Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 18 september 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 18 september 2015

Ni får bevis varje dag på förändringarna som nu håller på, och även om ni har haft besvikelser i det förflutna så känner många av er nu fördelarna med förändringarna. Som jämförelse bör ni nu kunna känna de annorlunda energier som finns runt omkring er och som kraftigt har lyft er upp. Det har varit ett långsamt men positivt uppbyggande under de senaste åren, vilket är framme vid sin topp nu och bär med sig ett märkbart lyft.

Hela effekten kommer att bli sådan att den väcker upp fler människor för sanningen så att de kan bryta sig loss från påverkan av de Mörka tjänarna. Kära ni, Ljuset har uppnått en seger över dem och de kan inte längre förslava den mänskliga rasen. Förändringar kommer nu ganska så snabbt och det kommer att leda till upprättandet av en ny era där frihet kommer att bli återställd. Ett stort steg framåt har tagits för att införa alla de fördelar som har förnekats er hittills.

Allt är förberett och kommer att ges till er så snart som omständigheterna tillåter det. Ha tålamod då en del av förändringarna är monumentala och tid måste tillåtas för att skall genomföras. Det viktigaste just nu är att ta bort alla de Mörka och sätta stopp för deras aktiviteter som stör er väg mot framtiden. En dag när du ser tillbaka så inser du att livet du haft i dualitet har höjt din medvetenhets nivå på ett djupgående sätt.

Du kanske har blivit allvarligt testad i livets eld, men du har rest dig igen som fågel Fenix. Du är på väg att bli den stora Varelse du var när du startade din resa för eoner sedan. Det har varit tufft, och även nu rensar en del själar fortfarande gammal karma när de slutför sin resa hem. Vet att varenda en av er frivilligt gick med på att få den här erfarenheten, så det bör inte finnas några beskyllningar mot Hierarkin.

De har faktiskt stått vid er sida hela tiden och har försäkrat sig om att ni fick varje möjlighet till framgång.
Ni är alla övermåttan älskade och är långt större än ni kan föreställa er för närvarande. Så håll era huvuden högt och säg farväl till de gamla energierna med tack för deras plats i er utveckling.

Som vi nyligen har nämnt är det så att vissa själar har nått en mer avancerad punkt av förståelse och därför kan göra mycket arbete för att hjälpa dem som just har vaknat upp till sanningen. De kommer att få höra om förändringarna som sker och några kommer att bli rädda för utsikten att saker de är vana vid tas ifrån dem. Ni kan lugna dem och försäkra dem att inte bara är förändringarna i allas bästa intresse utan de kommer att mycket snabbt närma dem till ett mer angenämt och lätt liv. Skaparen har bekräfta det hårda arbete som ni har lagt ner för att uppnå sådan framgång och har lovat att från och med nu skall ni få njuta av frukten av ert arbete.

Sakta men säkert skall ni få lära er er sanna historia och er exakta plats i Universum. De sista tiderna bevakas med beundran av många, många civilisationer som väntar på att få möta er och visa sin kärlek och tacka er för era prestationer. Ni har genomfört en service som kommer att vara till fördel för många själar och snabba upp deras utveckling. Med tiden kommer ni att helt och hållet förstå allt detta, men just nu skulle det bli för mycket att ta in i sin helhet.

I alla tider har ”kärlek” varit nyckelordet för din framgång och universell kärlek är ditt slutliga mål. När det är möjligt så vila nu och ta allt i din egen takt – och vi vet att det är lättare sagt än gjort! Dina bekymmer kommer snart att bli något som tillhör det förflutna, ett minne blott, och du kommer att kunna njuta av ditt liv tillfullo.

Du kan vara säker på att inga intrång eller försök av andra kommer att störa din framgång, det kommer inte att tillåtas. Som vi nämnt tidigare är Jorden i karantän, men den är också skyddad av många stjärnskepp på ett sådant sätt att du är garanterad att kunna slutföra din resa ganska säkert.

Den sista tiden har redan bestämts att bli en framgång, så de positiva prognoserna för denna period kommer att förverkligas. Vid den rätta tidpunkten, som ligger ganska långt borta idag, så kommer vi att säkert kunna landa på Jorden och börja firandet som redan planeras. Då kommer ni att vara helt fria från uppmärksamhet från de Mörka tjänarna, eller några andra objudna besökare. Det ligger goda tider framför er som på ett sätt blir som ett ”tack så mycket” för ert hårda arbete och era stora framgångar.

Vi vet att några av er med barn oroar sig för deras framtid, och vi vill försäkra er att de kommer att bli väl omhändertagna. Vissa har inkarnerat från de högre dimensionerna särskilt för den period som ligger framför er. De är avancerade själar som har mycket att erbjuda och de kommer att vara till oerhörd hjälp när ni behöver deras kunskap. I själva verket är det så att några av dem är födda till ledare och deras psykiska förmågor och andra egenskaper kommer att vara välkomna.

Allteftersom ni går längre in i den Nya Tidsåldern kommer ni att utveckla och hävda era speciella förmågor och när ni utvecklas vidare kommer även era chakran att vidgas. Evolutionen stannar aldrig, så livet utvecklas till bättre och bättre förmågor. Till exempel är en del av er redan telepatiska, men med tiden kommer detta att bli något som är normalt för alla.

Tänk stort, för det enda som kan hålla dig tillbaka nu är du själv. Du hjälper till att skapa din framtid genom dina tankar och önskningar och genom att attrahera dem till dig själv (Lagen om Attraktion). Så det är viktigt att du inte uppehåller dig vid negativa tankar för på det sättet kan du locka till dig de saker du inte vill ha. Det blir förstås lättare när vibrationerna höjs, ända tills du når det stadium då du inte längre möter negativitet.

För många själar har dualiteten finslipat karaktären och temperamentet till en punkt där ni har fullständig kontroll. På Jorden har det varit så många utmaningar att övervinna att det inte är förvånande att ni har funnit det svårt att göra framsteg. Emellertid är du aldrig ensam, och dina guider är ständigt vid din sida för att ge hjälp. Kalla på dem när du behöver hjälp och du kommer helt säkert att få respons. Det finns dock tillfällen när du behöver gå igenom upplevelser av karmiska orsaker då de måste stå tillbaka.

Jag är SaLuSa från Sirius och känner mig ganska nära er då jag har ”delat” era liv under en tid nu. Jag är förstås inte den enda som finns runt er, och med tiden när ni behöver speciell hjälp, så finns andra att kalla på. Var säkra på att vi alltid är nära er och att vi tar emot era meddelanden. Är det möjligt får ni ett svar på dem. När vi kan visa våra farkoster för er ser ni dem under en kort stund och vi vet att många av er finner det tryggt.

Vi njuter av vår service till mänskligheten och känner sådan glädje när vi kan se hur fint ni gör framsteg, och speciellt vid den här tiden när ni också är så nära slutet på er resa. Det är inte långt kvar nu innan era resor på Jorden kommer att vara över och firandet kan börja. Och det är ett mått på hur mycket ni är respekterade och beundrade för era anmärkningsvärda prestationer och resultat från eoner av tid.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge