Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 4 september 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 4 september 2015

Kära vänner, vilken tid ni lever i nu när meddelandena ni tar emot verkar ha en allmän överensstämmelse om vad som inom kort kommer att ske. Den här månaden är en vändpunkt, oavsett vad som händer, därför att de inkommande energierna kommer att i större eller mindre grad påverka alla själar. Faktum är att de redan har gjort intryck genom att påverka ert medvetande med resultatet att många känner förändringarna inom sig själva.

De högre energierna för med sig kärlek och i slutändan en frid som ni under bara en kort stund kunnat känna i er nuvarande dimension. De varelser på Jorden som inte kan höja sina vibrationer kommer att vägledas till en lämplig nivå som passar deras behov. Alla själar kommer att vara på den rätta nivån för deras framtida behov, och allting kommer att vara exakt så som det bör vara.

Detta är den tid då sanningen kommer fram successivt tills det blir ett crescendo av information som gör att det snurrar i huvudet på er. Det finns så mycket som har presenterats för er som ”sanning” men som är långt ifrån den, och som var avsedd att hålla er i klorna på de Mörka tjänarna. Det har verkligen varit mycket framgångsrikt, men med de expanderande nivåerna i era medvetanden kan det inte längre hindra sanningen från att bli känd.

Det betyder att ni inte längre helt automatiskt accepterar vad som än placeras framför näsan på er och att ni är mer kräsna och ställer frågor om saker och ting. Samtidigt kliver många Ljusarbetare nu fram för att dela med sig av sina kunskaper till er. Sanningen kan inte längre döljas för er och när ni förbereder er för att aktivt delta i den Nya Tidsåldern så ger sig många kunniga själar till känna.

Då framtiden ännu inte helt har avslöjats för er verkar det för er som att det råder fullkomlig förvirring runt omkring er. Det kommer att förbli så ett tag, men så snart de Mörka tjänarnas aktiviteter har begränsats kan de inte längre diktera villkoren för er eller störa era liv. Den Nya Tidsålderns förändringar kommer nu att börja och inom kort kommer ni att se fördelarna som kommer i snabb följd.

Kom ihåg att vi inte är beroende av er kunskap utan har avancerat långt bortom era nuvarande nivåer. Dock är ni halvvägs där sedan några år tillbaka nu har ni dragit fördel av framsteg som gjorts som ett resultat av nya teknologier som har kommit genom oss, eller som har tagits från andra källor än era egna.

Ni lever i spännande tider som kommer att lyfta er ut ur de lägre vibrationerna och låter er dra nytta av nya uppfinningar och existerande teknologier som har hållits dolda för er. Era behov kommer att tillfredsställas till fullo och så småningom kommer ni att ha mycket mer tid för er själva för att kunna ha ett givande och glädjefyllt liv.
De Mörka tjänarna ville aldrig att ni skulle bli oberoende och självständiga och deras försåtliga planer har avsiktligen hållet er som slavar i ert arbete och genom penningsystemet. Allt detta kommer att ändras i sinom tid, men först måste de mest behövande lyftas ur fattigdom och nöd. Det verkar vara en formidabel uppgift, men med vår hjälp kommer ni att bli ytterst förvånade och totalt överraskade över hur snabbt detta kan genomföras.

Människor måste vara beredda att förändras till det bättre och eventuella olägenheter kommer att vara väl värt det. Ni kommer slutligen att bli självständiga och oberoende och dagarna när ni gav så mycket av er tid för att bara förse er med livets nödvändigheter kommer att förändras. Ni kommer att ha mer än gott om tid att ägna er åt era egna sysselsättningar och göra resor till olika delar av Jorden och njuta av olika tidsfördriv där.

Ni kan vara säkra på att framtiden är säker vad gäller dessa saker, och Gud har förordat det – och så skall det bli. Krig och varje form av aggression kommer att försvinna helt och människor kommer att lev tillsammans i harmoni och lycka. Med varaktig fred etablerad kommer era rymdvänner att ta kontakt mer med er och ni kommer att njuta av att dela aktiviteter med dem. Snart kommer den tid när ni möter andra civilisationer som också önskar att få dela sina kunskaper med er, och en del är redan i ert solsystem och väntar på rätt tid att öppet kunna presentera sig för er.

Som individ är din viktigaste utmaning att fokusera på Ljuset och inte bli distraherad av det som sker runt om er. Det kommer att bli distraktioner och falsk information från dem som fruktar förändringar och desperat klänger sig fast vid vad de vet och känner sig bekväma med. Samtidigt kommer fler fakta fram i ljuset som visar hur ni blivit manipulerade av de Mörka.

Emellertid kan några av er numera se tydligt och klart hur de ljuger och är beredda att vakna upp för sanningen. Det kommer att sprida sig som en löpeld, till stor del från mun till mun, tills median och andra källor tvingas rapportera de förändringar som pågår. Sanningen uppfattas som rätt därför att ni intuitivt vet vad som kan accepteras, och mycket blir en överraskning och också välkommet för det kommer att vara till nytta för alla. Dock skall ni vara beredda på att ni måste hitta er egen väg genom mängden av information som kommer att presenteras för er.

När ni ser tillbaka inser ni att det funnits en avsiktlig plan för att upplysa er, och som det tagit många år att få till stånd. Det har gått långsamt för att ge tid till dem som behövt mycket mer hjälp för att bryta sig ur handbojorna som har hållit dem tillbaka. Ursprungligen kom alla själar till Jorden från höga nivåer in till de lägre vibrationerna och de förlorade sin kontakt med Ljuset. Därför har ni fått all hjälp att minnas vem ni egentligen är och göra er återvändo till Ljuset så lätt som möjligt.

Era guider kommer att hjälpa er på vägen, så kalla på dem om ni behöver deras hjälp. Vi kan också hjälpa till för vi övervakar utvecklingen och säkerställer er framgång och ser till att ni kan gå säkert genom denna period. Det finns så mycket att se fram emot som kommer att göra er förtjusta och gör alla ansträngningar ni gått igenom väl värda besväret.

Du står nu inför en intressant utveckling som blir inledningen till många spännande förändringar och som får dig att inte tvivla på att den Nya Tidsåldern verkligen är på väg. Du stiger upp med Moder Jord, som har sin egen Uppstigning att ta hand om, och hon ser fram emot att bära er upp med henne. Dina positiva handlingar kommer att hjälpa till att påskynda händelserna och i slutändan är det de kollektiva vibrationerna på Jorden som kommer att avgöra när ni stiger upp.

Ni har kommit en lång väg för att nå denna ytterst viktiga tidpunkt i er evolution, och känslan av fullbordan växer när alla själar har möjligheten att lyftas upp. Ni kan hjälpa varandra igenom de mer utmanande tiderna genom att hålla rädslor borta, för resultatet är säkerställt och kommer att ta er tillbaka till Ljuset.

Jag är SaLuSa från Sirius och bara en av de många rymdvänner som följer era framsteg och om möjligt guida er till er avsedda framgång. Med tiden kommer ni att ansluta er till oss som jämlikar, och vi kommer att njuta av att färdas i Universum och dela många äventyr. När ni återigen är helt av Ljuset skall ni själva bestämma vart era färder skall ta er, för det kommer att vara ert eget val. Tänk stort mina kära, för ni är bestämda att tillfullo återvända till Ljuset!

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge