Home > > Sheldan Nidle - 10 Noiembrie, 2015

Sheldan Nidle - 10 Noiembrie, 2015

2 Ix, 7 Xul, 12 Manik

Selamat Balik! Noua realitate începe faza sa finala de manifestare. Cu mult timp în urma, în veche Atlantida, ati început sa întelegeti ca ati fost redusi în mod mistérios, la o simpla jucarie a Cabalei întunecate Atlante. Acest grup de lideri, principi si regi, faceau munca atroce a liderantei Anchara în Orion. Ei limitasera capacitatile opositiei la un nível la care nu mai representa o amenintare, pentru politicile lor josnice. Acest act de lasitate, avea sa se repete iar si iar, în timpul ultimilor 3000 de ani ai Imperiului Atlant. Stramosii vostrii, devenisera de fapt, “soareci de laborator “ pentru acesti locuitori întunecati. Voi ati devenit vulnerabili în special, atunci cînd acest imperiu sa scufundat brusc în propriile maruntaie ale istoriei. Din acel moment, un set mare si puternic de dinastii hidoase au fost stabilite la suprafata Gaiei. Aceste dinastii au fost incapabile sa stinga iubirea voastra interioara, pentru libertate si partasie. Acest lucru a permis Cerului sa dea dispensa unei reveniri gratioase la deplina constiinta. Acestea sunt calitatile care ne-au adus pe plajele voastre.

Timpul prezent, este un timp al unei mari ajustari în perceptiile voastre asupra societatii. Întunericul, mai ales în de-alungul ultimilor 70 de ani, a construit o împletitura complexa de governe secrete, care se sustin reciproc, fie ca sunt de origini britânice, asiatice, europene sau americane. Acest cuib de vipere avea nevoie sa fie în primul rînd domesticit, înainte ca sa fi fost possíbil ca progresul real sa-i controleze. La început, noi am descoperit numai un mic set de grupuri si indivizi dedicati aceluiasi scop. A fost nevoie de aproape doua decenii, pentru a se obtine pe deplin încrederea necesara pentru noi, pentru ca într-adevar sa se avanseze. În tot acest timp am fost sub observatia constanta a oligarhilor întunecati si multii lor aliati insidiosi. Am relatat aceasta istorie de mai multe ori înainte. O facem din nou, doar pentru a sublinia ceea ce am descoperit acum. Acest lucru, se ocupa cu forma cum acesti întunecati functioneaza. Acesti ticalosi imorali poseda Internet-ul si ai multe din aspectele sale. Masinatiunile lor constante, au provocat o încetinire în procesul de modul în care binecuvîntarile voastre sunt deplasate prin aceasta lume catre voi.

Aceasta problema de comunicare a dus la o scurta întîrziere, ceea ce a provocat o usoara revizuire în cronogramele originale. Aceste probleme, sunt acum rezolvate, si comunicarile necesare curg fara probleme dintr-un loc pentru altul. În ciuda schemelor lor, fluxul de fonduri si indicatii necesare pentru crearea unei noi guvernante continua înainte. Suntem încrezatori ca aceasta conspiratie în prezent este terminata. Pungasii importanti, au fost izolati si continuti complet. Voi va apropiati rapid de punctul unde o serie de evenimente importante pot în cele din urma sa aiba loc. Este important sa-i limitezi pe acesti imorali, pentru ca ei sa nu mai poata sa intervinha în vreun fel, cu ceea ce este planificat. Familiile avechi si aliatii lor, au mijloace pentru a reface perceptiile înascute de felul în care aceasta lume functioneaza. Ei trebuie în primul rînd sa abordeze distributia bogatiei si a puterii. Aceste actiuni trebuie sa va dea libertatea voastra atît de mult asteptata. Trebuie de asemenea sa permita noii guvernante sa anunte sfîrsitul deceniilor de îndelunga musamalizare OZN!

Aceasta noua libertate înseamna ca voi va asumati noile responsabilitati fata de comunitatile voastre si fata de voi însisi, pentru a crea mijloacele de a resolva în mod creativ comunitatea voastra, si problemele lumii. În interiorul vostru exista o energie mare care va poate ajuta cu usurinta sa descoperiti solutii firme. Aceasta poate permite sa va uniti si sa forjati o serie de planuri, care pot resolva tot ceea ce puteti înfrunta initial. Acesta este procesul cu care noi, folosind managementul fluid, gasim solutii rapide si usoare. În timp ce voi descoperiti cum acest proces poate lucra pentru voi, amintiti-va ca aceasta este forma în care stramosii vostrii în Lemuria, gaseau solutii pentru orice problema. Folositi-l pentru ca sa va pregatiti sa lucrati cu mentorii nostrii. Ceea ce noi dorim, este un dialog profund între voi. În acest sens, voi veti descoperi în ce fel, multe din obiceuiurile si sentimentele voastre au provenit. În plus, voi trebuie sa explorati vietile trecute, si modul în care ele afecteaza viata voastra actuala. Avem nevoie sa mergem profund pentru a vedea, modul în care genomul vostru, a fost schimbat, si modul în care orice dificultati trebuie sa fie corectate.

