Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, February 17, 2010

SaLuSa, February 17, 2010

De bland er som håller örat till marken är medvetna om hur snabbt händelserna utvecklar sig, och det dröjer inte länge innan de börjar införa en hel serie av resultat. Det blir domino effekten och det kan inte stoppas när det väl har börjat. Mycket av er framtid ligger i avslöjandet av vår existens, och en öppen dialog med oss så att vår plan kan presenteras för er. Det är inte bara det att ni har inbjudit oss att träffa er, men det är en integral del av alla aktiviteter som leder till Upplyftningen. Vi är utvalda att assistera er genom de olika stegen av processen, eftersom vi har en enorm erfarenhet med att hjälpa civilisationer att göra så. Det är i vilket fall som helst meningen att ni skall förena er med oss så att vi kan fortsätta resan tillsammans, in i de härliga dimensionerna av Ljuset. Vi är En och det har alltid varit så, och när som tiden går kommer vi allt närmre. Vi kan berätta att vi är er sanna familj, och många utav er är direkt förbundna med civilisationer i den Galaktiska Federationen.

När vi uppsöker andra civilisationer är det aldrig i syfte att kolonisera dem, men en del andra utomjordingar som inte är medlemmar av den Galaktiska Federationen tänker så. Det har hänt er i det förgångna, och närvaron av Anunnaki folket i Sumerien ca 5000 år sedan är ett sådant exempel. Mycket av vad som härstammade från den tiden har lett mänskligheten utför en slirig väg nästan till utplåning. Medan det är sant att de presenterade sig själva som gudar, var mänskligheten vid den tiden vid en mycket låg vibrationsnivå och öppen för deras styre. Tiden för krigiska krigare har dock nu förbytts till en tid för krigare av Ljuset. Genom att återfå era rättigheter, kommer ni att återigen bli de Suveräna Varelser som ni var födda att vara.

De mörka Tjänarna skulle mycket gärna förlänga sin makt över er, och söker att skapa förhållanden under vilket detta kan vara möjligt. Vi är dock glada att kunna informera er att de inte längre har den grad av kontroll, och deras ledningsstruktur förlorar sin maktbas. I ljuset av de avslöjanden som kommer att göras kommer de att förlora än mer makt och slutet på deras styre kan ses. Många själar väntar med förväntning på att bli inkallade att ta över, och deras val har varit baserade på deras integritet och ärlighet. De är själar av Ljuset och kommer att ge President Obama det stöd han nu saknar. Göra inga misstag, Mina Kära, vad än folk tänker om hans presidentskap så har han blivit utvald av Ljusets Lordar för att föra er samman.

Mycket få om än någon av er på Jorden har en full bild av vad som pågår när det gäller Ljuset. Det är tillräckligt att säga att ni vet vart ni går, men att ni inte än vet hur ni skall komma tid. Ni har idéer och ni har medvetet fått ett kort version av planen. Det är dock bäst att en det slutgiltiga detaljerna hålls hemliga, våra handlingar får då än mer slagkraft mot de mörka Tjänarna. Rykten cirkulerar alltid att under sådana förhållanden, så var urskiljande och försiktiga med var ni placerar er tro. Vad som är mest viktigt är att ni är redo för plötsliga förändringar och vet att dessa tider är så kritiska för er framtid, spelplanen kan komma att förändras många gånger. Vet att vi har tålamod och att när vi till slut agerar kommer det att vara vid den absoluta rätta tidpunkten.

Fysisk extrema förhållanden är en del och en bit av er erfarenhet, men genom att acceptera utmaningarna de representerar har ni visat hur långt Människan och den fysiska kroppen kan sträckas. Ni har blivit så starka på grund av motgångar; inget kommer att överväldiga er. På det mentala planet har ni blivit stärkta i er strävan för era rättigheter, och när som fler av er kommer samman ökar er styrka. Vi kommer att stå vid er sida och alltid uppmana er att gå framåt, och vårt Ljus kommer att förena sig med ert för att producera en stor kraft av godhet för alla. Så mycket tillåts vi att göra, och det är Lagen om Attraktion som är på plats.

Karma rensas nu upp mycket snabbt för att se till att de högsta nivåerna av Ljuset uppnås på Jorden. De lägre energierna transmuteras lika mycket tack vare ert Ljus som vårt Ljus. Det fortsätter att stråla från hela Universum mot Jorden och ljusarbetare kommer att finna att sina energinivåer är hela tiden förnyade. De mörka har inget svar mot Ljuset, förutom att de försöker att föra bort er uppmärksamhet från det. Att skapa kaos och rädsla är deras vapen, men detta kan inte nå er såvida ni inte låter det göra så. Se inget utom framtiden och ”känn”, om ni kan, smekandet av dess vackra energi. Det är ”kärleksdrycken” som inför stor lycka och glädje. En dag och inte alltför långt borta kommer ni att leva i denna högre dimension för att åtnjuta allt den har att erbjuda. Detta kommer att föra ett steg närmare Skaparen, och allt som ni någonsin kan tänka er kommer att ge er ytterlig och fullständig salighet.

Var självsäker och positiv i er tro, och sätt ert sikte på allt som är ett perfekt uttryck av Ljus och Kärlek. Ni är de uppvaknande Kristna och kommer att uppfylla den sedan länge förväntade återkomsten av Kristus. Er kraft och makt går bortom er egen insikt, men ni kommer lära känna er sanna själva när ni uppnår fullt medvetande. Era framsteg mot Upplyftningen accelererar, och vissa händelser måste snart äga rum så att ni kan fortsätta att göra så. Inget kan stoppa denna process, vilket är en annan anledning för att inte förorena era sinnen med de sista försöken från de mörka Tjänarna att distrahera er. Ni lämnar de gamla energierna bakom er då de inte längre kan tjäna er, och era förbindelser med dem bryts permanent. De kan i vilket fall som helst inte förbli i de högre vibrationerna alltför mycket längre, och kommer att bli transmuterade. Kan ni inte förnimma känslan av att vara centrerad, med vetskap om att ni är beskyddade inom den? Detta är vad vi hoppas att ni arbetar emot, och ni är mycket kapabla att göra så.

Jag är SaLuSa från Sirius, och erkänner önskan från så många av er att finna er sanna Själva. Ni undrar hur ni vet om ni är framgångsrika, och vi säger att när ni finner fred, lycka och kärlek är ni En med Ljuset. Misströsta inte om ni inte just nu kan nå fram, eftersom de kommande energierna kontinuerligt höjs för att hjälpa er på vägen. Vi tror på att sakta föra in er i Ljuset så att ni har tid att assimilera det in ert Väsen. Vi vet att pressen från vardagen har sin effekt på er, och om ni känner er nedkörda ta tiden för att finna er plats med stillhet och frid. Slappna av in i drömmen som tillåter er att dra energierna för framtiden till er, och ladda upp er själva. Älska er själva som andra gör, då ni alla är värdiga själar.

Tack SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge