Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Sheldan Nidle - 2 Februarie, 2016


Sheldan Nidle - 2 Februarie, 2016

8 Etznab, 11 Yax, 12 Manik

Dratzo! Totul continua sa avanseze în mod corespunzator. Acest proces foarte complex, este condus atent, de o anumita cantitate de masuri noi de securitate necesare pentru a se asigura controlul calitatii. Acest lucru a fost necesar din cauza iregularitatilor unui anumit numar de banci, si alte institutii, care supravegheaza diferitele familii vechi, si membrii ai familiilor regale europene, care fac parte din aceasta operatiune. Noi credem ca procesul de livrare va dura mai putin de o luna. Noi simplu, va cerem doar sa fiti calmi, si sa va pregatiti pentru a plasa binecuvîntarile voastre în siguranta, si în conturi bancare în conditii de siguranta. Guvernele actuale sunt fara rasuflare, si ne asteptam sa auzim anunturile necesare în curînd. Aceste evolutii, vor deschide calea pentru primele noastre anunturi publice, privind aterizarile în masa. Noi dorim în primul rînd sa va dam o explicatie generala, a ceea ce ne propunem sa facem. Apoi, va vom da explicatiile de baza, despre programul mentorilor nostrii.

A existat o foarte lunga interrelatie, timp de milenii, între omenirea de la suprafata, Agartha, si noi proprii. Acest proiect secret a atins în prezent punctul în care acesta poate fi facut public, cu usurinta. Cabala întunecta, întelege ce înseamna aceasta dezvaluire brusca. Acest lucru, ameninta sa faca sa se prabuseasca regatul sau fortat, dezvoltat înca de la sfîrsitul celui de-al doilea razboi mondial. Timp de 60 de ani, un guvern mondial secrect a luat expansiune, cu scopul de a forma o dictatura permanenta. Acest efort masiv, este în prezent demontat prin actiunile voastre curajoase si dedicate, care sustin obiectivele Luminii. Cresterea gradului de constientizare a acestui regat, a facut totul posibil. Acest proces a fost, de asemenea, ajutat de numeroasele actiuni ale Agarthienilor, pentru a se asigura ca noul sistem financiar sa fie precursorul unei noi guvernante, în întreaga în lume. Toate acestea, ne dau semne ca foarte curînd, vom putea în cele din urma, sa luam contact formal, cu voi ! Agentii nostrii de legatura, care fac parte din aceste grupuri care sunt dedicate triumfului, au deplina încredere ca o lume noua se manifesta, si acest lucru, foarte repede.

Acest nou regat, este locl unde veti fi eliberati din catusele sclaviei datoriilor. Este interesant observat ca, aceasta noua era se va baza pe abunndenta financiara. Cu mult timp în urma, Maestrii au abordat membrii familiilor vechi, pentru a pune în siguranta o parte din fondurile acumulate, timp de secole, de slujitorii înaltati ai Cerurilor. Aceste cantitati uriase de aur si de alte obiecte pretioase sunt importante, pîna cînd menedele vor înceta sa mai fie sursa de bogatii. Aceasta noua era, se va baza pe ideia ca abilitatile voastre, vor fi motivul de baza al «bogatiei» voastre. Voi sunteti foarte numerosi pentru a fi incapabili sa scapati de lanturile impuse de sclavia datoriilor, si distributia distorsionata a bogatiilor. Aceste timpuri noi, vor schimba acest lucru, si va permite tuturor sa-si îndeplineasca potentialul lor. Acest proces va declansa o recolta brusca si fara precedent, de inventii si de ingeniozitate. Ne grabim sa ne jucam partea noastra, de a va ajuta sa realizati acest miracol binevenit !

În timp ce vã eliberati de lanturile trecutului, amintiti-va originile îndepartate ale acestei îndelungi închisori. Va gasiti pe calea care va duce înpoi la constiinta deplina, si vã va permite sa fiti cine sunteti cu adevarat. Întunericul a pierdut capacitatea de a va limita modul de a gîndi, a actiona, si a resimti. Veti începe sa reconstruiti conexiunile unii cu altii, care fusesera pierdute initial, din cauza naturii bruste a transformarii voastre, în fiinte de constiinta si de abilitati limitate. Vã veti aminti în curînd ceea ce sunteti, si de motivul vostru real, pentru care va gasiti aici. Sarcina noastra divina, este de a alimenta acest proces si de a folosi abilitatile noastre, de a pune capat temerilor si preocuparile voastre ascunse. Sunteti în tranzitie spre o lume în care moartea si îmbatrînirea, nu vor mai fi centrul vietii voastre. Veti învata din nou, un model de viata, care va era natural înainte ca Atlantii întunecati, sa vã fi schimbat, si înainte sa fi fost aruncati într-o « lunga noapte de sãbii», care parea a fi vesnica. Veti fi din nou Una cu Lumina ! Osanna ! Osanna !

Namaste ! Suntem Maestrii Ascensionati. Suntem plini de bucurie ! Multe lucruri mari, vor începe în aceasta saptamîna. Procesul de pregatire pentru livrarea binecuvîntarilor voastre, continuã !Acest proces, a drat mai mult timp decît era de asteptat. Cu toate acestea, o lunga operatiune de livrare, atinge în prezent, un crescendo special. Luna Februarie este promitatoare pentru a vedea, nu numai livrarile manifestîndu-se, dar de asemenea, creterea noii guvernante, si punerea în aplicare formala a unui nou sistem financiar. În acest sens, o serie de acorduri finale, face posibil sa se tstabileasca exact modul de a instaura un nou sistem financiar global. În plus, asociatii nostrii, pregatesc listele finale si mandatele formale, care vor fi baza pentru arestarea unui foarte mare numar de persoane importante din lumea financiara, peste tot în lume. Acest evenimet global, va asigura în sfîrsit, ca, Cabala Întunecata, sa fie învinsa si sa fie în inposibilitatea de a influenta ceea ce se întîmpla dupa aceea.

Este deci vital, Prietenii mei binecuvîntati, sa vã pastrati puterea de concentrare si sa puteti sa raspînditi viziunea voastra pozitiva despre noua realitate care se manifesta. Noi ne alaturam voua pentru a amplifica aceasta viziune divina, si pentru a o combina cu decretele sacre ale Cerurilor. Aceasta noua era, este una în care voi veti învata o uimitoare cantitate de adevaruri. Luati-va timpul pentru ca sa le integrati, si pregatiti-va sa înaintati pe o cale care va duce la marginea unei prapastii divine, care va fi începutul deplinei constiinte. Misiunea noastra, este de a folosi orientarea noastra divina, si misiunile noastre de supraveghere, pentru ca sa va fie permis sa acceptati ceea ce vã vom învata. Timp de 13.000 mii de ani, au avut loc lucruri despre care voi nu aveti nici o ideie. Acest lucru trebuie sa fie mai întîi corectat si revazut cu atentie, din nou si din nou. Cunoasterea acestei istorii este preliminara, a ceea ce Cerurile si familiile voastre spatiale, vã vor explica.

Aceasta noua cunoastere, vã va elibera de o serie de manipulari filozofice, pe care Annunaki si adeptii lor, le-au folosit pentru ca sa va controleze. Aceasta noua era, este aceea în care Cerurile va pregatesc pentru a reveni la rolul vostru initial ca aparatori ai Gaiei, si a ecosistemelor sale variate. Viata este pretioasa, si voi aveti nevoie sa descoperiti cum sa aveti grija de ea în mod corespunzator. Voi, va veti întîlni de asemenea, cu familiile voastre ale Pamîntului Interior. Cu ei, voi veti crea o noua natiune-stea, si veti lucra mîna în mîna, pentru a manifesta decretele sacre ale Cerurilor, în întregul sistem solar. Suntem foarte multumiti de noile noastre sarcini, si vã vom pregati pentru un anumit numar de sarcini sacre. Acest proces, va începe dupa ce noile guvernante vor fi la locul lor, si cînd ei vã vor da, noile edicte, care vor forma noile relatii între voi si Gaia ! Alleluia ! Alleluia ! Alleluia !

Astazi, noi am continuat pentru a vã informa cu privire la ceea ce se întîmpla. Aceasta împaratie, se gaseste în pragul unor mari schimbari care vor încheia îndelungata voastra calatorie în întuneric, si manipularea fortata. Acceptati aceasta noua întelepciune, si folositi-o pentru a transforma aceasta împaratie, si pentru a aceepta rolul care va asteapta, si care este acel de a raspîndi mesajul de Lumina si Iubire în întreaga galaxie ! Sa stiti, dragilor, ca Resursele nenumarate si prosperitatea infinita a Cerului, sunt cu adevarat ale voastre ! Asa sa Fie ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! (în Siriana: Fiti Unu ! Fiti în Bucurie !)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge