Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - 17 maj, 2014

Blossom Goodchild - 17 maj, 2014

Blossom: HALLÅ! Det var länge sedan vi pratades vid! Jag har saknat de här sessionerna. Så, låt oss komma igång direkt med en fråga. Vår översättare från Kroatien skickade mig ett ganska spännande foto som han hade tagit. När han tog fotot var det för att fånga kvällstrafiken på gatan. Till hans förvåning dök något upp på själva fotot och jag undrar om du skulle kunna berätta för oss vad det är? (Foton, se längst ner efter texten)

LjusFederationen (LF ): Vi hälsar dig, vår vän och kamrat. Vi har varit med dig hela tiden; därför misstar vi oss inte på din Energi. Ändå är det fantastiskt att få samtala med dig igen på det här sättet.

Vad beträffar fotografiet du talar om så anser vi att detta är "svansen” på ett av "våra skepp". Ordningen för dagen var att dölja sig... och ändå, på grund av atmosfäriska störningar i väderförhållandena, blev den här delen av skeppet mer synlig för ögat.

Blossom: Men... det kunde inte ses när fotot togs.

LF: Det är ganska vanligt att "osynliga" element plockas upp på det här sättet. Det mänskliga ögat har ibland inte förmågan att "visualisera" det som finns framför det.

Nu tänker du: "Det mänskliga ögat... eller tredje ögat?"... Är detta rätt?

Blossom: Ja, precis.

LF: Vi skulle säga att de är sammankopplade. För när det tredje ögat är öppet... beroende på graden... då kan mycket avslöjas "genom" det mänskliga ögat.

Blossom: Vad gjorde skeppet där? Det verkade så nära.

LF: Käraste... berättar vi inte för dig... hur väldigt nära vi är? Just den här iakttagelsen var ett skepp som till största delen var på en observation...

Blossom: Vi hittar inte ordet, eller hur! Jag har det på tungspetsen och högst upp i mitt tankemönster från dig... Det är lustigt!... Låt oss försöka igen.

LF: Denna ”sighting” var på ett observerande... ska vi säga... uppdrag.

Blossom: Låt se! Observera exakt vadå?

LF: Protokollet om hur man går framåt i sin verksamhet.

Blossom: Hur kan detta intressera er? Det ser ut som en vanlig kväll i vilken stad/ort som helst.

LF: Och ändå... vi kan observera så mycket. Som vi har talat om tidigare... vi "förnimmer/plockar upp" ENERGI.

Blossom: Ja, det fattar jag... Men hur överförs det till en databas... och varför?

LF: Därför att det är viktigt för oss att läsa av graden energi på en given plats på er planet. Detta är av stor betydelse.

Blossom: Så i princip säger du att energin i "Kroatien" till exempel... kan vara mycket annorlunda än den från... låt oss säga "England"? Det är en sorts sunt förnuft egentligen.

LF: Vi förstår hur ni uppfattar energin i olika länder... att energin väldigt mycket beror på hur landet styrs och dess regler etc. Men vi plockar inte bara upp energin från folket so bor där... vi mäter nivån från det som finns djupt inne i JORDEN.

Blossom: Människor inne i Jorden eller själva "Jorden" i sig?

LF: Båda.

Blossom: Har du mer kontakt med dem under marknivå? Jag tror att de är mer utvecklade och därför är mer medvetna om ert besök?

LF: Absolut. Och ändå... vi behöver inte vara i närheten för att vara "i kontakt" med dem. Många som… vid DEN HÄR tiden... bor i inre jorden... gör det tillfälligt. Många av dessa själar är helt säkert Tjänande Varelser... och hjälper till med alla arbeten som sker i den inre jorden av er planet. Dessa "verksamheter" handlar i hög grad om att hjälpa dem på yttre jorden att flytta sig till sin rätta plats. Mycket tid spenderas i meditation... att skicka Ljus dit det behövs, till olika delar av er planet. Energiökningar från dem... gör mycket nytta för läkandet av er Moder Jord.

Blossom: Tack. Något annat du vill säga om "fotot"?

LF: Bara att det är ett fint exempel på SANNINGEN.

Blossom: Verkligen, men du... det verkade väldigt stort... är det nödvändigt för ett observationsuppdrag?

LF: Nej. Men jag känner som om det var detta de höll på med...

Blossom: Du skojar?

LF: Lite. Käraste vän... på ett ögonblick kan våra farkoster vara där vi vill att de ska vara. Oavsett vilken storlek. Det här som sticker ut sin svans... är långt från stort... enligt våra "Resehamnars” termer.

Blossom: Jag har litet svårt med ordet "hamnar". Ändå påminner det mig om det andra fotot som mannen skickade, som jag, ärligt sagt, inte tog alls lika mycket notis om. Jag har precis nu öppnat det och kommer att bifoga även det till utskriften (se nedan).

LF: Vi är glada att du tar upp detta. För på denna andra "fångst" av "det som är" kan man tydligt se... om man bryr sig om att "titta litet djupare"... något som vi skulle kalla en hamn/ett hål!

Blossom: Visst, oh, ni intelligenta, menar du portal?

LF: Med all respekt menar vi det vi säger. Ändå... det är ett och samma. Låt oss förklara. När ett skepp i er värld seglar in till land... kallar man det "att komma i hamn". Ungefär samma sak för oss. Skillnaden är, att för att komma till vårt mål i "det där ögonblicket"... reser vi genom ett hål... för att komma fram till nästa hamn som vi "ställt in oss på". Därför... hamnhål!

Den här överförings-"vägen" ligger inte kvar på samma plats permanent. (Vi är medvetna om dina tankar.) Den "skapas" vid den tidpunkten... En "hål" för att underlätta det "hela".

Blossom: Så fantastiskt! Vi ligger så långt efter i vår teknologi.

LF: Inte riktigt. Allt finns där. Den väntar på den tidpunkt då den "tillåts" FINNAS TILL.

Med respekt... det finns många på er planet som inte är tillräckligt "vuxna” att använda sådan teknologi. Vi menar detta, det vore som att ge en liten parvel en motorsåg. Mycket skada skulle kunna uppstå... då den sätts i fel händer!

Blossom: Ja, det fattar jag.

LF: Vi skulle säga... att ju mer upplyst väsendet är... desto mer sannolikt är det att det kan "komma i samklang" med resandets underverk etc.

Blossom: Menar du... att vi förtjänar detta?

LF: Det låter litet fel. Men på sätt och vis... ja!

Allting som DU ÄR... Allting som KOMMER TILL DIG... beror väldigt mycket på hur DU VÄLJER ATT VARA!

Det är så enkelt som så!

Många stönar och jämrar sig över att de inte har detta... och de har det inte.

ATTITYD, ATTITYD, ATTITYD... MOT ALLT SOM ÄR!

DET är hur ALLTING kommer till dig... Genom din ATTITYD till ALLTING.

Det är så enkelt som så!

Ju mer du GER KÄRLEK ju mer FÅR du TA EMOT den.

Det är Universell Lag.

Ändå... DU ÄR KÄRLEK...

Fastän... det är upp till dig att låta din VARELSE KÄNNA den. Hur mycket KÄRLEK du VÄLJER att KÄNNA, beror på hur mycket KÄRLEK du väljer att GE. Det snurrar runt i samma cirkel.

Ni Kära... VAR MEDVETNA OM KÄRLEKEN... i alla dess underbara aspekter. Då, och endast då, känner du dig själv.

Blossom: Återigen, tack. Jag går vidare, nu när jag har dig här, och har tid. En vän till mig är ganska "missnöjd"... och många med henne... med den kanaliserade information som kommer från dig och många. Missnöjd med "bristen på kontinuitet". Jag behöver inte gå in på detaljer, det talar för sig själv. Över till dig!

LF: Det beror på hur man ser på det. Det finns de som läser information som de VET är SANN och nöjer sig med att fortsätta leva livet i det VETANDET... de vet att när tiden är inne... kommer ALLT som man har talat om... att ske. Det finns andra som väntar sig att dessa saker nästan ska ske i nästa andetag... och detta är inte ett hälsosamt sätt att andas på!

Blossom: Men... ibland kan vi få upp till fem kanaliseringar i rad om att HÄNDELSEN kommer snart... och sedan "Ingenting... Nada" under månader... Upp och ner åker vi på berg-och dalbanan. Kan ni se hur det uppfattas ur vår synvinkel?

LF: Vi gör det, mer och mer. Men från vår position... är det inte samma sak. För som vi har sagt tidigare... det finns "ingen tid" där vi finns. Bara Energin hos en situation.

Det är mer så att energin har byggts upp vad gäller den här HÄNDELSEN jämfört med när vi senast talade om den. Så därför kan vi säga.... Den kommer närmare och närmare... eftersom den gör det! Vi är inte i stånd att säga exakt datum... för vi kan inte säga det. Det beror på den Energi som vi studerar så djupt... när den uppnår en viss "procentsats". Och då är vi redo att sätta igång!

När vi uppmuntrar er med sådana ord... hjälper VI och NI till med höjningen av just den här Energinivån... för förhoppningars frekvenser är Höga.

Blossom: Men... tjänar det sitt syfte? För just samma energi tenderar att sjunka hos många... när besvikelsen sätter in på grund av att ingenting händer... NÅGONSIN! Då sjunker ens "tro på allt" till botten!

LF: Men ändå gör den inte det!

Blossom: Försök vara en människa!

LF: Det är inte vår sak att vara. Det finns inte i "vårt kontrakt ". Var snäll och kom ihåg, med all respekt... det som vi har sagt många gånger.

NI VALDE ATT VARA HÄR!

NI BAD OM ATT FÅ VARA HÄR!... Och visste helt och hållet vad det innebar.

NI HAR BARA GLÖMT VAD DET INNEBAR.

Blossom: Ett bra jobb... annars skulle detta vara en ganska tom planet!

LF: Å andra sidan... På den Ljusare sidan... på den Soliga sidan... ni har inte glömt hur man kopplar upp sig med "HEMMA". Du tror bara att ni har det... och när "HEMMA" KÄNNS så långt borta... säger ni att ni inte kan meditera... eller att ni inte är särskilt bra på det... och gör alla möjliga ursäkter för att inte "vara där ".

Det är så enkelt som så. När du gör en resa till en annan plats i din värld... så har du... "minnen" av hemmet inom dig. Hur ditt sovrum ser ut, din trädgård, din bekväma soffa etc. Alla saker som ger dig lugn och bekvämlighet. Allt du behöver göra är att KÄNNA dem inom ditt hjärta.

Det är detsamma med ditt SANNA HEM.

Allt du behöver göra är att KÄNNA KÄRLEK MEDAN DU ANDAS DJUPT OCH INTE TÄNKA PÅ NÅGONTING ANNAT ÄN ATT ANDAS.

Sedan kommer HEM att vara med dig... Du kommer att vara HEMMA... För... HEMMA ÄR DÄR HJÄRTAT ÄR.

Detta är en SANNING... och när du förstår detta till fullo... gör det en sådan skillnad för HELA din existens."

VI ÄLSKAR ER.

Blossom: Och VI ÄLSKAR ER! Tack. Det har varit roligt. Kanske kan jag fånga upp dig en gång till innan jag reser igen... fastän det inte ser alltför lovande ut. Så, jag säger bara.. Vi ses, när jag härnäst fångar upp dig! I kärlek och tack!


Website: Blossom Goodchild
Översättare: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge