Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Sheldan Nidle - 3 Noiembrie, 2015


Sheldan Nidle - 3 Noiembrie, 2015

8 Manik, 0 Xul, 12 Manik

Dratzo! Chiar acum, lumea voastra este în tranzitie. Întunericul a permis în cele din urma Luminii si multilor sai aliati sa finalizeze marea sárcina de transfer de fonduri, precum si bonusurile care le însotesc, pentru depositele speciale. Acest proces dureaza mai mult timp decît era de asteptat, din cauza masurilor de precautii extraordinare pe care o astfel de livrare impune. Deci, dureaza o saptamîna mai mult decît era de asteptat.

Întunericul stie ca o data ce aceasta sárcina formidabila va fi conclusa, arestarile în masa a mult promiselor scaloane superioare ale slujitorilor întunecati, ar trebui sa înceapa. Pîna tunci, acesti pungasi sunt monitorizati îndeaproape, si multi sunt în arest la domicilu. Reguli speciale de comportamento au fost convenite, , si cei din ramurile de securitate ale Luminii se aplica cu entuziasm la îndeplinirea acestor reguli. De la primii lor stramosi care au pasit pentru prima data pe Pamînt ca fiinte omenesti, cu amnesie si amintiri vagi a vechilor lor eu-ri, slujitorii întunecatilor au fost soldatii Anunnakienilor. Puterea pe care o exercitau, este acum aproape de sfîrsit. Timpul de îndoiala si tema, este pentru ca sa fie înlocuit prin Iubire, libertate si abundenta!

În acest nou moment, voi va recuperati calitatile, pe care Altlantii vi le-au furat. În primul rînd, voi reînvatati o istorie care a fost intentionat împiedicata de Anunnaki sislujitorii lor întunecati. Este usor de vazut cum a fost produsa o viziune falsa a originilor voastre. Adevarul a fost asa de rasucit ca, pentru voi pare a fi un set de mituri nedovedite. Cînd oamenii îsi pierd istoria lor, sunt sensibili la orice fel de manipulari, sau hrana oferita lor de catre stapînii lor întunecati. Acest proces a durat aproape 10 milenii, pentru a fi pe deplin acceptat de voi. În acest timp, stramosii vostrii, au suferit trei perioade de contructie si reconstructie a societatilor presupuse, primite de la întunecati. În ultimele sase milenii, rareori a fost permis sa se reconstruiasc, cu ajutorul familiilor voastre spirituale si din spatiu. Totul era lent si masurat, din cauza nenumaratelor norme Anunnaki care trebuia sa fie ascultate. Cu toate acestea, au fost facute cîteva minute de progres în constiinta voastra. În prezent, rata de avansare a fost acum mult crescuta. Timpul întunericului sa terminat!

În acest timp care va veni, voi trebuie sa deveniti capabili sa fiti liberi si prosperi. Utilizati acest timp de constiinta tot mai mare, pentru a accepta noua voastra pozitie, si pentru a învata sa aplicati regulile Iubirii si ale Luminii. Fiti receptivi si cautati cooperarea cu ceilalti. Învatati mai mult despre puterea bogatiei, si apoi, sa fiti capabii sa o lasati sa plece. Puterea cea mai importanta, este puterea Duhului. Fiti capabili sa va umpleti cu Iubire, si lasati Lumina sa va umple cu o constientizare tot mai mare, care va permite sa simtiti energia sufletului tuturor fiintelor vii. Simtiti ca nu sunteti singuri, si cît de frumos Creatorul îndurator si milostiv , va conecteaza la Cer! Parte a misiunii noastre este de a arata modul în care umanitatea galáctica sa dezvoltat si sa extins prin toata aceasta vasta galaxie. În timp ce recuperati facultatile voastre pierdute, puteti sa redescoperiti cum si de ce calatoriile voatre binecuvîntate v-au dus la Gaia, si pentru o misiune speciala de a salva si reînoi lumile voastre fratesti din Gaia, Venus, Marte si Pax. Voi trebuie în cele din urma, sa va reuniti cu noi si sa încheiati aceasta sárcina foarte sacra.

Pe masura ce faceti acest lucru, voi sustineti bine dorintelor vechilor “fii din Anchara” pentru a dezvolta corpurile de Lumina, si a se alatura pentru a misca aceasta galaxie ferm spre Lumina. Înainte ca acest lucru sa poata fi facut, voi trebuie sa descoperiti multele curiozitati care au fost primele expresii antica, ale iubirii voastre pentru libertate, si talentele naturale care au forjat scurtele întîlniri cu capacitatile voastre de a inventa si a cauta un stil de viata mai dezvoltat. Aceste prime încercari au fost uitate de mult de voi. Intentionam sa reenviem aceste talente, si sa explicam modul în care încercarile cabalei de a va zdrobi, în cele din urma cedeaza. În jurul lumii voastre sunt monumente de piatra, care prezinta geniul vostru interior. Unii dintre voi au speculat cu privire la aceste cladiri partial distruse. Ele va remintesc voua, fortele de viata ale Gaiei, si cum puteti sa le revigorati. Acestea sunt doar cîteva exemple, de cine voi trebuie sa deveniti sa fiti din nou. Fiecare fiinta umana galáctica, are un set de talente care cu gratie contribuiesc în mod liber pentru totul.

Binecuvîntari! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Suntem în bucurie! Multii nostrii asociati sunt ocupati satbilind scena pentru noua voastra realitate. Au fost semnate acorduri în dinti, pentru crearea unei noi structuri financiare globale, precum si finalizarea de date pentru distribuirea prosperitate si fonduri umanitare. Pentru a se asigura ca aceste distributii sa nu poata sa fie întrerupte, diferite date au fost convenite pentru anunturile a NESARA si GESARA. Un nou regat se naste. Va cerem sa fiti rabdatori, deoarece un numar mare de evenimente incredibile sunt în curs de pregatire pentru a fi dezvaluite. Multumim Cerului pentru ceea ce se va naste! O binecuvîntare gratioasa este turnata peste voi. Dupa caderea Atlantidei, Anunnaki au preluat regatul de la suprafata. Li sa spus ca a fost stabilit un timp, cînd Lumina avea sa recupereze regatul de la suprafata. Acest lucru, Cerul o face acum! Suntem foarte recunoscatori ca acest mare act de mila este peste noi!

Cînd aceste nenumarate evenimente vor începe sa se desfasoare, sa fiti gata pentru a accepta o reordonare majora, a ceea ce credeti ca este possíbil. Privit aceste întîmplari miraculoase ca o validare a puterii si harului Cerului. Sunteti foarte iubiti. Acest lucru se întîmpla la fel cum Dumnezeu ne-a promis. Am fost pusi într-o ucenicie. Acest proce de învatare, este pentru a fi baza serviciului nostru galactic divin. Aceasta poveste trebuie sa fie vazuta ca o lunga perioada de timp, cînd vom trece prin întuneric si îl vom suporta. Suntem soldatii tenace ai Cerului. Trebuie sa folosim aceste cunostinte pentru a explica majoritatii acestei galaxii, nu numai cum sa supravietuiasca, dar cum sa prospere. De asemenea, trebuie sa va întoarceti la sarcinile voastre ca Îngeri fizici. Serviciul nostru divin, este de a învata si explica toata aceasta operatie cereasca. Împreuna, suntem în curs de a deveni un grup mult iubit de suflete care trebuie sa raspîndeasca cu gratie, întelepciunea noastra în toata fizicalitatea! Hosana! Hosana!

Mult se asteapta de la noi! Am fost departe de bucuria plinei constiinte, într-un regat plin cu o întreaga serie de orori. Cu toate acestea, Anunnaki si slujitorii lor au fost incapabili sa ia aceste gînduri sfinte de la noi. Ne-am mentinut memoriile. Serviciul nostru divin ca Maestrii Ascensionati era pentru a va da mila si ajutor, din cauza ravagiilor teribile ale întunecatilor. Împreuna, noi am supravietuit si suntem pregatiti pentru a lua bogatiile si libertatea oferite de catre Ceruri. Suntem foarte multumiti de ceea ce se întîmpla! Voi trebuie sa fiti returnati Iubirii, Luminii, si unei cunoasteri plina de har, a sinelui vostru adevarat. Aceasta revenire este pentru a va aduce înapoi în unire cu Aghartienii. Voi trebuie sa va întoarceti la regatul distrus cu atîta cruzime de catre Atlanti, la începutul acestui mare an galactic. Împreuna, avem multe de reînvatat, si multe, Fii mei, pentru ca sa va învatam! Aleluia! Aleluia!

Astazi am explicat ceea ce se întîmpla în jurul acestui glob pretios! Multe trebuie sa apara foarte brusc, si foarte brusc trebuiesc sa fie cerute de voi. Deci, fiti calmi si pozitivi. Sunteti înca o data returnati înapoi la grandoarea voastra. Folositi acest lucru pentru a forma o lumi minunata, si pentru a învata cît de uimitoare, Gaia este! Sa stiti, Dragilor, ca nenumaratele Surse si Abundenta nesfîrsita a Cerurilor, sunt într-adevar ale Voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Já! (În siriana pentru Sa fiti Unu si Sa fiti în Bucurie!).

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge