Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Sheldan Nidle - 24 Noiembrie, 2015


Sheldan Nidle - 24 Noiembrie, 2015

3 Lamat, 1 Yaxk’in, 12 Manik

Dratzo! Lumea continua se se miste spre o directie pozitiva. Toate lichidarile de fonduri si rezerve se misca, si majoritatea a sosit la punctele sale de distributie. Toate aceste miscari sunt facute sub cea mai înalta siguranta. În trecut, principala grija erau masele mari de simpatizanti Întunecati, pentru întîrzierea distributiei. Aceste griji nu mai sunt principalul motiv al acestei sigurante masive. Noua rasucire a manivelei, a fost inconvenientul creat de lipsele imediate în procesul general de telecomunicatii. Cea mai mare parte din acestea au fost corectate. Cu toate acestea, un grad înalt de cablare, de locuri web critice, si deplasarea de documente preliminare cheie, a fost întrerupt. Înca exista ceva din aceasta problema, într-un grad mai scazut. Însa aceasta dificultate nu mai este principala grija, asa cum era înainte. Pentru a contra-ataca acest lucru, au fost duse la capat diferite arestari cheie. Aceasta operatiune continua înca. Serviciile noastre au fost foarte ocupate recopiind informatie despre care vor fi urmatorele miscari a acestor oligarhi întunecati. Aceasta operatune combinata, a evitat ca orice terorism în mare scala, sa sechestreze procesul.

Ne gasim deja la pasul final al împartirii fondurilor, si pentru stabilirea unui nou sistem financiar mondial. Acest proces, a produs noi centre pentru plata binecuvîntarilor voastre, si mijloacele de prevenire a fraudei în mai mare sau mai mica scala. În afara de acest fapt, exista pregatit pentru a fi introdus, un sistem de emisiune de moneda pentru a contra-ataca discrepantele vechiului sistem SWIFT. Au fost trimise instructiuni introductorii la diferite natiuni importante si institutii financiare. Erau necesare o serie de raspunsuri speciale pentru a avansa, si au fost primite aceste elemente atît de vitale. Precautia a fost mult timp, un element fundamental pentru familiile antice, si regalitatile selectionate. Au trait mult timp în regate dictatoriale guvernate de catre oligarhii întunecati. Asfel a fost lentul proces prin care totul a fost dus la capat fiind acultatori. În prezent, ne gasim în „modul receptie”, si ceea ce se spera, este ca sa se permita ca unii dintre voi, sa primiti prima dovada a acestui nou si recent implementat sistem de distributie. Asa ca puteti astepta ca în curînd sa soseasca primele fonduri.

În timp ce va pregatiti pentru a primi în sfîrsit binecuvîntarile voastre, cei care au derutat cabala se gasesc în ultimul set de negocieri relative la predarea cabalei. Acest eveniment transcendental cere ca sa va dati seama de ceea ce acest lucru înseamna profund. În Atlantida, ati început o calatorie mare, care în prezent se va termina cu victoria voastra finala asupra întunecatilor. Anunnaki, care au fost supaveghetorii vostrii originali, au stabilit o societate pentru a va subjuga în diferite forme. Acest sistem de 13 milenii va fi înlocuit printr-un sistem care sa va dea libertatea, adevarul si prosperitatea, pe care o meritati atîta. Luati-va un timp pentru voi, pentru a putea evalua implicatiile a ceea ce se petrece în prezent. Nu numai ca va veti recupera adevarul, însa de asemenea societatea precursora a sosirii noastre. Aceasta serie mare de transformari, sunt legatura finala necesara pentru a restaura acest glob, si pentru ca sa va permita sa faceti ajustarile care pot sa va reîntoarca la deplina constiinta. Acest fapt, va re-uneste cu familiile voastre spirituale si ale Spatiului. De asemenea vã face locuitori ai unui sistem solar cu adevarat special.

Aceasta operatie înseamna ca trebuie sa va modificati perceptiile voastre fundamentale, cu care traiti în prezent. Noi am folosit acest timp pentru a schimba chiar constructia acestei realitati. Cu toate ca aceasta operatie a întîrziat putin obiectivele pe care le doream, a asigurat de asemenea ca binecuvîntarile voastre sa fie primite si protejate cu siguranta, de pierderea lor. În timpul imediat, vor avea loc evenimente care în majoritatea lor vi se vor parea miracole. Familiile antice, si ale regalitatii, au forjat o recompensa care poate fi folosita pentru a termina cu saracia, gheto-urile, si cel mai important, pentru a aproviziona acest regat cu apa limpede, electricitate, si aer curat. Aceste noi seturi de societati globale sunt principiul a noi oportunitati pentru toti. Folositi acest timp care se apropie, pentru a manifesta visele voastre. Tehnologiile care pot altera calatoria locala si globala, sunt doar începutul unei noi realitati pentru umanitate. În afara de acest lucru, va veti întîlni cu cei care reprezinta strabunii vostrii îndepartati. ! Fiti în bucurie, si pregatiti pentru cel mai minunat viitor !

Namaste! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Lumea voastra se schimba repede, în timp ce noile energii pentru o constiinta mereu crescînda curg prin aceasta realitate. Cerul ne binecuvînteaza, pentru ca aceasta energie divina este gîndita pentru a ajuta ghizii vostrii ceresti sa va puna cimenturile unui nou corp fizic. Aceste noi energii vor ajuta Camera voastra de Lumina Cristal, sa va pregateasca pentru noua constiinta. Divinul va intensifica în curînd energiile, pentru ca ne apropiem de momentul în care soseste un nou set de energii. Deci, anul nou va fi instrumentul pentru noi perceptii si noua bogatie. Cerul are intentia ca acest pretios glob albastru-verde, sa marcheze momentul în care regat începe cu adevarat sa-si schimbe vechile sale metode întunecate. Munca noastra este aceea de a include o monitorare bazica în fiecare dintre voi. Dati-va seama în profundul inimii voastre, ca noile forme încep sa revizeze vechile scenarii si sa reseteze forma în care opereaza acest regat.

Ajutam diferite echipe medicale ale Federatiei Galactice. Luam concluziile lor, si le actualizam cu ale noastre. Împreuna, aceste pachete de date, stabilessc timpul pentru intrarea voastra în Agartha. Cea mai mare bucurie a noastra este aceea de a va pregati pentru marea transformare care va avea loc în Camerele de Lumina de Cristal. Noi toti celebram o ceremonie speciala, care a avut loc numai pentru vietile exemplare pe care le-am dus cu succes, timp de vieti. În momentul divin adecvat, Cerul a organizat o ceremonie speciala transformatoare. Dat fiind conexiunea în care ati stat în fiecare din vietile voastre aici, aveti nevoie de un dispozitiv special viu pentru a reusi reîntoarecerea voastra la fizicul Angelic. Utilizam calitatile noastre de har si de îndurare, pentru ca sa va ghidam în aceasta operatiune atît de miraculoasa. Întunecatii pot simti deja evenimentele preliminare care au loc pentru Ascensiunea voastra.

De la caderea Atlantidei, întunecatii Anunnaki au fost imediat stapînii vostrii nemilostivi. Aceste aproape 13 milenii de teribil abuz, v-au lasat pe majoritatea dintre voi învaluiti într-o perturbare interna compusa dintr-o confuzie generala asupra cine sunteti cu adevarat. Ceea ce trebuie sa fie facut acum, este de a corecta acest lucru, anuntînd interior ca sunteti mari Fiinte, si ca aceasta lipsa de credinta în voi însisi, se transmuta într-o perceptie pozitiva si puternic centrata în autenticele voastre Fiinte, bazate pe un suflet. Noi, Maestrii, v-am inculcat acest mantra. Folositi acest mantra pentru a altera forma în care va vedeti. Sunteti în curs de a intra într-un loc în care marile puteri interioare pe care le aveti, pot pur si simplu sa va concentreze puternic în acest puternic mantra al autenticei Fiinte. Este momentul de a transforma perceptiile pe care vi le-au dat întunecatii. ! Fiti tari, si preparati-va pentru a viziona ceea ce sunteti cu adevarat!

Astazi am continuat cu informatia noastra saptamînala. Utilizati noua voastra forta interioara pentru ca sa va concentrati si manifestati aceasta noua realitate. Întunecatii au calcat în picioare nepedepsiti aceasta realitate. !Este momentul sa va concentrati cu ceilalti si sa obtineti aceasta noua realitate atît de minunata cu forta voastra, libertatea si prosperitatea! !Sa stiti, Dragilor, ca nenumarata Aprovizionare si interminabila Prosperitate a Cerului sunt cu adevarat ale Voastre! Astfel, Fiti Aceasta! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În siriana : Fiti Unu! Fiti în Bucurie!)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge