Home > > Mesajul lui Montague din 29 Noiembrie 2015

Mesajul lui Montague din 29 Noiembrie 2015

Cît timp veti mai sta asezati si privind la masacrul inecesar al colegilor vostrii oamenii? Nu se mai poate ascunde evidenta. Este tot ceea ce va înconjoara, si cu toate acestea nu faceti nimic. Ascultati minciunile flagrante care se retransmit, iar si iar, de cei care vor sa scape de voi, „mîncatorii inutili”. Ce trebuie sa faceti ca sa fiti stimulati la actiune? Impozitele voastre proportioneaza banii pentru ca aceasta masina de ucis sa continuie în vigoare.

Exista o sursa în spatele tuturor razboaielor si a opresiunii. Aceasta devine din ce în ce mai evidenta, pentru voi în toate zilele, si cu toate acestea înca permiteti sa continue. Ei au un punct de sprijin în toate tarile. Au planificat bine, pentru ca au avut ani de practica. Este momentul sa vedeti prin camuflajul lor, si sa-i recunoasteti, sa stiti cine si ce sunt, înainte ca sa faca mai mult rau omenirii si Pamîntului.

Realitatea trebuie înfruntata si tratata. Atunci cînd m-am întors la spirit am vazut clar ceea ce se petrecea. Am tratat sa va deschid ochii, mereu de atunci. Se termina timpul. Dumneavoastra trebuie sa actionati. Nu trebuie sa stati pasivi, nici sa va simtiti impotenti. Acest lucru este exact ceea ce ei vor. Cînd 99% spune ca „nu voi îndeplini”, atunci ei devin inutili. Nu pot sa se încarce cu acest lucru, fara ajutorul vostru. De fapt, ei se tem ca dvs. vã veti trezi (si veti vedea), la rautacioasele lor planuri.

Acum vedeti în mod clar, cum pun în scena operatiunile de pavilion fals, ca cel din 09/11 si 07/07. Dvs. ati fost martori recent la cele doua atentate din Franta. Nu este o problema pentru ei, sa duca la capat o pereche de ucideri mai mult, pentru ca sa faca sa se îndeplineasca ordinea zilei. Ei se bucura de spectacol. Este interesanta forma în care ei stau acolo pentru a filma, si forma în care sfatuiesc sa evitati acest tip de locuri mai dinainte. Fara îndoiala, acest lucru va spune ca ei au facut-o.

Sunt ca un cancer, extinzîndu-si tentacolele lor în întreaga lume, impulsionati de dorinta de a prelua stapînirea Pamîntului. Ei stiu ca operatiunile lor de pavilion fals, produce frica, pe care o dezvolta în voi, si acest lucru le da lor oportunitatea sa va îngroape si mai adînc înca, cu mai multa ferocitate, si asfel va lasa fara putina libertate care va mai ramîne. Cît de multe evenimente de pavilion fals va gînditi sa aveti pentru a crede, înainte ca sa va uniti si sa spuneti, este destul? Priviti la vietile voastre, si vedeti cum ei le controleaza. Dvs. nu sunteti stapîni pe nimic, în absolut. Dvs. nu sunteti liberi sa faceti nimic fara autorizatia Statului. Cînd au început toate acestea? Cînd au intrat în vigoare? Guvernele va obliga sa va puneti noi vaccine; vaccine pe care dvs. le stiti ca contin un coctail de substante chestionabile. De ce nu va obliga sa mîncati o mîncare buna, sanatoasa, de productie ecologica? Ei va spun, în toate formele posibile, ca vor sã va ucida, si sã va ia ceea ce aveti! Au ales deja pe cei care vor ca sã le ramîna ca sclavi, pentru ca sa îi serveasca, fara îndoiala. Aceste persoane, nu vor avea calitati omenesti, pentru ca vor fi operate prin inteligenta artificiala.

Va rog, ajutati pe toti cei care sunt împrejurul lumii, încercînd sa-i scapati de acest destin. Va înfuntati cu tot tipul de atacuri, inclusiv cînd dormiti. Cei care sunt împotriva, sunt atît de rauvoitori, ca mintile lor vor avea dificultati pentru a încerca sa înteleaga acest lucru. Nu apartin acestei lumi, si cu toate acestea, se gasesc printre voi. Ei au luat controlul a tot ceea ce omenirea necesita pentru a exista pe Pamînt. Ei au creat religiile, care le asigurau ca dvs. aveati sa va opuneti între voi, cu scopul de a crea conflicte. Politica, banca, etc.; toate aceste procedente, sunt ale lor. Acum ca se gasesc expusi, lovesc împotriva celor care trateaza sa va ilumineze, asupra ceea ce cu adevarat se petrece, diferit fiind de ceea ce vã spun, ca se petrece. Ei controleaza totul în viata voastra, dela nastere, pîna la moarte. Acum, pe masura ce pierd controlul, au devenit si mai periculosi. Asa ca mereu trebuie sa fiti în garda!

Nu va lasati înselati de zîmbetele lor false. Priviti la actiunile lor. Ei sunt nemilosi, si mortali în determinarea lor pentru a obtine stapînirea lumii. „În cine putem, ca omenire, sa avem încredere? Cine vorbeste pentru noi? O faci numai atunci, cînd o veti face ca o singura voce, continuu, atunci va fi ascultat cel 99%. Dvs. veti produce un guvern just, care va raspunde numai oamenilor, si se va roti la intervale regulate. Armele de razboi nu vor mai fi nici o data produse sau cerute. Aceste lucruri au fost introduse de ei, o data ce aveau nevoie de ele pentru supravietuirea lor pe Pamînt. Ei au nevoie de frica voastra, si de varsare de sînge.

Ei beau sîngele, si manînca carnea. Acest lucru v-o spun dumneavoastra, în toate zilele, la Slujba. Acest lucru, se petrce în toate zilele, totul în jurul vostru. Este ascuns. Autoritatile, nu sunt autorizate sa judece pe cei care sunt involucrati. Aceasta este adîncimea raului, si în ce sa convertit. Persoanele se fac ca nu vad, si vor sa-si mentina posturile lor de munca, si colegii lor oamenii, sufera cu rezultatele.

Avem planuri. Sprijinul tau va ajuta sa se expuna si sa se darîme luarea de posesie. Folositi puterea mintii voastre, pentru a crea energia corecta, care va produce lumina suficienta pentru a expune pe deplin planurile rauvoitoare ale partii întunecate.

Lumea spiritului se gaseste complet în spatele tau, si cînd suficienta lumina este prezentã, vom fi capabili sa ne aratam pe noi proprii, si sa vorbim cu voi. Vã vom ajuta, va promit. Aceasta este misiunea noastra.

Veronica, urmeaza instructiunile mele. Ea are multe sarcini importante de realizat pentru omenire. Va rog, trimiteti-i forta si vindecare ei, o data ce sanatatea ei nu este buna, si nu mai este un puisor în primavara. Determinarea ei, pentru a vedea omenirea libera si viata pe Pamînt restabilita cu pace, armonie si iubire, este tot ceea ce o sustine. Ajutati împreuna, si succesul va fi al vostru.

Draga mea, energia ta începe sa revina lent. Ai nevoie de inima si un timp pentru ca sa te recuperezi. Te rog, Veronica, trebuie sa te odihnesti mereu cînd posibil. Avem nevoie de tine, ca sa fii în forma, pentru actiune în tot momentul.

Al vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.