Home > > Sheldan Nidle - 9 Februarie, 2016

Sheldan Nidle - 9 Februarie, 2016

2 Chicchan, 18 Yax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Am primit vesti bune! Procesul de oferte continuie sa avanseze. ca de obicei, acest proces sa complicat mai mult deoarece, cabala întunecata, stie pe deplin ceea ce se întîmpla deja pe întregul glob. Fortele Luminii folosesc avantajul cîstigat prin actiunile aliatilor si partenerilor sai, pentru a forta iesirea puterii de la aceasta cabala. Cu mult timp în urma, atunci cînd profesorii lor Anunnaki erau domnii acestei lumi de la suprafata, astfel de activitati asa cum sunt cele din prezent, în proces, erau bineînteles, imposibile. Acesti oligarhi întunecati nu contau cu cantitatea de erori grave pe care aveau sa le comita. Ei se gasesc la marginea unei mari caderi, care vã va da un timp plin de libertate, prosperitate si o crestere de responsabilitate pentru a mentine acest sistem glorios. Aceasta operatiune a durat mai mult timp decît se astepta la început. Acest lucru se datoreaza în parte, abilitatilor care le ramîn acestor demoni diabolici. Viitoarea lor distrugere înseamna sfîrsitul acoperirii care ne-a împiedicat sa interactionam la scala pe care o doream initial. Ei au utilizat aceasta acoperire pentru a crea un guvern secret, care aproape ca învingea intentiile Cerului.

Aceasta putere era initial, ceva pe care îl depasisem în secret pentru a efectua decretele sacre ale Cerului. A fost o sarcina foarte dificila, deoarece nu puteam sa folosim diferite strategii pe care le utilizasem în multe alte scenarii anterioare împotriva întunecatilor, în alte lumi. Aceasta perioada a fost una în care majoritatea dintre voi nu întelegeati pe deplin de ce ne gaseam noi aici, si de ce am venit în numar atît de mare. asa ca a trebuit sa adoptam diferite procese cu legaturile noastre, pentru a convinge pe cei apartinînd Luminii, care de mult timp se opusesera tacticilor întunecatilor. Aceste organizatii diferite erau supravegheate de Maestrii Înaltati, care în majoritate traiau în regatul din Agartha, pe Pamîntul Interior. Agarthienii, au folosit în mod deschis ampla lor influenta, pentru a ne permite sa cîstigam diferite încrederi. Acest lucru, era de importanta vitala, pentru ca sa ne situam în pozitia în care ne aflam în prezent. Multumim celor ai Luminii, care ne-au posibilitat sa ajungem pîna aici, si sa stabilim programe care în prezent ne transporta la marea voastra victorie. În curînd, avem intentia sa ne prezentam voua, si sa va explicam cum veti deveni pe deplin constienti.

Are loc deja, un proces pentru a transforma forma în care functioneaza aceasta realitate. Cu mult timp în urma, aceasta Erã, a fost proprietatea unui grup foarte arogant de adepti, care au desfilat veseli dorintele fostilor lor stapîni. Acest grup pamîntesc a fost initial în stare sa restructureze planul de actiune al maestrilor lor, înainte ca acest plan sa dea înapoi cu un deceniu în urma. În prezent, observam cum sunt invinse planurile mondiale a acestei turbate oligarhii. În acest timp, fortele Luminii, au mentinut aparitia ca acest regat nu se afla într-o perioada de transformare. Acest camuflaj era necesar. Sa decis sa se termine tranzitia, si acest lucru a permis sa se evite ca multi sa fi ramas prea socati cu ceea ce se petrecea. Acest lucru poate permite ca multi sa fie treptat informati de tranzitia radicala, care în prezent mãtura acest regat. Aceasta noua împaratie, va fi complet diferita de ceea ce ati experimentat anterior. Astfel încît, constiinta voastra în crestere, va crea o noua realitate si vã va permite sa traiti într-o era libera de opresiunea si minciunile cabalei.

Cînd noul guvern va lua puterea, vechile metode vor fi eliminate definitiv. Oligarhia se asigurase ca stapinii lor adevarati, bancile mari si marile corporatii sa fi fost întotdeauna favorizate, în comparatie cu oamenii. Au mentinut legi care le-au permis anual, lor si acolitilor lor, sa colecteze beneficii tot mai mari, si sa atace pe cei care doreau sa se elibereze de aeasta norma extrem de ilegala. Au fost inventate constant povesti asupra de ce acest guvern era limitat de înecare, si de ridicate grade de îndatorare si "false cheltuieli". Noul guvern, va anula acest joc nebun, si vã va elibera de acesti papusari de planuri. Va pedepsi pe acesti oligarhi mincinosi, si va aresta pe toti cei care v-au mintit, v-au înselat si v-au manipulat. Aceasta noua era, va stabili de asemenea, un nou sistem financiar, pentru a descoperi un mare numar de inventii sechestrate, si, va termina la final cu deceniile majore, de acoperire de OZN-uri. Dupa aceea, veti fi cu adevarat liberi, prosperi, si veti fi bine stabiliti în calatoria glorioasa catre constiinta deplina! Acest lucru, ne va permite sa aterizam si sa începem sa va tutorizam.

Namaste! Suntem Maestrii vostrii Ascensionati! Partenerii nostrii se gasesc deja în fazele finale ale unei operatiuni de separare foarte complexa. Numarul de institutii speciale care coopereaza în acest proces l-a complicat. Suntem constienti de cu cîta nerabdare încearca ultimele vestigii ale întunericului sa saboteze aceasta miscare de fonduri, de-a lungul continentelor si al oceanelor. În ciuda acestora si a multor alte dificultati, aceasta operatiune a putut pîna în prezent, sa-si completeze sarcinile care îi sunt atribuite. În urmatoarele saptamîni, speram sa terminam cu toate acestea, si sa avem succes în situarea pe post, a noului guvern. Multumim cu binecuvîntari Cerului si numerosilor sai asistenti, care au sprijinit cu amabilitate aceste eforturi. De asemenea va multumim fiecaruia dintre voi. Ati mentinut o pozitivitate generala, care ajuta mult la acest efort divin. Instalam o noua cale iluminata de a face lucrurile care va fi marca noua voastra realitate!

Acest efort pozitiv al vostru va fi aplaudat. Întunecatii si slujitorii lor oligarhi, au avut un ocean de moarte fizica, de-a lungul si de-a latul acestui glob. Cu toate acestea, acest mare ocean de negativitate nu a afectat în mod serios viziunile voastre, nici energiile voastre. Aceasta operatiune splendidã, este un semnal binecuvîntat de cine sunteti cu adevarat. Nivelul vostru tot mai mare de constiinta, limiteaza în mod sever pe întunecati, si dau dovezi de pentru ce, se va manifesta în curînd aceasta noua era. Fiecare dintre voi, arata ca aceasta constiinta în crestere pecetluieste soarta întunecatilor si ai slujitorilor ei. În urma cu putine decenii, acest efort divin, parea imposibil. În prezent, acest lucru este evident, si da ideia ca purtati Lumina, la victoria cea mai minunata! Toate acestea sunt un set de evenimente cu adevarat remarcabile.

Viitorul vostru, va fi unul în care veti obtine glorioasele voastre obiective, si veti restitui acest sistem solar si aceasta galaxie, Luminii. Se apropie momentul unor succese cu adevarat miraculoase! Acestea ne vor permite sa ne facem aparitia, în cele din urma între voi, în mod liber. Dupa aceea veti vedea ca toate aceste mari evenimente, nu numai ca vã vor aduce libertatea voastra, dar de asemenea, o redescoperire a trecutului vostru adevarat, si al originilor voastre în lumile diferite, care au modelat familiile noastre din Spatiu. Cu aceasta noua cunoastere, veti putea vedea pentru ce va gasiti aici, si sa continuati cu obligatiile voastre divine. Împreuna, vom crea cea mai minunata natiune stelara, si vom accepta cu bucurie un set mare de noi responsabilitati. În acesta, se va gasi marea voastra transformare si o mare bucurie pentru tot Cerul! Sunteti cu adevarat binecuvîntati, si sunteti pregatiti pentru cel mai sfînt set de obligatii.

Astazi, am continuat sa explicam modul în care este trasformata aceasta realitate actuala, si cum este pregatita pentru un nou regat. Familiile noastre ceresti, si ale Spatiului, se apropie de marele vostru final triumfator. Acest lucru, va schimba enorm aceasta realitate. Ramîneti pozitivi si pregatiti pe deplin pentru marile bucurii care sunt foarte aproape acum, de a se manifesta. Sa stiti Dragilor, ca Resursele neumarate si nesfîrsita prosperitate a Cerului, sunt cu adevarat ale voastre ! Asa sa Fie ! Selamat Gajun ! Selamat Ja ! (în Siriana: Fiti Unu ! Fiti în Bucurie !)

Website: Planetary Activation Organization
Traducerea Romîna: Star Child


Share |