Home > > Sheldan Nidle - 27 Octombrie, 2015

Sheldan Nidle - 27 Octombrie, 2015

13 Cauac, 13 Tzec, 12 Manik

Dratzo! Reuniunile finale sunt în curs. Schemele se gasesc la locul lor, în timp ce o serie de acorduri au permis eliberarea generala de fonduri, si initierea începuturilor schimbarii formale a Cabalei spre Lumina. Aceste operatii trebuie sa permita începutul manifestarii unei noi realitati. Asa cum a fost indicat saptamîna trecuta, noul sistem financiar este gata, si trebuie sa fie pus treptat în functie. Cei care sunt responsbili cu securitatea speciala pentru noile republici au încredere ca aceste vechi entitati îndelung tinute secrete, pot sa fie în sfîrsit anuntate asa cum trebuie. Acest proces are loc doar pentru ca am lasat clar, ca programul Cerurilor, conteaza cu formarea noii guvernante si sfîrsitul folosirii continuate a monedei fara greutate, usor manipulata. În consecinta, va exista o prosperitate globala fundata pe o reajustare completa a monedei, si cel mai important, într-o moneda care are o valoare adevarata. Adica, bazata pe folosirea de metale pretioase. Este cea mai buna masura temporara, o data ce moneda hîrtie va disparea rapid, atunci cînd noile procesatoare si alte tehnologii relationate vor aparea. Aceste dispozitive sunt atît de origina pamînteasca, cît si tehnologii ale Federatiei. Voi intrati într-o epoca de crestere a constiintei, si a cunoasterii ca nu sunteti singuri.

Noua conducere trebuie sa fie fundata pe transformarea sistemului de sclavie a datoriei, în eliberare. Ce înseamna acest lucru ? Aceasta implica ca voi ati depasit o serie întreaga de perceptii fundamentale care au fost impregnate în voi cu milenii în urma, de catre Anunnaki si acolitii lor. Voi ati atins libertatea si lasati în urma conceptia lipsei, si sentimentul de a fi inútil. Barbatii si femeile care au reusit, trec mai departe de aceste credinte. Voi trebuie sa assimilati acest important set de perceptii majore, care trebuie sa schimbe felul în care gînditi si vedeti, aceasta veche realitate. Aceasta prosperitate se gaseste pentru a fi ancorata în voi. Adevarata personalitate a cuiva care a reusit, va rasari dintr-o data. Va fi un amestec de o mare doza de umilinta si o nevoie de a ajuta pe aproapele sau. Veti percepe acest regat într-o lumina complet noua. Veti vedea importanta creatiei unei adevarate comunitati. Aceasta comunitate va fi globala, si va ajuta la procesul care garanteaza ca acest regat recent format, va pune capat poluirii atmosferei, apei si solului. Aceasta lume noua se va lega în bucurie, Gaiei, si numeroaselor aspecte ale familiei sale umane galactice.

Asa cum poti sa vezi, acest nou regat prosper, trebuie sa formeze numeroase forme noi pentru a expressa mila sa, si a-si arata harul. Te gasesti în aceasta lume minunata, pentru a merge mai departe de bani, si pentru ca sa întelegi complet ceea ce esti. Vîrsta Supravietuirii si a “

fiecare pentru sine însusi” este, pentru a lua sfîrsit. Sunt aceste Fiinte minunate care trebuie sa se reîntoarca în bucurie la deplina constiinta. Vedem cum folositi aceasta constiinta în crestere pentru a evita razboiul, a forta guvernele sa va serveasca mai bine, si crescînd credinta voastra în ecologie. Aceste preliminare, sunt doar începutul a ceea ce marele colectiv este capabil. Cînd aceste diferite tipuri de fonduri vor fi disponibile, voi trebuie sa le folositi pentru ca sa va ajutati unii pe altii, prin folosirea centrelor de cura, ascensiunea a mari proiecte de infrastructura, si un abordaj “cîine de paza” colectiv, referitor la guvern. Este aparitia unui mare sentiment în interiorul votru, pentru a trai într-un “regat decent”, plin de bucurie, libertate si un set firm de protectii constitutionale care sa asigure drepturile voastre inalienabile. Aceasta transformare trebuie sa fie ajutata de Maestrii Ascensionati si noi, împreuna.

Aceste schimbari ale constiintei voastre, sunt foarte mult ajutate de energiile pe care Cerul le misca aici în numere din ce în ce mai mari. Aceste energii sunt în curs de a altera structura hormonala a corpului vostru fizic, într-un mod foarte subtil. Faceti posibile aceste schimbari care fac sa creasca constiinta voastra, si creaza în interiorul vostru noi perceptii a acestei realitati si a totului în ea. Voi sunteti preparati pentru a rasari din copilaria voastra, (acest regat 3-D), si sa avansati lent catre marginile noului vostru regat 5-D. Aici, voi aveti nevoie de Camerele voastre proprii de Lumina de Cristal, pentru a conclude aceasta operatie. Noi, cei din Federatia galáctica, supraveghem acest lucru, împreuna cu proprii vostrii Îngeri ai corpului fizic. Aceasta procedura se gaseste aproape de a atinge viitoarea faza critica, atunci cînd esti expus la o prosperitate speciala, facuta pentru a-ti permite sa schimbi forma în care pricepi aceasta realitate. Aceasta crestere de prosperitate trebuie sa declanseze o noua guvernanta, si cu ea, o noua nastere a drepturilor tale naturale. Acest lucru de asemenea trebuie sa semnalizeze sosirea noastra. Aceasta este pentru a fi un nou timp pentru introducerea ta preliminara în adevarata ta istorie, si la sosirea noilor tale responsabilitati !!!

Namaste! Noi suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Aceasta zi marcheaza o diviziune de ape în lupta omenirii de la suprafata împotriva întunericului. Cerul a dat calea voastra pentru deplina constiinta. Astazi, ai trecut o prima etapa în lentul, dar constantul, mers. Pentru a atinge acest obiectiv, o referinta poate fi în sfîrsit notata. Lacheii Anunnakilor au predat puterea lor asupra voastra. Astfel, primii pasi catre o prosperitate foarte necesara sunt îndepliniti! În afara de acest lucru, Cerul a autorizat pe diferitii sai pazitori îngeresti, sa prepare un alt set de schimbari fizice, care trebuie sa completeze prima din multele etape care va pregatesc pe voi pentru constiinta deplina. Aceasta faza terminata, a definit ancorele pentru noile voastre chakre, si a alterat forma cum lucreaza sistemul de meridiane în corpul vostru. Ni sa spus, ca aceasta faza fundamentala trebuie sa duca ca urmare, la una, în care mai multe dintre straturile voastre mai eterice vor fi consolidate. Aceasta se va face sub supravegherea echipelor medicale si a noastra.

Noi va cerem, în virtutea a ceea ce se petrece, sa va mentineti pozitivi si mereu cînd aveti nevoie de asistenta, sa ne cereti ajutorul. Suntem aici, pentru a furniza mila, si pentru a va ajuta sa învatati harul în asemenea situatii dificile. Avem nevoie sa ne considerati ca o comunitate spirituala, care se uneste pentru ca sa se ajute unii pe altii de alungul acestor timpuri actuale. Voi, Dragii mei copii, sunteti speciali si treceti printr-o operatie foarte incomuna, si care a fost initiata decenii de catre Cer. Acest proces sacru, va continua, si va înceta dupa ce veti fi trecut cu succes în nuantele minunate ale Camerelor de Lumina de Cristal. Cu mai mult de 15 milenii în urma, preotii Atlanti au initiat realizarea primei dintre multele experimente odioase în voi. Acest grup istoric,de femei si barbati aveau intentia sa împiedice colapsul societatii lor, si voiau sa cîstige favorurile tovarasilor lor întunecati. Rezutatul au fost experientele stranii practicate asupra stramosilor vostrii.

Ve cerem sa ramineti pozitivi. Într-un viitor foarte apropiat, pretindem sa ampliem ceea ce am terminat sa va spunem. Istoria noastra comuna este o tapiserie care are nevoie sa fie desfasurata lin. Obiectivul nostru este sa va orientam într-o întelegere completa de cum ati devenit o Fiinta cu constiinta limitata, si de a explica într-um mod comprehensibil cum va veti reîntoarce la starea voastra de origine. Fiecare dintre noi, a trait, ca si voi, diferite vieti de disperare tacuta. Harul, ne-a fost dat, ca recunostinta a tuturor acestor vieti, în decursul unei ceremonii, care ne-a permis sa ne reîntoarcem la starea noastra de imortalitate. Aceasta stare vine, pentru ca Cerurile doresc ca noi sa folosim compasiunea si putera Iubirii pentru a va ghida. Cerurile, doresc ca noi sa representam pe Divinul, caci în Judecata sa Sfînta, noi am trait multe vieti spirituale exemplare. De fapt, noi trebuie sa formalizam printr-o ceremonie sacra, si sa devenim Maestrii Ascensionati. Am fost trimisi la un “cîmp de lupta” spiritual, si informati despre serviciul nostru divin.

Astazi, continuam cu mesajele noastre. Acesta este despre bucuria si realizarea unei marci importante care a fost trecuta si reusita. Acum voi va gasiti mult mai aproape de obiectivul vostru sacru ca sa va întoarceti la starea de origine ca Îngeri fizici. Aceasta calatorie este acum gata pentru a adauga cîteva dezvoltari mai satisfacatoare. Sa stiti dragilor, ca nenumaratele Surse si Prosperitatea fara de sfîrsit a Cerurilor, sunt cu adevarat ale voastre! Asa sa fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (În siriana pentru Sa Fiti Unu! si Sa Fiti în Bucurie!)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |