Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 11 september 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 11 september 2015

Helt plötsligt, efter att ha väntat en ansenlig tid på positiva nyheter angående Uppstigningen, finner vi att ett antal olika källor får positiv information. Nu får ni vid upprepade tillfällen information om att den 28 september är den månadens höjdpunkt, som den dag då fotonenergierna är på topp. Och inte bara det utan till en nivå som inte har upplevts tidigare.

Om du någonsin har haft några tvivel om de framsteg som gjorts mot Uppstigningen så har de säkerligen försvunnit nu. Du inser nu att så mycket har hänt ”bakom kulisserna” som ni inte har varit medvetna om tidigare. Som du ofta fått höra har detta varit i syfte att hålla vår plan hemlig så länge som möjligt. Olika civilisationer har varit inblandade i händelserna, inte minst alla dem som kommit från den sjätte dimensionen och som plötsligt gav sig tillkänna för er.

De är av Ljuset och vill försäkra att ni lyckas med att gå vidare på vägen mot Uppstigning, och de kommer inte att tillåta de Mörka tjänarna att fortsätta med att störa er framgång. När du ser tillbaka inser du att sedan år 2012 har det varit en stadig framgång tills ni plötsligt hittat er plats i den Nya Tidsåldern, och ingenting kan stoppa fullbordandet av detta.

Som många av er kanske redan förstått har varelserna från sjätte dimensionen anlänt i ert solsystem med sin ”hemplanet” som nu bidrar till att avleda en del av de kraftfulla energier som når er nu. I annat fall kanske en del av er blir överväldigade av den fulla kraften av sådana energier. Dessa är ett tecken på de framsteg som har gjorts på många fronter och som snart kommer att leda till Uppstigning.

Vilka själar som stiger upp beror helt på nivån i deras vibrationer, så det är viktigt att ni håller fokus på ert mål. Det är naturligt att du bekymrar dig om dina nära och kära, men var säker på att alla själar kommer att vara exakt där de är avsedda att vara. Den cykel som just har avslutats, till skillnad mot de tidigare, kommer inte att sluta i katastrof utan i succé då ni alla som är redo kommer att gå vidare och inte längre hålls tillbaka.

Några själar kommer att fråga hur de skall veta om de är redo att stiga upp. Det faktum att de har gjort ansträngningar att vara redo för ett sådant tillfälle tyder på att de framgångsrikt har förberett sig för det. Fortsätt som tidigare och oroa dig inte om framtiden för många guider som färdas med dig kommer att se till att du befinner dig precis där du skall vara.

En del själar kommer att fortsätta på sin nuvarande nivå i en liknande dimension som denna där de kommer att fortsätta att uppleva de utmaningar som finns i den tredje dimensionen. Moder Jord stiger också upp och kommer inte längre att vara knuten till de lägre dimensionerna.

En vacker Jord stiger upp ur askan av den gamla där frid och kärlek bor. Inte längre skall ni bli utsatta för dem som bär på negativa energier eller deras handlingar som drar ner de högre vibrationerna av Ljuset. Enkelt uttryckt så kan de inte överleva i de högre vibrationerna som är till för själar som har gått vidare från behovet av ytterligare erfarenheter på den lägre nivån.

Var du än befinner dig i världen så kommer de nya energierna att förändra de gamla, och Uppstigningen kommer att ge samma möjligheter för alla själar, oavsett deras bakgrund. Det har varit på samma sätt ända sedan din resa började för eoner av tid sedan. Alla själar har fått hjälp genom alla sina liv, även om de har varit omedvetna om deras guiders närvaro. Allteftersom vibrationerna höjs kommer en del själar att börja få en medvetenhet om sina guider och så småningom kunna tala med dem.

Tänk på att när ni lämnar era sovande kroppar varje natt så möter ni era guider och samtalar med dem om era behov, och ni får hjälp om ni så önskar. Du är aldrig ensam när du kämpar i livet, även om det kan tyckas så när oddsen verkar staplade emot dig. Vi vill påminna dig om att du gick med på livets olika tester innan du inkarnerade och accepterade behovet att lära vissa lärdomar för att höja din utveckling.

Om du hade minnen från dina tidigare liv skulle du bli förvånad över de snabba framsteg du gjort. Faktiskt är det så att det inte finns ett snabbare sätt tillgängligt för dig ens i nästa dimension. Var så säker på att alla de som är närvarande på Jorden just nu har valts på grund av era särskilda behov och era tidigare erfarenheter. Det är också nödvändigt att ha själar från alla nivåer för att skapa ett komplett samhälle som ger alla de upplevelser som behövs för att utvecklas.

Livet kan tyckas vara en blandning av erfarenheter som verkar ha få syften, men vi kan försäkra er att de är noggrant planerade och genomförs med hjälp av era guider. Som ni kanske förstår så är det så att vid denna speciella tid är det fråga om att binda ihop de lösa ändarna för att försäkra er att ni är helt beredda på att stiga upp.

Du har utan tvivel haft erfarenhet av att finna att vissa själar inte har något som helst intresse av Uppstigningen på grund av att de inte har höjt sin medvetenhet till en tillräcklig nivå för att förstå vad det betyder. Dock, som vi ofta har påpekat, spelar det ingen roll i den stora planläggningen eftersom alla så småningom kommer att slutföra sina lektioner i den tredje dimensionen.

Du står nu i början av ännu ett storslaget äventyr, men den här gången kommer du att välja den väg du vill följa. Efter alla de upplevelser och erfarenheter du gjort kan du luta dig tillbaka och njuta av förändringarna allteftersom de kommer. Uppenbarligen finns det ännu arbeta att göra och tålamod behövs medan de gamla energierna spelas ut.

Du kan just nu vara till stor nytta för dem som vaknar upp och behöver hjälp att förstå vad det är som sker. Som ni säkert kan föreställa er så kommer sanningen att bli en chock för de flesta människor, men förändringarna välkomnas eftersom de tar er till en nivå där kärlek och frid råder. Alla rester av de gamla vibrationerna kommer successivt att försvinna eller tas bort eftersom fördelarna med de högre dimensionerna är att ni lyfts upp.

Vi tror att många av er kommer att börja känna fördelarna med de stigande vibrationerna, och det bör leda till frid i sinnet och en lycklig känsla av att äntligen kunna tillfullo njuta av Ljuset som ökar hela tiden. Livet skall vara fullt av mening och kännas upplyftande och de gamla dagarna av kaos och osäkerhet kommer att blekna bort i bakgrunden då de har tjänat sitt syfte att hjälpa er att utvecklas.

Resan tillbaka till de högre vibrationerna har varit lång och mödosam, men varje möda har varit väl värd besväret. Vid ett visst skede kommer du att kunna göra en tillbakablick över dina många livs historia, och sedan kommer du att ha full förståelse av dina upplevelser. De kommer att hjälpa dig i ditt val av ytterligare möjligheter att ta din utveckling till nästa steg.

Jag är SaLuSa från Sirius och alltid glad få tala till er, speciellt vid en så viktig tid som nu. Er förståelse av livet har gått framåt med stormsteg och kommer att fortsätta att snabbas upp när de större sanningarna blir kända för er. Tills ni verkligen förstår era enastående bedrifter så kan ni inte förstå exakt hur stora de är och varför andra civilisationer som har följt era framgångar ser upp till er.

Jag lämnar er som alltid med min kärlek och mina välsignelser. Jag litar på att ni kommer att hitta styrkan att se målet som ligger framför er och som nu är så nära.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge