Home > > Blossom Goodchild - 5 april 2020

Blossom Goodchild - 5 april 2020

Blossom: Jag har just blivit klar med den globala meditationen. Jag hade planerat att kontakta er efteråt och känner nu en stark impuls att göra så. Från er synvinkel ... gick allt bra?

FoL: FRÅN VÅR SYNVINKEL ... FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN SOM VI VARIT MED OM ... VI SÅG ER VÄRLDS FÄRGER ÄNDRAS TILL REGNBÅGELJUS.

Blossom: Det kom tårar direkt, eftersom vår Hawaii-grupp fick namnet ”Flocken RegnbågeLjus”. Ändå vet jag att vi ALLA ... faktiskt känns det bättre om det kommer från er.

FoL: DU ... NI MED SÅDANT LJUS ... ALLA NI ... ÄR VARELSER AV REGNBÅGELJUS.

DETTA ÄR VAD NI OMVANDLAS TILL EFTERSOM VI NU GÅR IN I DEN HÖGRE VIBRATION SOM LEDER TILL EN PLATS AV EN SÅDAN JÄMLIKHET ... EN SÅDAN FÖRENING ... EN SÅDAN FÖRSTÅELSE FÖR VILKA NI ÄR.

Kommer du ihåg, Blossom, runt 2008 att vi nämnde regnbågar många gånger och hur ni skulle se dem som aldrig förr? Alltså, vi säger till er nu att ”VÅRT SNART” är nu här.

Regnbågar ska visa sig på er klara himmel, så som ni inte har kunnat drömma om förrän nu.

Se nu, då inte bara det som är av ojämförligt mörker lyfter från er Planet, fortsätt se, medan det ersätts av samstämmigt hopp och uppåt-känsla.

Blossom: Många har bett mig fråga om de tre dagarna i mörker som det har talats om. Hur skull NI tala om det?

FoL: Vi skulle svara och bara säga att de mörka dagarna redan har tagit slut. All som framställs som tre dagar i mörker är enbart ett uttryck som har farit runt er Glob i eoner av tid.

Blossom: Så vad är er sanning om det ... lite klarhet behövs bara över detta, om ni skulle vilja?

FoL: MÖRKRET HAR AVFARIT.

SKIFTET HAR SKETT SÅ SOM VAR NÖDVÄNDIGT.

DET VAR FRAMGÅNGSRIKT.

Vi skulle säga ”vi har lyft”.

Vi önskar inte dämpa, ändå säger vi att det finns ännu mycket Topsy Turvy-heter på vägen. Fortfarande så mycket att det kommer att chocka och äckla. Inget har ändrats gällande detta ... och ändå, ALLT HAR ÄNDRATS!

PÅ GRUND AV DETTA GLOBALA SKIFTE SOM PÅGÅR OCH KOMMER ATT FORTSÄTTA GE KRUSNINGAR FRÅN OCH MED NU ... BLAND ALLT LEVANDE PÅ JORDEN OCH ÖVERALLT ... DET KOMMER INTE LÄNGRA ATT SE UT SOM MÖRKER.

Därför att det ska fortfarande fullständigt äckla ... och vi kan inte trycka tillräckligt på det ... vi vill också säga att detta skifte har lyft ER ... ER SOM ÄR REDO ... IN TILL EN PLATS I HÖGRE LJUS. Signifikant lyft er in till ert nästa skede.

Blossom: Och, nu vet jag att ni tänker säga något om ”våra kuvert”, eller hur?

FoL: Det tänker vi verkligen, Blossom.

Blossom: Jag avstår från att skriva Goodchild, det känns så onödigt.

FoL: Ändå tycker vi att det är nödvändigt ...

Blossom Goodchild ... vi är glada att förorda öppnandet av era kuvert.

Var och en behöver inte ”knacka på” och be om leverans ... för var och en ska få bli presenterade för sina, på sitt alldeles egna sätt för att var och en ska veta att ”såhär hände det för mig”.

Vi önskar inte utveckla detta i detta nu för att inte påverka till omständigheter som kan feltolkas. Var ändå säker på, att i Gudomlig ordnning för var och en, så VET ni.

NI KOMMER HELT ENKELT ATT VETA NÄR ERT HAR LEVERERATS.

Blossom: Det kan nu ha tillkommit många nya följare sedan ni talade om kuvert. Jag lägger till en not på slutet.

FoL: Det vore bra. Vi ska fortsätta och förtydliga att vars och ens roll och funktion kommer att klarna för dem ... tids nog. Det skulle vara oklokt att dra in stress i spelet om de skulle känna att de inte fått sitt ännu.

Kom ihåg att ni har flyttat upp in i en ny tidslinje denna dag.

Blossom: Jag tror inte ni någonsin använt det ordet tidigare.

FoL: Därför att vi inte var framme än. Saker kommer att börja ”verka” annorlunda för dig.

Och, angående i vilket sammanhang du kommer att höra det ... även om det är upprörande ... DU kommer att höra det från ett annat håll och på grund av det, kommer Ljuset som strålar från dig vid denna tidpunkt att vara rent och inte fläckat av tvivel och förvirring.

Blossom: Det är så mycket jag skulle kunna fråga nu.

FoL: Sätt igång. Om det är passande att svara, så gör vi det.

Blossom: Tack. Precis innan denna kommunikationen startade, visade min syster några bilder som dyker upp på vårt nät nu ... där det i övre hörnet på en del människors TV-skärmar står det en text som säger: ”VI ÄR HÄR MED ER”.

FoL: För att vi är det.

Blossom: FAR OUT BRUSSEL SPROUT! (ungefär ’GRYMT! sa grisen’, fritt tolkat, eller ’dra på trissor’) Jag är rörd ... för att, i grund och botten, och inte för att klaga ... det är fasenimej på tiden! Ändå vet ni att jag skämtar med er och ber om ursäkt för svärandet, fastän jag vet att många skulle hålla med. Så då fortsätter jag ha Tillit medan jag skriver och håller fast vid mitt VETANDE att ni är MIN SANNING. Är det verkligen så, då? Är detta tiden, med allt som ni sagt och gett oss råd om under alla dessa år, är den här nu?

FoL: SÅ ÄR DET. För många, som för dig nu med tårar som vällt upp i dina ögon, överflödande från hjärtat, medan du inser att våra ord är SANNING.

Blossom: För länge sedan talade ni om att dyka upp i våra TV och Vita Molnet tog upp detta nyligen i vår grupp på Hawaii ... är det starten på dessa saker?

FoL: Inför dina egna ögon och allting, Kära Blossom... inför dina egna ögon.

Blossom: Va ... som ... NI?

FoL: Representanter ... i vårt ställe skulle vi säga.

Blossom: Så, för att klargöra ... kommer dessa ”representanter” visa sig i mänsklig form, så att inte hela mänskligheten får ett spel? (Utom de som redan vet.)

FoL: Du har förstått saken rätt. Du kan bli förbluffad Blossom, beroende på vem som dyker upp på LJUSSKÄRMEN. Det kommer att bli återkommande textmeddelanden, så som syns nu, och det kommer inte att bli någon tvekan om var detta kommer ifrån, eftersom de kommer att komma fram på ett sätt som är så Strålande, att det inte kommer att vara något tvivel om var de kommer ifrån.

Blossom: Låter så spännande! Vidare med några frågor till, om jag får? I er senaste kanalisering sa ni ”om viruset som ’antas’ svepa över er planet” ... Några har plockat upp det och skulle vilja veta vad ni menade med det, snälla?

FoL: Därför att det är verkligen att antagande! Ni vet SANNERLIGEN inte till fullo att detta HELT expanderar till ... GLOBALT.

Blossom: Ändå vet vi att det är en täckmantel, eller? Gode Gud. Jag fick just er nästa mening och jag är förvånad ... den är ...

FoL: Ni VET inget sådant.

Blossom: Ursäkta, vad menar ni?

FoL: Det många av er ”tror” att ni vet ... är inte nödvändigtvis så det är.

Blossom, många tror att vi talar i gåtor. Detta är inte så. Ändå har vi sagt många gånger ... Det är inte alltid passande att ”tala för tidigt”.

Blossom: Så detta är en fråga ni inte gärna svarar på.

FoL: Åh, vi kan ... och ändå inte.

Blossom: Ok. Jag känner , att eftersom vi har lärt känna varann genom alla dessa år av vänskap, att även om jag formulerar frågan på andra sätt, får jag samma svar.

FoL: Riktigt. På ert internet är det mycket prat hit och dit om vad som är och vad som inte är. Vi föreslår att ni lyssnar in i hjärtan på ett klokt sätt. Är det inte så att du inte hade en aning om att det var så här som början av din Topsy Turvy-värld skulle växa fram?

Blossom: Utan tvivel. Ändå, för att vara ärlig ... vi är fortfarande i ett läge där vi inte vet vad *** som VERKLIGEN pågår. Ursäkta symbolerna!

FoL: Och är det inte så att ni alla väntar och håller andan?

Blossom: JA. VERKLIGEN!

FoL: Ja, vi är nöjda med att tillkännage för en gångs skull, att väntandet kommer inte att låta er vara utan luft ... FÖR UPPENBARELSENS TID ÄR HÄR.

Det som ni väntar er ... det som ni inte väntar er ... ska visas på högst ovanlig vis.

Det är därför vi ber er hålla i hatten.

I VETANDET ÄR VI MED ER.

TITTA EFTER TECKNEN ... TITTA EFTER REGNBÅGARNA ... FÅ SYN PÅ DET OVÄNTADE ... DOMINOBRICKORNA ÄR NERE ... OCH I DERAS STÄLLE KAN VI AVSLÖJA STORSLAGNA STÄDER AV LJUS.

Käraste älskade själar ... känner ni det? Inom ert VARANDE ... känner ni skiftet?

Det finns ingen hiss som tar er dit ni är på väg. Det finns bara en trappa med många steg. Koncentrera er inte på destinationen ännu ...

NJUT AV RESAN ... SANNINGENS RESA SOM ÄR RÄTTMÄTIGT ER.

Blossom: En sak till innan ni går. Senaste tiden, när jag sagt mantrat ”JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR.” ... har jag hört mig lägga till ”JAG ÄR SANNINGEN” före ”JAG ÄR”.

FoL: Tack för att du noterar i minnet att lägga till detta i det här meddelandet.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR. Detta är nu klart att aktiveras inom er Varelser. Det nästa tillägg till RegnbågeLjusets koder som ni, Käraste JordSjälar, förankrar i era Varelser och vidare till er Planet.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR.

Blossom: Nu förstår jag varför jag inte varit tillräckligt bra för att kanalisera förrän nu ... (Fastän axeln kunde må bra av en zap från er, om ni vill vara så vänliga!) Hörni, det är så jättespännande, hela denna väg framåt. Jag känner mig så välsignad att jag får dela denna resa med er och verkligen alla som följer er vishet och känner er Kärlek. TACK. TACK. TACK.

I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

FoL: I TACKSAMHET. I KÄRLEKSFULL TJÄNST... VI TJÄNAR ’JAG ÄR’.

Blossom: Jag måste vara djärv och skriva era sista ord som just kom in ... vilka är ...

FoL: SKEPP O’HOJ!

Blossom: Och för en gångs skull känner jag mig ”fri” och bekväm med att ni säger det. VI ÄLSKAR ER.

FoL: VI ÄLSKAR ATT NI ÄLSKAR OSS ... FÖR ATT VI ÄLSKAR ER ... och ni ska känna detta på ett nytt sätt de kommande dagarna.

Blossom: Not: Kuverten är symbolen för ”aktiveringarna” inom oss, och de kommer att bli öppnade i Gudomlig ordning med våra egna individuella instruktioner om vad som ska göras.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Inger Axbrink


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!