Home > > Matthew Ward - 12 augusti 2014

Matthew Ward - 12 augusti 2014

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på den här stationen, detta är Matthew. Flera av de många läsare som frågar om Ebola-utbrottet hänvisar till det som ”Ebola-skräcken” – och det med all rätt, för skräck och att skrämma är ett av skälen till att detta virus nyligen släpptes ut igen. När det utvecklades i ett laboratorium av Illuminatis forskare för nästan 40 år sedan var avsikten tvåfaldig: att skapa en pandemi och att ingjuta rädsla i människorna som åtföljer en våldsamt smittsam sjukdom.

Vi minimerar inte allvaret i Ebola idag genom att säga att det var avsett då att vara en sjukdom att frukta. Det spred sig snabbt och krävde många liv innan man fick den under kontroll, och utbrottet resulterade i en hejdlös negativitet på grund av den stora dödssiffran, sorg, kaos och rädsla. Nu kan friska personer som drabbas av sjukdomen och får lämplig behandling tillfriskna, och precis som sker med varje allvarlig sjukdom så dör personer som hade ett nedsatt immunsystem innan exponeringen för Ebola, eller så blev deras system svårt stressat genom trötthet eller av att ta hand om patienter. Vid den här tiden kommer inte Illuminati att komma någonstans i närheten av vad de egentligen avsett, inte heller gjorde deras andra nyligen gjorda försök att ödelägga Jordens befolkning det.

Ni kanske kommer ihåg att för bara några få år sedan kom SARS, fågelinfluensa, svininfluensa och dess upprepande som N1H1, med global publicitet om en ”fruktad pandemi” efter den första diagnosen av varje sjukdom, och tänk så behändigt: vacciner fanns redan klara! Den intensiva publiciteten och ropandet efter vaccinationer varade bara en kort stund, eftersom det blev uppenbart att endast ett fåtal dödsfall uppstod så hade ingen pandemi drabbat världen.

Forskare inom ljusarbetarnas område neutraliserade viruset i vaccinen som var framtagna och avsedda till att spridas, inte förhindra dessa sjukdomar, och allt blev totalt misslyckat i den mån man inte uppnådde sitt syfte: att eliminera miljarder av mänskligheten, de som Henry Kissinger, toppen av Illuminati, refererade till som ”värdelösa ätare”.

AIDS, som utvecklades i laboratorier ungefär 5 år efter Ebolaviruset, har varit mycket mer framgångsrikt i Illuminaternas ögon. Alltmedan symtomen är nästan omedelbara i Ebola, och de mer nyligen inträffade fyra sjukdomar vi nämnde härovan, så utvecklas AIDS, som sprids delvis genom kontakt och delvis genom så kallad ”behandling” för HIV, mycket långsamt och är överförd genom till synes friska individer. Således har den, ända sedan den introducerades i befolkningen, varit igång under alla år. Genom att detta sker har den kunnat ge miljoner människor som dukade under för den, och alla som älskade och vårdade dem, möjligheten att uppleva val som bestämts i deras själskontrakt.

Ändå är det logiskt att undra varför den sjukdomen, och den dödliga Ebola, fått växa utan kontroll och virus som utvecklades mycket senare för samma orsak inte gjort det. Det finns två orsaker till det. AIDS- och Ebola-viruset var fabricerade och utsläppta innan Gaias fria viljas val att hennes mänskliga befolkning inte skulle elimineras imassor av vilket skäl som helst, överhuvudtaget, och Gud beviljade hennes begäran, så gavs inspiration till upplysta själar att döma ut Illuminaternas planer. Och på grund av att det fanns mycket mindre ljus på planeten, och inom befolkningen för ca 30+ år sedan, så var kropparna mer sårbara och mottagliga för sjukdomar.

Möjligen ligger medias fokusering på Ebola bakom antalet emails om andra hälsofrågor, och vi skall besvara dem som oftast frågats om

Hur kan vi veta vilka symtom som är uppstigningsrelaterade och vilka som inte är det? I vilken utsträckning påverkar GMO-livsmedel hälsan negativt? Hur mycket påverkar gifterna i chemtrails oss? Vad kan vi göra för att stärka immunsystemet? Vad orsakar kroniskt låg energi och trötthet? När kommer sjukdomar av alla sorter att försvinna?

I alla dessa situationer är svaret ljus – ”en storlek passar alla” – och vi erbjuder gladeligen information som kan vara till hjälp i att absorbera ljus. Avsikten med våra budskap är alltid att erbjuda upplysning, vägledning och uppmuntran under dessa omvälvande faser som planeten och alla hennes invånare går igenom, och speciellt i de rådande vibrationerna där ”bra” blir bättre och ”dåligt” blir värre är god omsorg om er själva något att ha i minnet, kropp och ande är viktiga. En sund hälsa gör det lättare för meddelanden från själen att nå medvetandet och er själ ber er att se bortom illusionen, att öppna era sinnen och hjärtan för verkligheten om vem ni är – detta är vad hela Uppstigningen handlar om.

Allt högre energinivåer på Jorden producerar en variation av fysiska, mentala eller känslomässiga avvikelser såsom diffus värk, humörsvängningar, nödvändighet att agera på impulser, nervositet, förvirring, trötthet, glömska, tryck över bröstet, depression, illamående, hudutslag, halsbränna, förstoppning, diarré eller allmän svaghet. Om ett system i en kropp är svagare, eller mindre fast, än de andra, då är det systemet känsligt för varje rubbat eller stört tillstånd som har den närmaste anknytningen.

När dessa förnimmelser eller tillstånd beror på de förhöjda vibrationernas förändrade cellstruktur från kolbaserat till kristallint, justerar friska individer detta snabbt och symtomen försvinner tills nästa energiuppsving kommer, vilket följs av en annan lika snabb anpassning och så vidare, och ju mer ljus som finns i en kropp ju mindre märkbara blir effekterna.

Var medvetna om att symtomen i samband med uppstigning även kan vara indikationer på utveckling av hälsoproblem. Om vad ni upplever kvarstår eller förvärras kontakta då sjukvårdsspecialister, företrädesvis de som ni kallar ”holistiska” eller ”alternativa” som vet att receptbelagda läkemedel kan förvärra ett tillstånd, medan naturliga ingredienser i lämpliga doser har en förbättrande effekt.

Det finns en annan viktig faktor här. För att balansera andra livstider eller kompletta, oavslutade karmiska lektioner så väljer en del själar en svår sjukdom, en kronisk och försvagande sjukdom, en djup depression eller avvikande mentala funktioner. I sådana fall kan även de mest skickliga, medicinska specialister inte framgångsrikt behandla det tillståndet och inte heller kan energiarbetare göra det. Detta innebär inte att den energi som byggs på kärlek-ljus, som den arbetande kanalen ger, inte kan nå sjuka personer, det är kanske så att själen inte tillåter aktivering av sin kropps självhelande mekanismer.

Alla kan sända kärlek-ljus till alla, till människor över hela världen och till Jorden själv, och energiströmmarna når den avsedda destinationen därför att det inte finns någon separation från varandra i det universella medvetandet – det medvetandet är Enheten av Allt. Och aldrig kommer ett fysiskt, mentalt eller känslomässigt tillstånd att försena eller förhindra personlig uppstigning av en individ som lever i enlighet med själskontraktets val.

Vi går vidare nu. Med undantag för sädeskorn som är avsedda för endast en gröda eller skörd – detta är baserat på girighet och är negativt laddat – så är genmodifierade livsmedel allmänt ansedda som mycket mer skadliga än vad de egentligen är. Upprepad publicitet om varje situation resulterar i utbredd uppfattning, och vad än individer tror på är deras verklighet! Därför, tron att GMO-livsmedel är skadliga producerar vilka menliga effekter som konsumenterna tillskriver dem. Men det är kemikalierna i bearbetade livsmedel, gödningsmedel, växtgifter och läkemedel samt steroiderna och antibiotikan som djuren tar in i livsmedelskedjan, som är farliga för er hälsa.

De mest ljusfyllda livsmedlen är frukt och grönsaker, och om kostnaden är prisvärd så ät ekologiskt odlade produkter, välj kött från djur som är certifierade för att vara fria från tillsatser och havets föda som är naturligt eller korrekt odlad. Om kostnaderna är oöverkomliga var då snälla och ha inte negativa tankar om vad ni äter istället! I dieten, precis som i alla andra frågor, är positiva tankar kraftfulla, och så är även ljuset i tacksamhet – känn er tacksamma för er mat, be att den tjänar ert högsta goda och tro på att det är så!

Slutligen skall vi tala om er jord, luft och ert vatten som blir rent igen och matens förlorade näringsämnen kommer att återställas. Kropparnas kristallina cellstruktur kommer att trivas med frukt, grönsaker, nötter och gryn. Kött, fisk och skaldjur kommer inte längre att vara välsmakande, födoämnesallergier kommer att försvinna och så även dagens produktiva kemikalier.

Fastän gifter från alla källor påverkar hälsan negativt så motstår eller minskar kroppens egna healingmekanismer de mest skadliga effekterna när immunsystemet fungerar optimalt. Ljus är viktigt för att upprätthålla nivån av immunitet, och det bästa sättet att absorbera ljus är positiva tankar och känslor. I det avseendet, var snälla och kom ihåg och känn tacksamhet för att besättningarna i rymdskeppen använder sina teknologier för att neutralisera eller reducera så mycket som möjligt de gifter som finns i chemtrails, radioaktiva element och alla andra föroreningar som finns i er jord, skyar och vatten.

Absorption av ljus kommer mer naturligt hos personer vars livsstil är balanserad. Tillsammans med rekommendationer från era sjukvårdsspecialister och dietister kommer här några ytterligare förslag som kommer att hjälpa till med att förvärva eller återfå balans: tillbringa så mycket tid ni kan i lugn ensamhet och njut av naturen. Vårda dina talanger och låt konstnärliga uttryck flöda. Var snäll mot alla personer och djur och reagera lugnt på obehagliga överraskningar och konfrontationer. Välj lättsam läsning och annan underhållning samt lyssna på melodisk musik. Le och skratta ofta!

Kroniskt låg energi och trötthet är inte uppstigningsrelaterat i den mån som en indikation på om en person lever på rätt sätt, det betyder dock att kroppen är allvarligt ljusfattig. Bristen kanske beror på en eller flera icke diagnostiserade sjukdomar, metabolisk eller hormonell obalans, uttorkning eller svåra födoämnesallergier. Intensiv oro kan hålla energinivåerna låga. Långvarig exponering för utsläpp från datorer, TV och mobiltelefoner, kemikalier i receptbelagda läkemedel, en diet som saknar näringsrika livsmedel samt effekter av föroreningar är andra möjligheter för trötthet och låg energi.

Vilken som helst av dessa potentiella orsaker för trötthet och låg energi kan vara ett komplement till, eller mer troligt, det som orsakasav känslor som är berövade ljus. Vare sig djupt undertryckta eller lidelsefullt uttryckta så dras energi från känslor som rädsla, ilska, bitterhet, skuld, ånger, förtrytelse och svartsjuka, och en vanlig dränering av energi är ett obalanserat förhållande. Det emotionella systemet hos personer med låg energi är dominant feminin och det andra dominant maskulin. Detta har ingenting överhuvudtaget att göra med kön, endast med energins make-upen hos personen, och det obalanserade förhållandet kan vara mellan livspartner, syskon, förälder och barn, arbetsgivare och anställd, grannar, vänner, företagare och delägare samt lagkamrater – två individer i ett förhållande som innebär en nära kontakt ofta.

Med tanke på att energi är ljus och ljus är kroppens livskraft så dränerar personer med maskulin energi själva livet ur personen vars energi är feminin. När ett sådant arrangemang är karmiskt blir det sällan livslångt. Lektionen är klar när den ”trötta” individen vidtar åtgärder för att avsluta förhållandet och lämnar det. Om den personen inte gör varken det ena eller det andra och fortsätter som förut så är uttrycket ”Han/hon blir min död” inte så långt från sanningen.

En del själskontrakt inkluderar att gå skilda vägar så att båda individerna kan uppleva livslektioner med andra människor. Detta gäller ofta partner som har barn – alla I familjen valde att dra fördel av lärdomen som erbjöds av föräldrarnas sneda förhållande. Andra kontrakt kräver att båda individerna erkänner behovet att förbättra sin relation och önskan att göra lämpliga ändringar för att uppnå detta. Men på grund av att ingen vet vad som finns i ens själskontrakt så ges själen starka budskap som kan liknas vid enorma pilar som pekar i riktning mot valda upplevelser. Men fri vilja råder först och främst och, precis som i alla andra situationer, personer i obalanserade förhållanden har valet att ignorera själens vägledning – när de gör det så kommer andra livstider att erbjuda fler möjligheter att ”se och lära”.

Sjukdomar kommer inte att försvinna förrän befolkningen har absorberat tillräckligt med ljus för att tro på att det kan göra en person fri från sjukdomar – tro skapar verkligheten. Detta gäller också för föryngrande av felaktiga organ och utväxande av saknade lemmar – regenerering och restaurering kommer inte att ske i ett svep eftersom dessa processer även kräver en stark tro.

Människor som obetingat tror att de kan återhämta sig från förlamning eller att deras hjärta kommer att fungera perfekt utan en pacemaker, till exempel, kommer att kunna hantera sådana prestationer tidigare än personer vars tro vacklar, och mycket tidigare än de som tvivlar på att de har någon förmåga alls i dessa avseenden. Det är en fråga om hur mycket ljus som har genomsyrat sinne, kropp och ande, och just nu tror de flesta i världen inte på att något som ”magi” kan ersätta proteser med verkliga nya tänder, inte ens som en möjlighet.

En dag kommer alla i er värld att veta inte bara hur magnifikt designade era kroppar är, utan också vilka magnifikt kraftfulla själar ni är! Älskade systrar och bröder, vi är ivriga att få se er upptäcka era inneboende kunskaper och förmågor och ta er rätta plats i vår universella familj som de multidimensionella själar ni alla är.

______________________________________

KÄRLEK och FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Översättning: Gertie Dahlberg

En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?