Namaste! Noi suntem Maestrii vostrii Ascensionati. Voi traiti în vremuri binecuvîntate! O mare schimbare în aceasta realitate este în curs. Mîinile negre si slujitorii lor umani au fost capabili sa continuie comanda sa neclintita, pîna recent. Atunci a fost momentul cînd asociatii nostrii, au fost capabili sa forteze o schimbare în aceasta aliniere profana. Diferiti negocietori foarte curajosi au fost capabili sa creeze o alianta între diferitele elemente nemultumite, în fortele armate ale lumii. Aceste Fiinte foarte curajoase, au folosit aceasta noua alianta pentru a da sprijin familiilor avechi, si în final au fortat oligarhii întunericului sa cedeze. Acesta lucru a permis un mare procedura, care permite o miscare de fonduri, si constructia unui nou sistem financiar international. Exista în prezent, o scurta deconectare, datorita unei rupturi de ultim minut, al sistemelor de comunicatie terrestre ale Luminii. Aceasta este în prezent în cea mai mare parte corectat. Ni sa spus ca aceasta tulburare nu a paralizat complet operatiunile pentru ca sa va fie date binecuvîntarile si libertatea voastra!

Pe masura ce timpul soseste pentru aceasta mare distribuire a binecuvîntarilor voastre, sa fiti constienti de toti acei din aceasta lume care au facut mari sacrificii, pentru manifestarea acestei lumi noi.Faceti-va un timp, ca sa va rugati, sau sa meditati pentru aceste suflete minunate! Ramîneti pozitivi si capabili sa trimiteti viziuni si energii positive, care fac aceste lucruri divine sa fie posibile. Uniti-va pentru a binecuvînta pe cei care au fost capabili sa forteze întunericul sa dea înapoi, si permiteti ca aceste acte minunate sa se întîmple! Suntem cu totii un colectiv sacru de Fiinte care au suferit prea mult timp, si acum cu dispensele Cerului, sunt capabili sa se gaseasca la marginea nunui set foarte binecuvîntat de succese. Mult este asteptat din partea voastra. Folositi aceste momente pentru a se ruga si pentru a planui cum aceasta viziune minunata trebuie sa se manifesteze. Tu estui unic si special. Vom arata aceastei realitati, lucrurile minunate de care tu esti capabil!

Aceasta lume a fost întotdeauna plina de dezamagiri inutile. De data aceasta, tu va trebui sa stralucesti, si sa demonstrezi ca o noua realitate poate fi sculptata, din cea veche. Acest nou regat, trebuie sa transforme carantina sub care voi ati trait de la caderea Atlantidei. Acest moment este acel cînd tu apelezi si arati nevoia unei noi constiinte, la care tu esti incorporat. Voi trebuie sa va gasiti rudele voastre umane, si sa initiati un proces gratios care trebuie sa conduca la deplina constiinta. Recunoastem ceea ce faci, si ne-am propus, sa te instruim asupra a multe evenimente, care sau petrecut în trecutul tau. Cheia este adevarul, si o curiozitate nesfîrsita despre cine esti cu adevarat. Acest adevar trebuie sa fie furnizat de noi într-un important set de conversatii cu voi toti. Aceste studii trebuie sa fie un început pentru ceea ce tu trebuie, sa stii în cele din urma. Hosana! Hosana! Hosana!

Astazi, ca întotdeauna, noi am continuat relatoriul nostru, asupra ceea ce se întîmpla în jurul globului vostru. Întunericul acum se îretrage, si o noua realitate se formeaza rapid în fata voastra. Arestarile si aparitia lui NESARA sunt aproape. Fiti rabdatori si pozitivi! Un nou timp pentru toti trebuie sa se întîmple, si lasati-l sa fie creat cu toate energiile positive pe care le puteti manifesta! Sa stiti, dragilor, ca nenumaratele Surse si Prosperitatea nesfîrsita a Cerurilor sunt într-adevar ale Voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În siriana pentru: Sa Fiti Unu! si Sa Fiti în Bucurie)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |