Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 2 januari 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 2 januari 2015

Vi hör att många av er ställer frågan varför tiden verkar gå så mycket snabbare nu. Det är helt enkelt så att hastigheten hos vibrationerna ökar medan de samtidigt lyfter er upp ur de lägre vibrationerna. Det kommer att fortsätta så tills ni helt har lyfts upp och in i den fjärde dimensionen, som inte längre kan påverkas av de lägre vibrationerna.

Den kommande Ljusstaden, som också är en del av den nya dimensionen, är bara en av många manifestationer som har radats upp för att visas i år. Att den redan verkar ha blivit försenad bör inte oroa er för den kommer att visa sig inom en mycket kort tid. Vi vet att människor är otåliga, men ni är så väldigt nära till att få se Ljusstaden att vi ber er ha lite mer tålamod.

Det händer så mycket och snart, när ni ser att förändringarna startar, kommer ni att bli förvånade över hur snabbt de kommer att ge effekt. Vi har informerat er om vad som kommer att ske och varje steg mot detta för er närmare till dagen när ni helt blir av med dem som motsätter sig Ljuset och stör processen.

Alla försök att fördröja processen kommer inte att få någon effekt och de Mörka tjänarna börjar redan greppa och förstå de svårigheter som möter dem. Det finns kanske personer som gör sig själva en otjänst genom att bråka, men de kommer att sopas undan. Kära Ljusarbetare, detta år kommer att vara något att minnas, och er roll är att hjälpa andra, som är mindre informerade, att förstå sanningen om vad som händer.

Från och med nu kommer era liv att gradvis bli lättare, och ni får gott om möjligheter att arbeta öppet för Ljuset. Det kommer att finnas mycket att göra för er, för mänskligheten i stort kommer att vara mycket förvirrade och till och med rädda. Er närvaro och hjälp med det som sker kommer att göra mycket för att lätta deras oro. När tiden är inne kommer vi att ha en plats på er television för att kunna tala direkt med folket, vilket bör lägga deras bekymmer till vila.

Det kommer alltid att finnas de som inte förstår det inkommande Ljuset, och de är inte intresserade av det. Era roller är inte att slösa bort tid på dem som uppenbarligen är emot Ljuset, utan att istället hjälpa dem som helt enkelt är förvirrade. Det blir ett stort steg framåt för dem, speciellt om de är brinnande supportrar av en religiös trosuppfattning.

Många Ljusarbetare får kanske kalla fötter när det gäller deras egna familjer, så låt dem själva hitta sin egen väg. Oavsett vad som är planerat för deras evolution så är det uppenbarligen det rätta för dem. Emellertid kommer det att bli många som vaknar upp från sin sömn och välkomnar lite vägledning för att föra dem igenom början av den Nya Tidsåldern.

Tänk på att alla är exakt där de skall vara, och det är precis där de kommer att befinna sig enligt deras behov. Detsamma gäller för Ljusarbetare, så bekymra er inte om det inte sker så mycket just nu, er tid kommer. Vi skulle vilja säga att så snart den Nya Tidsåldern erkänns för vad den är så blir det tid för Ljusarbetare att bli aktiva. Om ingenting händer som du anser vara ett upprop till arbete så bida din tid, för allting kommer inte på samma gång.

Använd din intuition för att bedöma när du skall börja arbeta för Ljuset och du kommer inte att göra så många fel. Spiritualistkyrkan bör nu komma till sin rätt för den följer noga den andliga vägen. Dock, låt det bli sagt, man kan vara en anhängare av sanningen utan att gå med i någon religion.

Med detta sagt, för de människor som just har startat på sin andliga resa, så kommer de att gynnas av ett besök i en spiritualistisk kyrka.

Jorden själv går igenom förändringar och kommer slutligen att lyftas upp in i en högre dimension. Det är emellertid en lång väg dit och under den tiden kommer du också att ha förberetts för livet i de högre vibrationerna. Detta är helt enkelt ett smakprov på vad som komma skall så att du vet vad du har att se fram emot. Så håll siktet på ditt mål och vet att det finns ingenting som stoppar dig från att njuta av framtiden. Den Mörka medeltiden har helt upphört och de Mörkas hantlangare är i total oordning och förvirring.

Vid det här laget har många människor i stort sett accepterat utomjordiska besökare för de har inte sett några incidenter som direkt kan hänföras till aktioner från dem. Där det har varit en konfrontation så kommer ni nästan säkert att finna att det har orsakats av De Grå eller era egna Mörka makter. Fals flag- attacker är också ett område där de har varit iblandade, men en närmare titt på fakta bör avslöja sanningen.

Vårt uppdrag är att skapa fred på en orolig planet som har varit mycket nära att bli förstörd av de Mörkas handlingar. Vi har vid många tillfällen fastslagit att vi inte skulle se på och tillåta saker hända. Vi är här för att övervaka slutförandet av er upplevelse i den tredje dimensionen så att ni kan höja er upp till nästa dimension.

Håll fast vid dina övertygelser och vet att ingenting kan ta dem ifrån dig. Vad som sker när ditt medvetande höjs ä att du kommer att ha mindre och mindre att göra med saker av de lägre dimensionerna. Du når ett stadium där du finns utom räckhåll för de Mörka tjänarna. Oroa dig inte för deras närvaro. De är nu begränsade till vad hyss de kan genomföra, men några av er har fortfarande karma att rensa bort och ni bör koncentrera er på Ljuset. De flesta av er har rensat bort era karmiska skulder, så var noga med att inte skapa nya sådana.

Tro inte på skrämselrapporter och rykten om vilka Obamas intentioner är, för de Mörka är rädda och letar efter varje möjlighet att åstadkomma kaos. Rädsla är deras vapen och de kommer att försöka med att kraftigt sätta er i skräckfyllt tillstånd. Återigen, detta är just när din intuition kommer väl till pass, och om du är omdömesgill och skarpsynt så kommer du att ”känna av” den energin och veta vilken typ den är av.

Jag är SaLuSa från Sirius och önskar varje läsare ett Gott Nytt År. Mycket har lovats och som ett resultat kommer ni inte att tvivla på att den Nya Tidsåldern är här. Världen vänder sig själv upp och ner allteftersom kaoset fortsätter, men detta är det sista av de stora karmiska frågorna som skall genomgås. Fira ert nya år med glädje och stråla ut ert ljus in i mörka hörn. Galaktiska Federationen kommer att vara med er hela vägen.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge