Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 29 maj 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 29 maj 2015

Det gamla systemet fortsätter att falla isär då det inte längre tjänar era behov av att utöka era nivåer av medvetandet. Även de som tjänar era intressen arbetar i stor utsträckning med de gamla energierna så länge de kvarstår, vilket skapar större framsteg på er väg in i Ljuset som är en långsam procedur. Emellertid har Ljusarbetarna en röst och de som söker upplysning kommer att dras till de människor som kan vägleda dem längs en lämplig väg för dem.

Din intuition har en viktig roll att spela när det gäller att vägleda dig i den riktning som bäst passar dina behov och ibland finns det karma inblandad som kan kräva att du upplever dina framsteg på ett speciellt sätt. Var säker ännu en gång på att ingenting som är betydelsefullt för din evolution händer av en slump, och alla erfarenheter har sitt värde. Ibland är anledningen inte omedelbart uppenbar, men ofta är det så att du i efterhand kan skönja den lärdom du fick.

I dessa sluttider har vissa lärdomar varit hårda, men det är klokt av dig att ta del av de budskap de innehåller. Men oroa dig inte för nivån på dina framgångar, för när du tar itu med dina erfarenheter och lär från dem så kommer du att utvecklas precis som avsikten är. Faktum är att du inte skulle ha nått så här långt om du inte hade gått din väg av upplysning.

Denna Tidsålder kommer att visa sig ha varit mycket framgångsrik i att vägleda dig tillbaka till högre nivåer av medvetande, och det var verkligen alltid planen för dem som började vakna till sitt sanna jag. Tänk på att du ivrigt erbjöd dig att uppleva ”brist” för att testa din förmåga att övervinna en sådan situation. Det var känt att du alltid haft förmågan att göra detta och nu vet vi med säkerhet hur väl du har kunnat övervinna hindren på din väg till upplysning.

Trots detta har du fortfarande en bra bit att gå för att uppnå en nivå av fullt medvetande. De av er som har vaknat blir snabbt medvetna om bristerna och vilseledande vägledning som har hållit er i ett tillstånd av förvirring, men era guider arbetar heltid med er för att försäkra att ni är upplysta.

De viktigaste aspekterna av dina erfarenheter är de som betonar sanningen i din utveckling och ger dig en klarare bild av ditt verkliga arv. Ni är Gudar i vardande och er framtid ligger inte på någon Jord, såsom ni känner nu, utan i de högre rikena av Ljus.

Du lär dig från en antal olika källor att du håller på att gå in i en period av omfattande förändringar, och detta sker redan. Om du för närvarande bor där stora förändringar håller på att ske, var då säker på att åtgärder har tagits för att garantera din säkerhet. Det kommer naturligtvis att bli förluster av liv, men för de själar som deltar blir det en önskad frigörelse från deras nuvarande upplevelser.

Kom ihåg att ingenting sker av en slump och särskilt alla viktiga händelser planeras med hänsyn till Livsplanen för de själar som deltar. Förstå också att din medvetenhet när du lever på Jorden är begränsad av de låga vibrationer du lever i. Men med ökningen av Ljuset som når er alla så ökar också uppvaknandet. Försök att gå genom livet med full medvetenhet om att du är i sanning oförstörbar, och vad som än händer med dig så kommer du att återhämta dig helt när du lämnar Jorden. Se på dina erfarenheter och upplevelser som ett rollspel och försök att förstå lektionerna som de undervisar dig i.

Detta är en av förändringarna och i en mycket snar framtid kommer du att bli upplyst om sanningen om ditt väsen. Du är inte din kropp utan en underbar Varelse av Ljus, och när du kastar din fysiska kropp kommer du att vara fri från de begränsningar du har upplevt på Jorden. I de högre rikena återfår du din perfektion av din kropp av högre vibrationer som kommer att uppenbara dig som du var som en yngre själ.

Det finns ingen plats där för någonting mindre än så, så alla prövningar och vedermödor du upplever nu kommer inte längre att angripa dig. Du flyttar och existerar i de lättare, ljusare vibrationer som svarar på tankens kraft. Du kommer snabbt att anpassa dig till detta och njuta av den frihet det ger dig.

När du ”anländer” efter döden av den fysiska kroppen då kan du med tankens kraft återställa den i sin perfekta form och bli som ett ungdomligt väsen igen. Av anledningen att visa dig själv så som folk minns dig så kan du ”tänka” på hur du skulle tycke om att bli sedd. Så om någon bara känner dig som en äldre person så kan du presentera dig själv som en sådan.

För närvarande är planer för den närmaste framtiden långt framskridna, men planerna har hållits tillbaka av störningar från de Mörka tjänarna. Vid varje vändpunkt försöker de försena det oundvikliga, men utan verklig framgång, för vi är medvetna om deras planerade försök att göra det. Så snart du skulle säga ”bollen börjar rulla” så finns ingenting som kan stoppa det, och många förändringar kommer att ske ganska snabbt.

När allt är på plats kommer du och Jorden att vara redo att ta emot det första officiella besöket från oss, och det blir en tid av firande! Var säker på att från vår synpunkt sett så är allting redo för vår ankomst och ingenting kommer att stoppa detta från att hända. Så vi talar gärna om den underbara framtiden för mänskligheten för att stimulera era förväntningar. Naturligtvis ber vi er att ha tålamod då inga händelser kommer att manifesteras förrän tiden är helt perfekt den rätta, men våra löften kommer att hållas.

Det finns många, många själar som är rädda för framtiden eftersom de ser sina välbekanta omgivningar falla isär. När du har möjlighet att försöka förmedla idén om att allting är för det bättre, och att det gamla måste rensas bort för att låta det nya manifesteras, så gör det. Tidigare tidsåldrar har vid sluttiderna drabbats av stora förändringar för att tillåta en helt ny start, och även i er senare historia finns bevisen på detta som ännu existerar. Tänk på alla de gånger ni är segrare och ni har så att säga klarat testen och kommer inte att tvingas göra det igen.

När du vet att ni alla är bröder och systrar, oavsett färg eller trosuppfattningar, och förstår Enheten av alla själar, då är du på god väg att slutföra din förståelse. Behandla alla som du själv vill bli behandlad och du kommer att hjälpa dem att inse det oföränderliga sambandet som existerar mellan er alla.

Jag är SaLuSa från Sirius och glad att kunna släppa mer information vid en tidpunkt när så många av er är redo för sanningen. Det finns mycket mer att avslöja men allt kommer i god tid, och vi vill absolut inte överväldiga er med för mycket på en gång. Vi vet att om vi ger lite av sanningen i taget får det er att tänka på fler möjligheter och när ni gör det kommer era guider att imponera på er med ännu mer.

Det är helt klart så att många själar inte är redo för sanningen och den kommer inte att tvingas på dem. En del är fortfarande i klorna på en version av sanningen som till stor del getts dem genom religiösa läror, men där dessa visar sig vara felaktiga så kommer också deras lärare att själva vakna upp och ändra sin inställning. Håll fast vid er goda tro och var aldrig rädda för vad framtiden håller i sitt sköte för er. Vet att mycket kärlek finns med er på er resa.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge