Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Mike Quinsey - 1 april 2016


Mike Quinsey - En kanalisering från hans Högre jag - 1 april 2016

Mike Quinsey

Det är inte bara tiden som snabbas upp nu, för vissa händelser som ni har förväntat er sedan en tid tillbaka är nu klara att manifesteras. Fler Ljusvarelser närmar sig Jorden och några kommer att delta och andra kommer att spela en roll i dem. Ni har många olika grupper som önskar bevittna er Uppstigning, medan andra vill spela en aktiv roll. Dock ligger tyngdpunkten för bestämmande av på vilket sätt er framtid skall avslöjas på er, men oavsett vilken väg ni tar så kommer den att leda er till Uppstigning.

Er roll är att hjälpa till med att föra Ljuset till Jorden, vilket ni har varit framgångsrika med, men det kräver ett fullständigt fokus på ert mål hela tiden. På grund av förändringarna som är nödvändiga för att kunna föra den Nya Tidsåldern till manifestation så behövs varje Ljusarbetare nu, för de Mörkas Tjänare blir mer och mer desperata när de ser att möjligheten att få fram en Världsregering är på väg bort från dem. Deras reaktion är att kasta bort försiktighet och försöka hindra Ljuset från att lyckas, vilket kommer att sätta dem själva i fara. Hursomhelst så är vi medvetna om deras avsikter och kommer inte att tillåta att allting går överstyr.

Det fordras inte så mycket för att inse att massiva förändringar är nödvändiga för att förflytta er in till den Nya Tidsåldern. Ljusets krafter är redan beredda att ingripa och hjälpa er att genomföra förändringarna. Varje form av obehag kommer att hållas till ett minimum och ni kommer att kliva in i den Nya Tidsåldern med vår hjälp. Den första prioriteringen är att göra er självförsörjande så att ni åtminstone har de grundläggande behoven tillgodosedda.

Klart är att behoven för många människor i Fjärran Östern tenderar att vara mest angelägna och de kommer att bli snabbt levererade enligt deras behov. Så snart folket där har etablerat sig blir det lättare för dem att välkomna och acceptera andra. Energin i att komma tillsammans kommer att skapa ett starkt band mellan er alla, och utan att de Mörka blandar sig i. De kommer att vara borttagna och det blir bestående.

I framtiden kommer ni att så småningom bli vägledda till era stjärnfamiljer när ni fortsätter er evolution. Den är alltid pågående och så snart ni stiger upp kommer ni att ha flera egna val när det gäller vilken väg ni önskar gå. För många är den här resan möjligheten att finna ert sanna hem, för alla själar som har kommit till Jorden har kommit någonstans ifrån.

Du kanske undrar varför detta drar till sig så mycken uppmärksamhet, och det beror på att den här Uppstigningen kommer att vara unik, för aldrig förut har försök gjorts med så många själar fortfarande i en fysisk kropp. Naturligtvis kommer cellerna i era kroppar att förändras innan uppstigningen för att kunna matcha den högre vibrationen. Så det blir en spännande tid för de inblandade och även för de många civilisationer som också är intresserade av era framsteg.

Cykeln som just håller på att avslutas har tagit er igenom många upplevelser och ofta gett er mycket svåra lektioner om livet, men samtidigt gjort det möjligt för er att utvecklas mycket snabbare. Varje livstid du har haft har valts så att du fått möjligheten att göra framsteg, men ibland har du förmodligen missat poängen med dem. Dina guider känner alltid till din livsplan och gör sitt bästa för att se till att du följer den. Tänk på att det är du själv som valt den och skulle normalt sett hålla med dem då de är de som vet vad som är bäst för dig.

Såsom du har lärt dig så består livet inte bara av lektioner och du njuter av avkoppling genom många olika intressen. Ändå kan dessa också ge dig tester av hur väl du behandlar dina motståndare där konkurrens är nödvändig och kanske priser står på spel. Nu kan du kanske förstå varför livet på Jorden är en stor utmaning och varför, om du kommer igenom det, du kommer att vara på väg mo högre vibrationer.

Mycket få människor är medvetna om att efter ett liv på Jorden så får man själv granska det, och i de högre vibrationerna, där endast sanningen kan existera, kan du inte tala om annat än dina sanna avsikter. Var dock inte bekymrad över detta för ingen försöker att straffa dig för de gånger när du har avvikit från sanningen. Alla erfarenheter är något du kan lära av och förhoppningsvis blir det kanske inte någon anledning för dig att gå igenom vissa upplevelser igen.

Du kommer att finna att alla ansträngningar du lagt ner för att uppnå framgång i ditt andliga liv har varit mer än värt det. För du har nästan säkert haft framgång och det är det främsta målet för alla. Du kan vara säker på att saker och ting kommer att bli mycket enklare när du fortsätter bortom den tredje dimensionen, där du hittar fler möjligheter att uttrycka dig och följa dina egna intressen. Du kommer att ha mycket att lära eftersom livet är något annorlunda mot vad du har vant dig vid och erbjuder dig många möjligheter att resa utanför Jorden. Dina erfarenheter kommer att tjäna dig väl och du kommer att vara tillräckligt utrustad för att kunna ta itu med de nya utmaningar som möter dig.

Allteftersom ni höjer era vibrationer kommer ni att tycka att ni njuter av ett bättre liv, fritt från härjningar av olika sjukdomar som verkar drabba er på Joden. Åldrande är inte längre ett problem då din livslängd blir mycket längre. Allting är så annorlunda mot vad du är van vid nu, men långt mer njutbart eftersom du inte plågas av problem som du upplever med åldrandet av din fysiska kropp. De lägre vibrationernas själar kan inte följa med er andra in till de högre, men du kan sänka din egen och vid behov besöka dem. Det innebär att hur mycket man än önskar att en viss själ skall gå med dig så är det inte möjligt om den inte är av samma vibration.

Som du nu börjar förstå så är ditt nuvarande liv på Jorden bara en blek reflektion av vad som ligger framför dig. Men för att Illuminaterna inte skall kunna hålla dig tillbaka så bör du bli långt mer avancerad än du är för närvarande. Trots att framsteg har gjorts så har i verkligheten saker och ting stagnerat. Och i realtid är ni åtminstone minst ca 50 år efter mot var ni borde ha varit. Det kommer dock inte att ta oss lång tid att snabbt kompensera den förlorade tiden och ni kommer att slungas in i den Nya Tidsåldern under nästan ingen tid alls. Så varje svårighet ni upplever nu kommer att vara mycket kortlivad.

Håll era liv på rätt spår för en eventuell snabb förändring för att njuta ett nytt sätt att leva. Det är detta du visste skulle komma när du avslutat din tid i de lägre vibrationerna. På många sätt blir det inte lika nytt för en del av er då många föll ner från de högre vibrationerna för att uppleva de längre. Livet är hela tiden en fråga om att hitta en nivå som ger dig en chans att utvecklas i en riktning du själv valt. Men om du uttryckt ett intresse för en viss upplevelse, så länge det ökar din tillväxt så kommer det inte att förnekas dig. Det är samma sak med den mängd erfarenheter du tar på dig - så länge som du kan hantera dem.

Detta meddelande kom genom mitt Högre Jag. Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Svensk översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge