbaka.

Kanske är detta bäst illustrerat med avseende på den gisslan som cancer är, som kan botas men vars botemedel inte släpps till allmänheten. De som berörs blir hellre behandlade än botade av en industri som tjänar enorma mängder på just detta. Detta kommer naturligtvis att förändras mycket snart, eftersom sanningen kommer att komma ut och ingenting kommer att kunna hindra att det händer.

Jag är SaLuSa från Sirius och glad att vi kan ge er goda nyheter om framtiden. Ni har tålmodigt väntat på sluttiderna som nu sticker i ögonen och snart börjar på allvar. Vi är förtjusta över att vara en del av er upplysning och snart kommer vi att vara en de av era liv. Vi är er framtid och vi ser fram emot att upplysa er om er sanna historia, för ni är mycket större än ni tror och vi beundrar och hyllar er beslutsamhet att få se det slutliga nederlaget för de Mörka tjänarna. Vi kommer att vara med er hela tiden för att stödja er och sända er vår kärlek.

Tack SaLuSa,


Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge