Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Blossom Goodchild - 13 juni 2014


Blossom Goodchild - 13 juni 2014

Blossom: Mina vänner, äntligen är jag hemma och kan återigen koppla upp mig med er. Vilken enorm resa min själ har varit på under de senaste tre månaderna. Är ni hemma?

LjusFederationen: Du käraste, vi är alltid hemma. För vi lever inom vår Frid ... och därför i det som vi känner som hemma. Många KÄNNER att de går vägen hemåt och ändå ... vi skulle säga att man redan är hemma. Det är en fråga om att sitta vid härden och blicka igenom kärlekens lågor ... för att VETA var man är.

Så ... skulle du säga ... att vi aldrig lämnade?

Det är en tolkningsfråga. För hur skulle man kunna lämna sig själv? Vi kan säga att man kan förlora sig själv ... men man kan aldrig ... någonsin ... lämna det. Din själ ... din Kärleksnärvaro inom KÄRLEKENS själv ... är ALLT SOM ÄR. Det som du har "valt" att uppleva inom gränserna för den mänskliga formen ... kan ibland göra, att du känner att du är långt ifrån det som du VET är korrekt i DET SOM DU ÄR. Ändå säger vi ... du bara "väljer" för att experimentera ... för att uppleva ... det som du inte är ... för att du ska KÄNNA till en kontrast

Ändå har ni sagt att vi är här för att se och hjälpa Moder Jord och oss själva in i den nya Gyllene Tidsåldern ...

Och du uppfyller det här syftet med råge. Även om det ibland kan "verka" annorlunda.
Låt oss friska upp. Själsjaget kan inte vara stilla. Det är ett ständigt expanderande LJUS FRÅN EN ENDA som upplevs genom individualitet medan det befinner sig på Jorden. Ja, du samtyckte till att hjälpa till med din planet Jordens Uppstigning.. men ändå, du har även möjlighet att förbättra din själs kärleksnivå kraftigt ... genom att göra detta.

Ni har sagt att vi kommer från den renaste, Högsta Gudomliga Kärleken. Det är det vi är. Så, kan du förklara det där genom att utvidga detta? Om vi ??har vårt ursprung från det Högsta ... låter detta vettigt?

Vi förstår till fullo det som du frågar om. För att bli den högsta gudomliga fullkomligheten i Ljuset... ÅTERIGEN ... är det mycket som ska inses i / SOM / GENOM SANNINGEN. Ni kommer faktiskt FRÅN DET HÖGSTA ... ändå, därmed inte sagt att den täthet som "vilar" inom den planet ni bor på ... verkligen kan förändra den energi SOM ÄR DU ... till en lägre vibration av SAMMA KÄRLEK.
Detta är vad du upplever ... när du är nere, ... när du är ledsen ... när du är arg. Du håller på att BLI DEN KÄRLEK SOM DU ÄR ... men ändå, på en annan vibration av DIG SJÄLV.

Jag fattar det där. Min fråga skulle vara ... hur länge till måste vi uppehålla oss inom denna lägre nivå? Jag uppskattar allt som ni har sagt och förklarat under åren ... DET GÖR JAG VERKLIGEN ... och JAG VET att det inte handlar om "när" ni kommer för att presentera er själva globalt etc. Från det ni sagt, så handlar det om 'OSS"... att tillräckligt många av "OSS" ska vakna upp ... för att komma i en vibration som gör att ni kan "visa er" och bli accepterade. Jag fattar det också. Ändå ... utifrån det jag ser i dessa dagar ... "det här är inte precis "Express-tåget” därutifrån ... Det känns mer som" mjölktåget ".

Vi säger till er ... DET ÄR SÅ MYCKET MER SOM HÄNDER ÄN DET NI KÄNNER TILL.

Berätta om det!

Det som ni KÄNNER faller sönder ... det som ni KÄNNER faller i bitar ... det som ni vet är svagt ... det som är av mindre Ljus ... Alla dessa saker som presenteras för er... är bara ena sidan av myntet.

Ändå verkar det vara den sida som ständigt visas upp. I all kärlek ... snälla, säg inte ... "Det är för att jag väljer att titta på det" ... jag FÖRSÖKER VERKLIGEN gå på gatans soliga sida ... men molnen fortsätter att blockera solen ... från så många aspekter av att bara behöva leva inom systemet.

STYR systemet ditt hjärta?

Nej.

Då ... till vilken plats har ditt hjärta vandrat under de här sista åren när du LÄRT KÄNNA OSS?

Åh, till en mycket ljusare plats!

Och med all respekt ... så har det blivit hos så många hjärtan.
NI HAR BLIVIT LJUSARE SJÄLAR.
Vi har sagt många gånger ... så klart ert LJUS lyser. Åh, vad vi önskar att ni kunde se saker och ting ur vårt perspektiv ... för detta skulle verkligen ge er en stor uppmuntran. Ni är precis där ni ska vara vid varje tidpunkt av er andning. Ni upplever ALLT som behöver upplevas i varje givet ögonblick av den där andningen ... Det är ert val HUR ni KÄNNER i det givna ögonblicket ... I VARJE ANDETAG DU TAR
VÄLJER DU DINA KÄNSLOR.
DU VÄLJER DIN NÄSTA TANKE.
Den nästa tanken kommer att leda till hur du väljer att KÄNNA.
VAR VISA, ni käraste Upplysta Varelser.
LÅT INTE DET SOM PÅGÅR OMKRING ER ... BESTÄMMA DET SOM LIGGER INOM ER.

Fint framlagt! Ändå ... är det mycket svårt, att behöva anpassa sig till systemet ... och inte påverkas av det. Det verkar oss övermäktigt. Jag förstår att andras beteenden inte är vår business ... ändå kan det... i sanning ... ibland verkligen påverka ens själ när man måste befinna sig runt omkring det. Samma sak med systemet ... vi måste betala för det ena och för det andra, eller vi får ännu mer böter osv ... vi verkar fångade på så många nivåer.

Återigen frågar vi ... är ditt hjärta fångat?

Nej, ändå kan det KÄNNAS väldigt nertrampat och ledset ibland.

Ta då kontroll över det och gör att det KÄNNER sig lyckligt! Bara DU kan göra det!
DU KAN GÖRA DIG GLAD NÄR DU VILL; UNDER ALLA OMSTÄNDIGHETER….GENOM DE TANKAR DU VÄLJER…VILKET I SIN TUR TALAR TILL DITT HJÄRTA….VILKET I SIN TUR FÅR DITT HJÄRTA ATT SJUNGA, VILKET I SIN TUR GÖR ATT DU KÄNNER LYCKA.
Detta kan göras ... oavsett var ... även i en krigszon!
Ju mer vaksam du blir med att välja lycka ... desto Högre blir din vibration.
Ju högre era vibrationer blir ... DESTO SNABBARE SLÅR NI NER SYSTEMET!

Hur slår det systemet? Oavsett om vi är nöjda eller nedslagen ... måste vi fortfarande anpassa oss.

De som vill att du ska anpassa dig önskar inte din lycka. Genom att besegra "deras" mål ... VINNER NI!
DETTA NÄSTA PÅSTÅENDE ÄR MYCKET VIKTIGT.

DESTO GLADARE NI TILLÅTER ER SJÄLVA ATT VARA ... DESTO SNABBARE KOMMER SYSTEMET ATT FALLA.
Er värld upplever tyvärr ett system som "tror" att det kan "styra världen".
DET KAN DET INTE!
INGENTING KAN STYRA "DIG".
DU ÄR KÄRLEK.
KÄRLEKEN KAN INTE STYRAS.
Därför ... ju mer du VÄLJER ATT VARA DET DU ÄR ... OAVSETT VAD ... desto mer skall det som väljer det mindre Ljuset ... överskuggas av det som är av SANNINGEN ... Det som är av KÄRLEKENS ALLRA MEST LYSANDE LJUS.
INGENTING KAN KONTROLLERA KÄRLEKENS MEST LYSANDE LJUS, VILKET NI ALLA ÄR.

Fatta mig rätt ... jag ser totalt det du säger ... ändå måste jag fortfarande ta upp det faktum att ... för mig ... för många ... DET TAR SÅ LÅNG TID! Vi är inte fega ... vi vill inte backa ... ändå, tycker jag att vi alla är väl medvetna om att "systemet" och de som "leder det" är betydligt mer kraftfulla än man någonsin förväntat sig att de skulle vara. Min fråga återigen är därför... vilken SKADA skulle det/kunde det göra ... med en massiv SHOW av ERT LJUS för att presentera er för vår planet. Visst ... kunde det ... på lång sikt ... hjälpa många att vakna upp och känna igen / KÄNNA SANNINGEN och påskynda saker och ting lite?

Käraste själ ... vi är medvetna om att den plats, från vilken denna fråga uppstår är utsatt för det som de flesta av er måste uppleva på Jorden och det är svårt för ert hjärta att vara i samklang med det.
VI VET ATT NI VILL HA FÖRÄNDRING.
VI VILL FÖRÄNDRA ... FÖR ER.

Då ... varför inte? Jag ber er, vara mycket rättframma i ert svar här. JAG BEHÖVER VERKLIGEN VETA DE FRÄMSTA ANLEDNINGARNA TILL ATT DETTA MÅSTE TA SÅ LÅNG TID?

Därför att ... i våra ögon ... är det på väg. Du säger att du väntar och väntar ...

Och fortfarande väntar ...

Men VI ser det inte på det sättet. VI VET att den dag ska komma när er himmel är fylld med våra Ljus-skepp. När trumpeter skall ljuda och ett LJUS som är av största UTSTRÅJNING ska fylla luften.
När en KÄRLEKS-vibration, så stark som ni aldrig har trott möjlig inom er mänskliga form ... ska strömma in i era hjärtan och DU SKALL VETA ... DEN ENDA / GUD / KÄLLAN / KÄRLEKEN ...
Det kommer inte att råda något tvivel…
DET SKA BLI... ÄGA RUM.

Men ... du säger ... inte ännu? Är det rätt?

Det är korrekt.

Då ... som jag föreslog i ÅKALLAN ... om denna STORA HÄNDELSE inte kommer att ske på ett tag ... Varför, Åh varför ... kan vi inte få ett tecken för att ... a) hålla oss igång, b) lyfta själens vibrationer (vilket måste vara till hjälp för saken), c) väcka många som sover, d) ... e) ... f) ... osv?
Hallå? Kom in LjusFederationen? Läser ni mig??


Vi finns här.

Oh, suck! Ni verkade ”försvinna för mig ... Jag trodde att ni lagt benen på ryggen. Är jag alltför besvärlig med det här?

Vi strävar efter att ge dig sanningen. Vi har lärt oss längs vägen ... genom vårt samtal med dig, käraste Blossom ... att "saker och ting ... frågor," kan misstolkas på grund av "tids-strukturer" t.ex. Vi vill lyfta dig, inte ta ner dig.

Japp ... det är coolt. Så, varför kan ni inte berätta för oss "VARFÖR" ett tecken inte skulle fungera ur er synvinkel?

Vi ger en stor mängd tecken runt ert klot ... i mindre skala. Fler och fler av er erkänner vår existens ... Sakta, men säkert ...
Vi vill presentera oss på ett sätt, som inte orsakar ångest och / eller störningar. Ibland ... har vi definitivt övervägt ... att bara "göra det". För vi är medvetna om de svårigheter som era själar stöter på. Men ... detta skulle inte vara så klokt. För det är vårt ansvar att STÅ TILL TJÄNST ... INTE NÅGONTING ANNAT

Jag respekterar helt er åsikt ... lika mycket som ni förmodligen respekterar min. Och NI ... i och med att ni är klokare ... måste vi lyssna på er SANNING. Jag tvivlar inte alls på att ni bara önskar det högsta goda för oss alla ... och när NI ser att det passar att dyka ner för en kopp the’ ... tro mig ... många av oss kommer att ha vattenkokaren på ... men det kommer inte att finnas någon tårta! För som sången går ... "Om jag visste att ni skulle komma... hade jag bakat en tårta" ... och jag vet inte när ni kommer! JAG TACKAR ER för era uppmuntrande ord och er visdom och för att ni förmedlat höga vibrationer… för faktiskt ... det är välbehövligt.
När vi till slut FÖRENAS och ser saker och ting SOM DE VERKLIGEN ÄR ... ger jag er tillåtelse att ge mig en smäll på kinden, på ett vänligt sätt förstås ... och säga "fattar du det nu?" ... Till vilket jag svarar ... ”DET GÖR JAG MINA VÄNNER ... FAKTISKT GÖR JAG DET! "
I Kärlek och tack till ALLT SOM ÄR.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete? Tack!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge