Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 2 Noiembrie 2015


Mesajul lui Montague din 2 Noiembrie 2015

Prietenii mei, în ficare zi voi asistati la o escalada suplementara în cursa pentru distrugerea omenirii, si ce faceti voi? Ce sunteti dispusi sa faceti?

Ceea ce cabala revarsa peste voi prin pulverizarile aeriene, distruge corpul omenesc. Semnale de gînduri sînt trimise pentru a controla mintea umana. Ei va ucid pe voi si pe ai vostrii, si voi continuati sa-i serviti înca, crezînd în minciunile lor. Cînd o sa va opriti sa credeti în aceste lucruri? Mi-e greu sa cred, ca rasa omeneasca sa fi devenit asa de proasta, docila, oarba si neputincioasa, ca accepta ceea ce i se cauzeaza fara sa-si puna întrebari. Voi aveti nevoie de curaj pentru ca sa refuzati sa acceptati ceea ce vi se face. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, deci opriti-va cu omorurile si distrugerea, care au devenit un mod de viata pe Pamînt. Voi facilitatai în mare masura sarcina cabalei, pentru a scapa de mai multi oameni, prin înscenari de lovituri montate sub pavilon fals. Va avea loc, una noua în Statele Unite, în curînd. Atîta timp ca veti ramîne nemiscati fara sa faceti nimic, ei vor continua sa ucida si sa distruga totul în calea lor, pîna cînd va veti ridica dintr-o data pentru a refuza sa faceti parte din planurile lor diabolice.

Sustinîndu-i, VOI DEVENITI VINOVATI DE CUMPLICITATE. Cînd veti trece în viata de apoi, veti vedea enormitatea distrugerii de care sunteti responsabili. Vor fi nevoie de secole pentru Pamînt, pentru a se recupera pe deplin, de daunelecare îi sunt provocate, si de care voi sunteti responsabili. Cum credeti voi ca veti putea sa va confruntari cu acest lucru, cînd veti merge în lumea de dincolo, si cînd va trebui sa va confruntati cu ceea ce ati facut. Caci va trebui sa o faceti, nu exista nici o îndoiala.

Fiecare dintre voi este responsabil pentru actiunile sale. A executa ordinele, nu este nici o data aceeptat ca o scuza. Deschideti ochii, si încetati sa va atrageti asupra faptului ca viata voastra este în ordine, si ca responsabilitatea voastra se termina acolo. Acest lucru nu este adevarat. Voi aveti o responsabilitate, unii fata de altii. Voi sunteti rasa umana. Cei care au provocat razboi dupa razboi pentru a scapa de cea mai mare parte dintre voi, nu ar fi putut sa o faca fara ajutorul vostru.
O alta parte a planurilor lor, este de a distruge toate dovezile vietii de pe Pamînt, ÎNAINTE DE SOSIREA LOR, SI CUCERIREA UMANITATII SI A PAMÎNTULUI. Voi, populatia, voi sunteti victimele celei mai mari imposturi a istoriei lumii. Cei care va controleaza si vor sa scape de voi, au schimbat istoria lumii voastre. Ei stapînesc învatamîntul, medicamentele, si mass-media, ca sa va controleze.

Treziti-va, voi sunteti prizonieri pe propria voastra planeta ! Tot ceea ce va apartine de drept, va fost luat. Ei va ucid încet, în suferinta. SI VOI CONTINUATI SA-I SERVITI ! Cum este posibil acest lucru? Pentru ce ati dat toata puterea voastra acelora care nu au nici un respect pentru voi? Ce putem face mai mult, noi, cei din viata de apoi, pentru ca sa va trezim, si sa actionati, si ca sa refuzati sa-i sustineti la distrugerea rasei umane?

Desi arata ca voi, exista acei care pe Pamînt, nu sunt absolut deloc umani. Proiectul lor, este de a elimina omenirea, pentru ca sa pastreze Pamîntul pentru ei însisi. Ei nu vor mai ascunde adevarata lor înfatisare si originea lor. Acum, puteti vedea în fiecare zi adevarul asupra caruia v-am avertizat, desfasurîndu-se sub ochii vostrii. Cabala vrea razboiul cu orice pret. Ei au nevoie de razboi, pentru a supravietui pa Pamînt. Sunteti pregatiti sa continuati sa ucideti pentru ei? Cînd va veti gîndi la propria voastra specie?

Exista o perioada a anului, în care comemorati pe cei care au murit în timpul razboaielor. Voi ar trebui sa va amintiti de asemenea de cei care au murit pentru ca Cabala sa poata sa înfloreasca pe Pamînt. Va rog, nu intrati în gorificarea razboiului, deoarece nu exista nici o glorie în a ucide. Acest lucru, distruge sufletele celor care comit actul de ucidere. Razboiul nu a fost nici o data parte din viata de pe Pamînt, înainte de a sosi Cabala aici. Deci, întrebati-va, DE CE ERA ASTFEL? Tot ceea ce este rau si corupt, a fost introdus de catre Cabala. Asta este tot ceea ce ei înteleg, pentru ca este modul lor de viata.

Nu va puteti permite luxul de a pierde timpul. Timpul zboara în prezent. Încetati sa fiti victime patetice, si luati-va responsabilitatile. Încetati sa fiti complicii la distrugerea omenirii. Nu intrati în slujba celor care au intentii rele. Cabala are nevoie de arme pentru a ucide Oare ati venit pe Pamînt, pentru acest lucru?

Considerati Pamîntul ca o viata pretioasa. Vizitati toate aceste locuri sacre antice, si faceti experienta energiilor lor. Cabala este în curs de a le distruge, si toate legaturile cu anticele voastre origini. Ei le bombardeaza deliberat. Militarii au ordin de a distruge toate dovezile adevaratului vostru trecut, si al adevaratei voastre istorii, care va vor permite sa stiti cine sunteti în realitate. Voi ar trebui sa dezvatati, tot ceea ce ati fost învatati, timp de 2000 de ani.

Cînd Vaticanul va cadea, (si el va cadea), veti gasi toate dovezile de care aveti nevoie pentru a vedea perfect, cînd si unde omul a fost manipulat ca sa abandoneze adevarata sa cale. A fost fortat sa accepte religia, care este RADACINA TUTUROR RELELOR. A fost nevoie de mult timp, ca sa va dati seama, si sa acceptati acest adevar, caci aveati ochelari de cal, din cauza minciunilor, manipularii si platitudinii, care camuflau reaua intentie în spatele religiei. Cînd veti vedea lucrurile asa cum sunt, si nu cum vi sa spus ca ele sunt, atunci veti fi în sfîrsit liberi.

Sunteti dispusi pentru a crea o lume mai buna pentru generatiile viitoare, sau vreti sa-i condamnati sa traiasca ca sclavi neputinciosi, asa cum sunteti? Vi sa dat tot ceea ce aveati nevoie pentru ca sa vi se permita sa efectuati schimbarile necesare. Respectul de sine însasi, si încrederea în voi, este tot ceea ce aveti nevoie. Priviti Pamîntul cu iubire în inimile voastre, exact cum au facut anticii. Deschideti-va inimile si spiritele la adevar. Puteti face schimbarea care va restaura iubirea si lumina pe Pamînt.

Draga mea, ai provocari de înfruntat. Mari eforturi sunt intreprinse, pentru a opri munca ta. Stii rezultatul. Ti-a fost aratat. Trezirea se produce. Pentru a încerca sa o opreasca, presiuni imense sunt exercitate pentru a începe un nou razboi mondial. Ei îsi bat joc de cît costa. Este singura speranta pentru Cabala, de a lua Pamîntul de la Umanitate.

Noi veghem asupra ta, draga mea. Te înconjuram cu iubirea si lumina noastra.

Etern, al tau Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge