Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - SaLuSa 19 december 2014

Mike Quinsey - SaLuSa 19 december 2014

Vi välkomnar er för sista gången detta år, ett år som liksom andra före det har gått förbi snabbt, för tiden fortsätter att flyga iväg snabbare än någonsin förr. Några av er har upplevt upp- och nedgångar i livet under en lång tid nu och de är utan tvivel nöjda med att slutet på den här cykeln är här. Självklart är sluttider kaotiska när förändringarna sker, men det är ingen lätt uppgift att föra in dem när så mycket negativitet måste rensas bort.

Emellertid för de högre energierna in de positiva förändringarna och de är redan kännbara. Som vi så ofta har sagt till er så blir det kommande året känt för genomförandet av många av dem, även om vi tvingas begränsa det vi gör tills Illuminaterna är placerade där de inte längre kan störa och blanda sig i era framsteg. Mycket händer som kommer att leda till en fullständig seger över de Mörka tjänarna som blir totalt oförmögna att fullfölja sin plan att fängsla Människan.

Ankomsten av Ljusstaden över Sedona kommer att öppna vägen för fler framsteg som utan allt tvivel visar att den Nya Tidsåldern har anlänt. Vid en tidpunkt som ännu inte är fastställd kommer världsfred att deklareras och upprätthållas genom närvaron av Galaktiska Federationen. Genom påtvingade statliga förändringar kommer fler själar av Ljuset att ta positioner som är viktiga, och som skall försäkra att de uppfattas som sådana, och inte på något sätt hindras eller förnekas. Sluttiderna i denna cykel är av yttersta vikt för er framtid och vi kommer att se till att de fortsätter i enlighet med Guds önskemål. Till skillnad från tidigare cykler kommer denna att fullbordas på grund av att ni är redo för ett stort steg framåt in i Ljuset.

Det finns bara En Skapare av Allt som Är, och den Ende Guden av detta Universum, oavsett de olika namn han är känd under. Därför är ni Ett med Allt som Är och det är värt att notera när ni utmanas för era trosföreställningar. Så småningom kommer alla att förstå och acceptera sanningen om ert ursprung, och det blir så vart ni än färdas i de högre dimensionerna i Universum. Framför er ligger många möjligheter att söka vad ni önskar och utforska de magnifika livsformer som finns i överflöd.

På Jorden har ni levt ett mycket begränsat liv och andra civilisationer har inte tillåtits att störa den Större Planen för er evolution. Av nödvändighet har ni dock gjort begränsade kontakter med utomjordiska människor och blivit förtrogna med deras farkoster på er himmel. Ni kommer att få full kontakt med dem allteftersom tiden går, men mycket måste hända innan detta är möjligt. Mellanperioden kommer att vara spännande för er när ni snabbt går vidare i er utveckling.

Nu är tiden inne för alla Ljusarbetare och alla själar att behålla sin nuvarande nivå av evolutionen och veta att vem som helst kan när som helst ta ett jättehopp framåt. Vet att alla själar till slut kommer att finna sin rätta plats i Universum som förbättrar deras planer att fortsätta röra sig framåt hela tiden. Naturligtvis existerar inte tiden i de högre dimensionerna som ni vet, och ni kommer att finna att allting befinner sig i Nuet. Nivåerna där är inte helt främmande för er då ni kom från dem innan ni gick med på att uppleva de längre vibrationerna. Med andra ord så upplever ni alla vad ni kom överens om att göra, men den långa cykeln i de lägre dimensionerna går nu mot sitt slut och de nya blir mer framträdande.

De flesta av er har levt många, många liv på alla olika nivåer som en del av er erfarenhet i de lägre vibrationerna. Ni har också upplevt många olika roller, beroende på vilken som erbjudits er för de bästa möjligheterna att utvecklas. Var säker på att ni har haft de bästa liven med allt ni behövde då, men också upplevt ”brist” så att ni höll en balans vad gäller era behov. Slutligen blir dina erfarenheter fint balanserade och du kommer inte att söka rikedomar bortom dina behov utan helt enkelt vara nöjd med att ha tillräckligt för att möta dina omständigheter.

I de högre dimensionerna finns inte samma utmaningar och du kommer så småningom att ha tankens kraft att manifestera exakt det du behöver och mer när det blir nödvändigt. De högre dimensionerna är ditt sanna hem och en mängd olika upplevelser väntar dig enligt dina egna önskemål. Din uppgift är nu att vara positiv, oavsett vad som sker runt om dig, och hjälpa andra igenom den kommande perioden så att de kan förstå vad som händer. Din närvaro kan lyfta andra genom att du för in ett lugn i deras liv så att de också kan hjälpa till.

Det kommer inte att dröja länge innan det blir uppenbart att förändringar inträffar som är fördelaktiga för alla. Den viktigaste av dem kommer att ske när pressen kan rapportera händelser på ett korrekt och sanningsenlig sätt. De har hittills varit kontrollerade av Illuminaterna och deras hantlangare. TVs nyheter är också opålitliga men även de kommer att förändras inom en mycket kort tid. Under många år har ni medvetet blivit missledda och ofta matade med absoluta lögner för att de Mörka skulle kunna manipulera händelser som har påverkat er framtid. Dessa situationer kommer så småningom att upphöra med att orsaka er problem och sedan kan ni njuta av en nyfunnen frihet.

Under tiden utför vi våra uppgifter med glädje i vetskap om att er frihet från förtryck av de Mörka tjänarna kommer allt närmare. Ni har tjänstgjort er tid i de lägre vibrationerna och nu kommer ni inte att behöva gå tillbaka då er framgång är säkerställd. Storleken på de förändringar som är på väg kommer att överraska de flesta av er, och vi känner oss privilegierade att få närvara vid en sådan omvälvande tid i er utveckling. Ni har den mest underbara framtid framför er och ni är destinerade att träffa oss om det är er önskan.

Med er erfarenhet så har ni kvalifikationer som gör att ni kan tjäna Ljuset på många olika sätt. Ni kommer att drivas av er önskan att vilja tjäna andra människor, men på inget sätt begränsar det er ambition eller ert behov att ha nya upplevelser. I de högre vibrationerna kommer din livslängd att vara mycket förlängd så du kan ta på dig uppgifter som kräver mycket mer av din tid.

Mina kära, sträck på er och dras inte ner av vad som händer och sker runt omkring er. Ni är en ö av ljus och har kapaciteten att sprida kärlek och harmoni vart än ni går. Er närvaro kommer att lyfta upp andra och era vibrationer sprider en mild och upplyftande energi som förmedlar en glad känsla till andra. Alla människor vill i hjärtat hjälpa andra, men ofta kan de inte uppfylla de krav som ställs på dem.

Gör vad u kan även om det bara är några få vänliga ord, de kommer att lyfta upp människorna runt dig. Så snart du är centrerad i Ljus kommer du att helt naturligt sprida det runt om dig och det omfamnar människor som är även en bit ifrån dig. Ljuset är den starkaste kraften i Universum men vid den här tidpunkten är du inte i närheten av att närma dig din sanna potential.

Jag är SaLuSa från Sirius och sänder er hälsningar och önskningar vid denna tid på ert år när ni kan njuta av det festliga firandet med era vänner och familjer. Spännande tider ligger framför er och ett Nytt År som lovar så mycket.

Tack SaLuSa!
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Översättare: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge