Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa, October 8, 2010

SaLuSa, October 8, 2010

Vad skall ni göra nu när förändringarna börjar på ett sådant sätt att de börjar påverka era dagliga liv. Vi skulle säga att ni fortsätter som vanligt, så gått som ni kan, och vet att vid rätt tid kommer ni att vägledas då det gäller vad ni bör göra. Ni kommer absolut att bli väl informerade då det gäller karaktären på förändringarna, och vid en viss punkt kommer de att påverka vara och en. Ni kan inte gå igenom perioden innan Upplyftningen, utan att mycket av vad ni nu har förs in i dess högre uttryck. Ni kan inte ta något med er och det är helt onödigt, då allt ni behöver kommer ni att förses med. I själva verket kommer era behov vara avsevärt mindre, då ni kommer att uppleva glädjen med en ny kropp. Den kommer att vara lättare och mer utav energi än fysikalitet. Som en konsekvens kommer mycket av er kroppsliga intaganden direkt från energin runt omkring er. Dessutom, med en alltid frisk kropp behöver ni inte förse den med så mycket som ni gör nu. Eftersom ni så småningom kommer att skapa genom tankekraft, kommer ni inte att ha brist på någonting alls.

Som ni inser så kommer inte förändringarna enbart för att återställa det såsom det var. Det gamla paradigmet är slut och har nästan helt uttjänat sitt ändamål. Det är bara de som gynnas av de gamla sätten som hårt kommer att försöka hålla fast vid vad de nu har. Detta är mestadels de som har byggt upp en enorm rikedom och också använt den för att få makt över andra. Det spelar ingen roll vad de gör då alternativet till Upplyftning för dem är mer av detsamma. Det kommer i form av att starta på nytt på en annan plats, och det har hänt tidigare och visat sig vara ett utmärkt sätt att lära sig några tuffa lektioner. Ingen annan är ansvarig för dem, då ni attraherar till er själva precis det ni fokuserar er på. Om vänner och familj inte delar er intention att upphöjas så är det därför helt klart rätt att tillåta andra val att göras.

Håll fast vid era beslut, då det gäller er framtid, då vid den här tidpunkten bör ni ha funnit er väg mot den nästa cykeln. En del själar vaknar upp ganska dramatiskt i sista ögonblicket, men i stort sett så har valen redan gjorts. Oberoende i vilken riktning ni går så är en sak klar och det är att ni kommer att bli enormt påverkade av era upplevelser vid denna tid. Även de som säger sig inte ha något intresse i Upplyftningen observerar trots allt vad som händer runt omkring dem, och det blir värdefullt någon gång i deras framtid. Mycket finns på en undermedveten nivå, som kommer till ytan då och då, då ni aldrig förlorar era minnen av tidigare erfarenheter. Till exempel så är många av dem som har beslutat sig för att upplyftas vid denna tid undermedvetet medvetna om att i det förgångna så missade de att ta en sådan möjlighet. De är för det mesta själar som var närvarande när Atlantis sjönk under vågorna.

När ni inser att era liv har en plan och en målsättning att lyfta upp er, så blir era erfarenheter så viktiga då de inte är slumpartade eller av chansen. Det är därför väsentligt att under slutspurten till slutet av cykeln att ni är uppmärksamma på vad som händer i era liv. Ni rensar ut ert återstående karma och som ett resultat så kanske nya människor kommer in i era liv. Se på allt från ett perspektiv av hur ni kan använda er av Ljuset, för att se till att ni inte skapar mer omedelbart karma. Till slut kommer ni att lämna den nuvarande Jorden med en ren uppsättning, och mindre karma skulder kommer naturligtvis att hoppas över i namn av Nådens Lag.

Om vi föreslår att ni roar er själva nu, så kanske ni undrar vad det finns att vara glad över. Vi ser dock er då ni till sist lämnar dualiteten bakom er, med kunskap om att en storartat framtid hägrar, vilken lovar er allt som ni någonsin skulle kunna vilja ha. Vi säger att dröm nu, lev den drömmen nu och skapa runt omkring er en aura av lycka som tillåter er att segla genom livet. Det kommer också att hjälpa andra som reser med er, då de högre vibrationerna är extremt upplyftande. Notera skillnaden i människors respons mot er och hur intresserade de kommer att bli i er. Ni har något som de vill ha och det vet inte riktigt hur ni uppnådde det, eller om de också kan.

Enbart löftet om ett agerande till slut har lyft vibrationerna på Jorden enormt, och vi vill inte att ni förlorar denna spänning och energi av förväntan. Det kommer att föra er rakt förbi alla försök att hålla er tillbaka, då ni utan tvivel har lagt märke till ett plötsligt uppflammande av negativa utbrott, uträknade att föra tillbaka rädsla och osäkerhet. Håll bara era ögon rakt framåt och tappa inte siktet på anledningen varför ni kom till Jorden vid denna tid.

Efter tusentals år och i en del fall hundratals liv så är ni redo att lägga upp era ben och ta en njutbar vila och paus från ansträningar och krav i dualitet. Det är välförtjänt och ni kommer att bli rikligt belönade på många sätt. Den kanske viktigaste aspekten är den värdefulla erfarenheten som ni har uppnått. Det kommer att tjäna andra i framtiden, då ni mycket väl kanske tar er plats i den Galaktiska Federationen. När ni väl är upplyft så kommer ni att ha mycket mer att säga till om i era framtida liv, och fokus blir på vad som bäst kan vidareutveckla er spirituellt. Då ni börjar förstå mer om livet och Universal Lag så kommer ni att bli ganska klara på målen som ligger framför er.

Helt klart så dröjer det nu inte alltför länge innan vi kan arrangera uppvisningar för er, i stället för vad som nu framstår som slumpvisa. Ju snabbare era hjärtan kan komma i resonans med och acceptera våra vibrationer desto mer kommer det att tillåta oss att vara mycket mer öppna och kontakt blir möjlig. Detta är en tid som vi med stort intresse ser framemot, och det kommer att hjälpa att frisläppa alla tvivel som kan finnas då det gäller våra intentioner. En full förklaring av vår närvaro kommer i vilket fall som helst att ges och vi vet att det kommer att tillfredställa majoriteten av folket. Andra kommer att vinnas över när de väl ser den assistans som vi ger, för att åtgärda skadan på Moder Jord och de utspridda föroreningarna. Det är naturligtvis mer än så, då vi också kommer att införa planer för att ge er fördelarna med våra futuristiska teknologier. Ju snabbare ni blir oberoende av andra för de väsentliga redskapen i livet, desto snabbare blir ni självförsörjande.

Jag är SaLuSa från Sirius, och känner att värt äventyr med er har just nu bara börjat. Det finns så mycket vi kan göra tillsammans och livet kommer att bli en under upplevelse. Under en viss kommer tid det att förefalla overkligt efter allt ni har gått igenom, men vi vet att ni snabbt kommer att anpassa er till era nya roller som Galaktiska Varelser. Först så måste ni dock hålla er stadigt på vägen mot Ljuset och friheten det erbjuder. Ni skall få tillbaka vad som rättmäktigt är ert, och vad som är er skyldigt.

Tack SaLuSa,
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge