Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 22 Noiembrie 2015


Mesajul lui Montague din 22 Noiembrie 2015

Sunt atîtea factiuni, toate competind în prezent, pentru controlul lumii, si nu puteti sa credeti în nici una dintre ele. Ati permis fara ca sa stiti, ca aceasta stare de lucruri sa se întîmple. Uitati ca fiscare dintre dvs. este o fiinta suverana care are dreptul sa locuiasca pe Pamînt. Dvs. ati fost înselati de acesti intrusi, care v-au convins sa le predati puterea voastra, lor. Crearea politicii, a fost ideia lor, la fel ca si religia si banca, totul a fost desenat splendid, pentru ca sa va faca sa fiti servili, lor. V-au luat tot ceea ce era legitim al vostru. Acum, fiecare dintre dvs. trebuie sa-si retraga consimtamîntul dat lor. Dvs. trebuie sa va utilizati vocea dvs. pentru acest lucru, daca este posibil, în grupuri, o data ce acest lucru va face sa fiti mai puternici. Fara consimtamîntul dvs. religiile si politica nu pot functiona. Politica si religiile au fost create numai pentru a controla vietile dvs. În fiecare zi, ei te omoara un pic mai mult, prin veninul din aer, apa, alimentele si medicamentele. Uneori folosesc de asemenea armele si bombele pentru ca sa va creeze frica. Ce mai aveti nevoie ca sa va faca, îninte ca sa va treziti si sa va negati sa îndepliniti cu ei ?

Ceea ce sa petrecut în Paris, nu este decît o mica parte a jocului lor în general. Înainte sa credeti în oamenii stirilor, amintiti-va de Osama Bin Laden. Au continuat sa însele pe multi cu acest mit, mult timp dupa ce murise si fusese îngropat. Ei stiau ca era mort. Nu credeti, nici cadeti în povestile lor cu aceasta ocazie.

Dusmanii vostrii au acces la cunoasterea care o data fusese a voastra. Ti-au LUAT-O, si acum o folosesc împotriva ta. Am tratat de multe ori, sa va deschid ochii la faptul ca exista acei între voi, care, cu toate ca pot fi asemanatori tie, nu sunt. Ei vor pamîntul, pentru ei proprii. MICHAEL Tsarion explica acest lucru în You Tube.

De vazut: „Paris, Islam-ul, Sionism-ul si Papatul Rosu”.

Luati aceasta pretioasa informatie, împartasiti-o, si actuati în consecinta. Mereu am spus, „nimic nu este ceea ce pare a fi”. Ceea ce este reprezentat în lumea vostra ca fiind bun, este în întregime rau. Se planuiesc mai multe atacuri ca cel din Paris. Acestea sunt mai eficace, o data ce le dau permisiunea sa reduca înca si mai mult libertatea ta de miscare. Cînd guvernul este implicat în uciderea propriului sau popor, atunci oamenii de buna credinta trebuie sa fie uniti pentru a expune acest tip de actiuni. Amintiti-va, ei pot actua numai cu acordul tau, care în mod indirect de asemenea ai sînge pe mîinile tale. Stirile pe care le vezi la televiziune, sunt pura fictiune. Toate dau aceeasi poveste, o data ce asculta ordinele Cabalei.

Exista o miscare în mers, pentru a pune chips în Armata Statelor Unite, si astfel sa faca roboti completi din fiecare soldat. Cît de periculos ar fi acest lucru o data ce ar putea sa fie controlati de o inteligenta artificiala? Nu vor ca fiintele omenesti sa supravietuiasca pe Pamînt. Ei vor Noua Ordine Mondiala a lor.

Au manipulat mintile voasre, pentru ca sa vezi ca ceva normal ceea ce ei fac pentru a omora si mutila Umanitatea, pe voi. Bolile acum în vogoare au fost comandate de ei, si date pentru ca sa distruga omanirea, cu toate acestea, în mod constant îti spun ca te protejeaza. Ce este gresit ? Dvs. nu va puteti permite luxul de a continua sa fiti sclavii lor ascultatori, tacuti. Dvs. aveti nevoie sa va gasiti vocile. Acest lucru este ceea ce aveti nevoie. : „Ma neg sa va ajut sa terminati cu umanitatea Si sa LUATI LUMEA NOASTRA. ESTE MOMENTUL SA ABANDONATI PLANETA PE CARE ATI DISTRUS-O CU INTRAREA VOASTRA PE PAMÎNT”. Ei nu sunt bineveniti pe Pamînt. Spuneti-le sa-si ia falsele lor religii, cu ei. Bogatia, este pentru cei care traiesc. Acest lucru, îi fac sa spuna lucruri de nespus cu scopul de a le obtine. Ei nu au nici suflet, nici constiinta, cei care va lasa liberi pentru ca sa fiti omorîti si furati.

Fiti recunoscatori cu acele suflete amabile care îsi iau timpul pentru a medita în liniile ley si locurile sacre, pentru a elibera energia sfînta care va permite umanitatii sa aiba puterea pentru a elimina tot ceea ce este rau si corupt. Oamenii încep sa spuna adevarul. Doi jurnalisti: unul din Irlanda si altul german, s-au negat sa îndeplineasca cu minciunile. Au expus adevarul. Sa ne rugam ca mai multi jurnalisti sa urmeze exemplul lor. Aceasta este atunci cînd stii ca soseste prin mase.

Nu permiteti ca pavilioanele false si alte atrocitati pe care Cabala le foloseste, sa poata sa creeze frica în tine, o data ce acest lucru este exact ceea ce vor. Multi au optat sa se sacrifice pe ei proprii, cu scopul de a apara umanitatea si pamîntul. Dusmanii vostrii, sunt multi. Ei folosesc multe forme pentru a ascunde relele lor intentii: religia, banca si politica: însa dvs., prietenii mei, sunteti cel 99%. Fara tine, ei nu sunt nimic.

Ascultati pe cei care explica adevarul. Cei care merg înapoi în istorie, la momentul în care „ei” au venit pe Pamînt, si au luat controlul. O data ce veti întelege, atunci, si numai atunci, veti obtine tabloul complet. Împreuna, puteti detine uciderea în toate razboaiele desnecesare care servesc pentru a distruge umanitatea si mostenirea ei. Gînditi-va la acest lucru. Vorbiti despre aceasta. Actuati în consecinta. Sta în mîinile tale.

Draga mea, ai dreptate. Aceste mici lumini laser care clipesc, sunt o forma de atac. Ei îsi pierd aderenta lor. Acest lucru îi conduce sa faca greseli. Mentine-te în garda. Concentreaza-te pe obtinerea libertatii. Poate ca nu pare, însa lumina se raspîndeste si elimina influenta întunericului.

Ai bine grije de tine însati, o data ce ai multe de facut.

Al vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge