Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 9 januari 2015

Mike Quinsey - SaLuSa 9 januari 2015

Det finns teckenrunt omkring er som visar på en period av väldiga förändringar som nu skall passera, och gamla problem som har drabbat er under årtusenden kommer nu till sin spets. Mänskligheten håller på att konfronteras med omständigheter och tillstånd som icke kan tolereras längre och de kommer att fortsätta till ni tvingas ta itu med dem.

Fredliga lösningar kan hittas, men det kräver vilja hos dem som leder er till att söka mer acceptabla och varaktiga lösningar. Ni kan inte längre fortsätta på det gamla sättet och i vissa länder kommer det att krävas att ett nytt ledarskap träder fram som skall ge vägledning till människor till fredliga och acceptabla svar. En del av denna förändring i vägledningen kommer från er, folket, som äger mycket mer makt än ni kan föreställa er.

När tankeformen för förändring växer så blir den ett kraftfullt redskap som påverkar den mänskliga befolkningen. Scenen har bit för bit satts upp under många år när ni har förflyttat er i olika riktningar ifrån det gamla sättet av konfrontation. Fred finns nu i många människors sinnen. De är trötta på bristen på ledarskap som skulle kunna ändra kursen till fredliga förhandlingar. Detta är på väg, men som ni ofta säger, ”gamla vanor är svåra att ändra på”.

Det finns tillfällen när du måste hålla ditt fokus på ditt eget personliga mål, och du bör veta vid det här laget precis vad det är. När du står fast på din väg kommer du att känna dig opåverkad av händelser som pågår runt om dig. Livet flyter så sakteliga och varsamt fram med dig och du kommer att inse att fastän du är en del av det hela så är du fortfarande ganska mycket en enskild själ som följer din egen väg.

Men det finns också andra som följer en liknande väg och med tiden kommer ni att dras till varandra. Faktum är att det finns en ritning som särskiljer de som är redo att stiga upp från dem som inte har möjlighet att lyfta sina vibrationer. De kommer att lära sig mycket från sina erfarenheter som kommer att hjälpa dem att växa och utvecklas snabbare än tidigare. Själar av liknande vibrationer tenderar att sluta sig samman, vilket gör att de känner sig bekväma med likasinnade.

Vad som dyker upp i framtiden är ändlösa avslöjanden om er historia i den nuvarande cykeln, den som nu stängs av. Ni kommer att få lära er hur ni har varit förda bakom ljuset av de Mörka tjänarna och så många framsteg som gjorts som hållits dolda för er som kunde ha lett till en mycket större livskvalitet. Det har främst att göra med er livskvalitet som har hållits fast i ett tidlås, t ex fri energi kunde ha löst så många av era problem och omedelbart höjt upp er.

Dock är det inte så lång tid kvar tills ni får njuta av de framsteg som förnekats er. Att bota kroppen från alla sjukdomar kommer så småningom att leda till att ni lever ett liv med perfekt hälsa. Detta beror på att det finns en högre vibrationsnivå vid vilken de lägre nivåerna inte kan existera längre.

Vi är väl förberedda för de tider som ligger framför er och vi kan komma ner och vandra bland er, och ett antal avancerade tekniker är förberedda för användning av er. De kommer att snabba upp er frammarsch till den Nya Tidsåldern och samtidigt hjälpa till att rena Jorden och hennes hav från åratal av försummelse och missbruk.

Det finns mycket arbete att utföra, men moderna teknologier kommer att kraftigt minska den tid som spenderas på sådana projekt. Rensningen av Jorden är vår främsta prioritet och när den är klar kan resten följa mycket lättare. Var säkra på att oavsett vilka bakslag som uppstå under det inledande skedet så kommer ni inte att förlora, och i själva verket har ni allt att vinna. Så misströsta inte, oavsett vilka erfarenheter ni går igenom i de tidiga stadierna, alt kommer att ordna sig till slut.

Som era forskare nu kommit på har vi några av våra baser placerade på havsbotten, väl utom räckhåll på djup som ni inte kan överleva i. Som ni märkt kan våra farkoster flyga in och ut med lätthet och utan några negativa effekter då kraftfältet runt om dem är deras skydd. Ni har också noterat att vi kan placera en osynlighetssköld omkring dem, vilket förklarar varför vi ibland kan försvinna från er radar eller ur sikte.

Som individer kan vi också höja våra vibrationer så att vi kan gå rakt igenom materian och göra oss helt osynliga om vi finner att det är nödvändigt. På så sätt kan vi närvara vid dessa ”hemliga” möten som hålls av de Mörka tjänarna. Våra teknologier är långt mer avancerade än era och era Mörka tjänare borde vara kloka nog att hålla sig undan från dem.

Det är vår intention att introducera er till nya idéer och tekniker så snart det är lämpligt, men vår första prioritet är att rensa upp på Jorden. Vi skulle då vilja etablera en nivå av livet som betyder att ingen är i behov av de grundläggande kraven för ett tillfredsställande liv. Kontrasten mellan de olika regionerna på Jorden är ganska fantastisk, då vissa liv fortfarande existerar i vad som endast kan beskrivas som primitiva förhållanden.

Detta har verkligen gett de mest extrema förhållanden som ett mänskligt liv kan förväntas överleva i. Emellertid har de även utgjorts av många utmaningar för människan, och hennes motståndskraft och förmåga att övervinna dem har bevisats gång på gång. Dessa dagar går nu mot sitt slut då den Nya Tidsåldern är etablerad och ni så småningom kommer att lämna dem bakom er.

Det här året bör lämna er med en fast indikation på vilken riktning ni skall gå och era framsteg kommer att snabbas upp så inblandning i ert öde inte kommer att tillåtas. Vi förväntar oss att stora händelser sker som hittills har hållits tillbaka, och ni kommer inte att tvivla på att utvecklingen till den Nya Tidsåldern har snabbats upp. Detta är en historisk period att leva i och få göra erfarenheter i, och ni är privilegierade som fått den här chansen.

Så snart ni har avancerat in till den Nya Tidsåldern kommer ni att vara så upptagna med allting som händer att ni snart lägger era tidigare erfarenheter bakom er. Tänk på att det som nu händer på Jorden är de sista försöken av de Mörka tjänarna att påtvinga er sin vilja. De kommer inte att lyckas, men i själva processen av att försöka så kommer de att lära sig många lärdomar från sina erfarenheter.

Jag är SaLuSa från Sirius och hoppas ni delar vår förtjusning över de förändringar som sker nu. En del av dem är ännu inte uppenbara men fortsätter att inträffa eftersom grunden för dem har lagts. Ni kan vara säkra på att när det börjar bli säkrare att få en öppen kontakt mellan oss så kommer det att ske då vi naturligtvis behöver många kontakter på Jorden för att utföra vårt arbete.

Jag lämnar er nu med kärlek och lyckönskningar från personalen på vår farkost som är mycket intresserade av era framsteg.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge