Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Mesajul lui Montague din 6 decembrie, 2015


Mesajul lui Montague din 6 decembrie, 2015

Pe masura ce liderii vostrii tîrîie umanitatea mai în jos, spre abism, ei aratã ceea ce sunt. De multe ori v-am spus, ca va fi în ultimul moment ca omenirea se va trezi, si se va nega sã mai coopereze cu aceasta teribilã auto-distrugere. Acest lucru va trece, draga mea, îti promit. Sursa nu se va mentine deoparte, si va vedea umanitatea si Pamîntul fiind distruse. Dumneavoastrã nu veti avea de asteptat mult, pentru ca lumea se trrezeste în fiecare zi, si foloseste energia sa pentru a opri aceasta macelãrealã.

Sã nu credeti în ceea ce va spun la televizor, si în ziare. Nu este adevarat. Adevarul, este ceva pe care dvs. trebuie sã îl cautati. Este tot ceea ce existã pentru cei care îl cautã. V-o datoriti vouã însivã, pentru ca sa vã protejati si sa pastrati umanitatea si Pamîntul. În fiecare zi, vedem si mai multe evidente de ceea ce am spus. Nu exista scãpare. Trebuie sa fie înfruntat.

Dvs. si ai dvs., prietenii mei, va gasiti sub atac masiv din toate pãrtile. Asasinatele au loc împrejurul tãu. Nu sunt numai bombe si arme de foc. Sunt, medicamentele, aerul contaminat si mîncarea. Dvs. va gasiti într-o zonã de rãzboi, pe care numai cîtiva pot sã o vadã.

Conectati-vã direct cu Sursa. Nici o data nu ati avut nevoie de un intermediar pentru ca sã facã acest lucru pentru dvs. Atît va separã, si astfel sa rupt propria voastra conexiune directã. Vorbiti cu Sursa, asa cum ati face-o cu prietenul vostru cel mai drag, o data ce este exact acest lucru pe care îl faceti. Dvs. vã gasiti mai aproape de Sursa, în naturã, sau în oricare alt loc pe Pamînt. Bisericile nu au fost desenate pentru ca sã apropie pe nimeni. Au fost desenate specific pentru ca sã vã separe de Sursã, precum si pentru ca sã vã controleze pe dvs., si sã vã scoata de pe calea dvs. adevarata. Este necesar acum ca dvs. sa luati controlul propriilor dvs. vieti: fiti responsabili, si luati-va propriile voastre decizii. Dvs. toti, va gasiti sub atac, si atacurile vin în toate formele. Iubita mea sotie, a aflat acest lucru, pe cont propriu, sãptãmîna trecuta.

Comentariul lui Veronica:

Acum aproximativ un an, un american, DC, care spuse cã scria cartea definitivã despre viata dupã moarte, m-a contactat, si mi-a spus cã avea nevoie de ajutor. DC, mi-a cerut sã-i gãsesc un hotel aproape de casa mea, însa acest lucru nu a fost posibil. Asa cã i-am permis sã ramîna în casa mea, în loc de hotel.

A sosit pe 1 decembrie, si în ziua urmãtoare, am aflat ca avea o problema de droguri si alcool. Acest lucru m-a alarmat, pentru ca el nu mi-a dat nici un indiciu de acest lucru. Cu toate acestea, este înregistrat cu propria sa voce, pe casetele mele.

Pe 3 decembrie, a baut douã pahare de vin rosu la prînz; în timp ce, eu personal, eu nu beau alcool. Cînd ne-am întors de la prînz, m-am dus la biroul meu, pentru a-mi verifica corespondentele electronice; o data întoarsã în salã, i-am spus ca David Cameron începuse sã bombardeze Siria.

Era încîntat! Acest om, DC, se schimbase complet. Avea o altã formã, fusese înlocuit. Corpul sãu, fusese luat. Ochii sãi erau douã gãuri negre enorme. Figura lui se schimbase, precum si vocea. Acum, el mã mormãia pe mine, în mod drãcesc.

Nu puteam sã cred, ceea ce experimentam. Pînã si în mod verbal mã ataca. A fost foarte neplãcut. M-am înarmat cu toatã forta pe care am putut sã o adun, si i-am spus cu tãrie, cu vocea clarã: "iesi din casa mea imediat."

El tipa la mine. Asa cã am chemat un vecin, pentru ca sã mã protejeze. DC si-a luat lucrurile, si alte posesii (ale lui), si încã tipa cînd a iesit din casã. Aproape ca a scos usa din tîtînile sale, în felul în care a trîntit-o, cînd a închis-o.

Se pare cã, din cauza debilitãtii sale cu alcoolul si drogurile, fusese absorbit cu usurintã, de cãtre o entitate demoniacã. În aceasta stare, era extrem de periculos. Aceasta experienta, a fost foarte preocupantã pentru mine, asa cã, vã rog sã întelegeti, dacã nu am rãspuns la postele dvs. electronice. În cazul în care , el î-mi va cauza mai multe probleme, o sã consider, sã mã eliberez de înregistrarea pe care o am cu el, o data ce am obiceiul de a înregistra totul.

Aceasta a fost o încercare a Cabalei, pentru a ajunge pînã la mine. În dorinta mea de a împartasi lumina si adevãrul, m-am pus în pericol. A fost un soc sã am de a face cu o asemenea întunecime rea. (O lectie pe care am învãtat-o !)

Folositi acest timp de vacante pentru ca sã vã conectati cu prieteni si rude. Împartasiti dorinta voastra pentru o lume mai buna, pentru toti. Vedti toatã manipularea asa cum este: a ucide si a distruge infrastructura tuturor tãrilor, furîndu-le putinele recursuri pe care le au. Este crima cea mai dispretuitoare, dintre toate. Nu trebuie sã o sprijiniti.

Dta. vei experimenta mai multe evenimente de pavilioane false. Ei au nevoie ca dvs. sã traiti cu TEAMA, de mod ca dvs. sã accesati la ceea ce ei vã cer. Vor sã controleze fiecare miscare a dvs.

Meditati întotdeauna cînd este posibil, pentru ca sã vã înaltati pe dvs. însisi, afarã din întunericul care exista în jurul dvs. Acest lucru, va re-conecteazã cu fiintele voastre superioare. Si poate fi folosit, pentru ca Lumina sã fie rãspînditã.

Anglia, a sprijinit cu putere, ca sã se meargã la rãzboi, o data ce aveau nevoie de o scuzã pentru ca sã puna si mai mult control asupra persoanelor. Astepati-va la mai multe evenimente de pavilion fals, care vor aparea din toate pãrtile, dar niciodata la usa dvs. Este mereu aceeasi formulã. Functioneazã mereu: a crea frica, si majoritatea oamenilor, în continuare, vor fi de acord cu masurile mai restrictive. Ti-am spus cã va fi mai rãu, înainte de a fi mai bine. Cu ajutorul tuturor, va fi mai bine.

Fiecare dintre dvs. aveti un înger de pazã. Vã rog, contactati cu el. A trebuit sã cer permisiunea îngerului de pazã al lui Veronica, pentru ca sã pot sã fiu capabil sã lucrez direct cu ea. Ei sunt aici pentru tine. Este suficient, sã te gîndesti la asta un moment. Ei asteaptã ca dta. sã te conectezi cu ei. Lumea spiritualã asteaptã cererea ta de ajutor. Nu putem sa intervenim, doar dacã suntem invitati. Ajutati persoanele care lucreazã în numele adevãrului, întotdeauna cînd este posibil, o datã ce ele si-au luat o sarcinã grea. Lãsati sã fiti numai ca masele, îndrumati ca oile la masacru. Fiecare dintre dvs. posedã un suflet etern. Dvs. va gãsiti pe Pãmînt, pentru a trãi acest moment, în relatie cu toatã existenta sufletului vostru. Dumneata, ai ales sã experimentezi sfîrsitul controlului Întunecat, si retragerea sa de pe Pãmînt. Cînd se va restabili pacea (si asa va fi), în continuare veti avea oportunitatea de a stabili o lume mai bunã pentru toti. Aceasta este misiunea ta.

Draga mea, Întunecatii folosesc tot ceea ce este posibil pentru a ajunge pînã la tine. Ei vor continua sã o facã, o data ce lupta pentru existenta lor. Cu toate cã erai destul de scuturatã, te recuperezi. A fost o lectie durã. Investigatia ta, se împãrtãseste în toate zilele, esti un spin în coasta Cabalei, deci încearcã sã te elimine.

Suntem lîngã tine.

Mereu, te adorã, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge