Home > > Mesajul lui Montague din 27 decembrie, 2015

Mesajul lui Montague din 27 decembrie, 2015

Desi nu vedeti limpede, voi ati facut progrese enorme în 2015. În ciuda eforturilor religiosilor si a statelor pentru a va mentine sub puterea lor, multi ditre voi, au avansat curajos în lumina, refuzînd sa se supuna. Acum vedeti într-adevar cum tot ceea ce ati acceptat în trecut, avînd înceredere în ei, facea parte din Marele Plan pentru eliminarea umanitatii de pe pamînt. Voi ati fost încurajati sa fiti instrumentul propriei voastre distrugeri. Nu este Diabolic? Voi ati îmbracat voluntar uniformele lor, ucigînd pentru ei. Voi ati distrus locurile sacre si obiectele antice care au supravietuit pe o baza justa, în asa fel încît omul sa învete cine este el, si care este adevarata sa istorie. Cabala vrea ca toate dovezile existentei umanitatii sa fie suprimate de pe Pamînt. Cei care se gasesc sub control mental printre voi, o fac cu bucurie pentru ei. Ei îsi arata cu mîndrie medaliile, recompensele lor pentru distrugerea Umanitatii. Pîna unde merge nebunia? În momentul în care voi va puneti uniformele lor, fie ca sunt ale Armatei sau ale Politiei, voi va pierdeti omenirea. Voi deveniti roboti care asculta pe cei pe care voi îi serviti.

Prin meditatie, voi puteti sa va conectati cu Eu-l vostru Superior, pentru a putea gasi forta în voi. Multi dintre cei care vin din Atlantida, si din Lemuria, au revenit pe Pamînt, pentru a se asigura ca nu vor lasa sa se faca aceleasi greseli ca în trecut. Re-conectati-va prin meditatie, sau simplu, ceea ce functioneaza pentru voi. Cabala, sa asigurat sa fiti bombardati prin controlul mental, în fiecare moment al vietii voastre, prin limbaj, simboluri, muzica, învatamîntul. Doar daca locuiti într-un loc retras, departe de totul, acolo unde capcanele societatii moderne nu exista, voi luptati împotriva unui sistem de control. Voi nu aveti nici o sansa, doar, daca veti observa voi proprii. O data ce ati descoperit realitatea, EA ÎSI PIERDE TOATA PUTEREA EI ASUPRA VOASTRA, SI VOI SUNTETI LIBERI. Apoi, voi vedeti pe cei care va impun vointele lor, fortîndu-va sa traiti ca animalele în custi de iepure, prea fricosi de a iesi fara din rînduri. Voi va întrebati cum a putut rasa omenesca sa ajunga la acest punct, în aceasta trista stare. Voi, da, fiecare dintre voi care cititi aceasta, stiti în inimile voastre ca va gasiti pe Pamînt pentru a face schimbarile necesare, în scopul ca Omenirea sa continuie sa traiasca pe Pamînt. Cei care nu apartin Pamîntului, pot sa plece fara piedici. Cei care vor sa fie iertati, care nu cer decît sa serveasca umanitatea, pentru a restaura o calitate de viata pentru toti, o pot. Cînd toate bolile pe care Cabala le-a fabricat în laboratoarele lor, si le-a impus umanitatii, nu vor mai exista, viata va deveni mai usoara. Cabala a distrus calitatea de viata a tuturor umanilor. Toate acestea vor înceta. Ei gasesc din ce în ce mai greu sa-si impuna prescriptiilor lor medicale atroce, si vaccinarile, omenirii care se trezeste. Puterea apartine celor 99%, si ei o stiu. Uniti-va, si faceti în asa fel ca anul 2016, sa fie anul în care coruptia sub toate formele ei, sa fie eliminata de pe Pamînt. Nu îi ajutati în loviturile lor montate, de pavilion fals, sau în campaniile lor de propaganda. LIBERTATEA, este obiectivul vostru.

Veronica, ai nevoie sa-ti pastrezi fortele. Se asteapta mult din partea ta. 2016, va fi anul în care Irlanda, va termina ceea ce ea a început în 1916. O LIBERTATE TOTALA, NIMIC MAI MULT. Eliberîndu-se de stat, si de religia care a avut o putere diabolica peste Irlanda. Cînd Irlanda va fi libera, dupa aceea, toata omenirea va fi libera, bancile si religia nu vor mai fi nicodata autorizate sa violeze si sa jefuiasca. Fiti curajosi, prietenii mei Irlandezi, voi va gasiti aproape. Viitorul vostru, se gaseste între mîinile voastre.

Noi va înconjuram cu iubire draga mea, pentru a opune atacurile diabolice. Stiti fara o umbra de îndoiala, ca ne gasim pe calea buna. Etern, al vostru Monty adorat.

Referinte istorice: Revolta de Paste 1916, în Irlanda:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Insurrection_de_P%C3%A2ques_1916


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.