Home > > Mesajul lui Montague din 13 decembrie, 2015

Mesajul lui Montague din 13 decembrie, 2015

Dvs. trebuie sa întelegeti acum, ca noi în lumea de dincolo, putem vedea ceea ce se întîmplã în lumea voastra. Am ales sa va fac constienti de ceea ce are loc pentru a elimina omenirea. Putin numerosi sunt cei care ar argumenta contrariul, deoarece ei nu doresc sa stie adevarul. Este o decizie care le apartine. Ei vor ca eu sa va mint, si sa va spun ca totul merge bine, si ca Agenda 21 nu existã. Eu nu pot face acest lucru.

Înainte ca eu sa merg în lumea de dincolo, Veronica si eu, am promis ca noi vã vom furniza toata informatia necesarã pentru a proteja Umanitatea. Aceasta este ceea ce facem. Agenda 21, nu poate fi îndeplinita fara participarea dumneavoastra. Va cer sa nu ma credeti pur si simplu asupra acestei teme. Faceti-va propriile voastre cercetãri, si descoperiti teribilul adevar voi singuri. Draga mea sotie si-a dedicat toata viata sa pentru a proteja Umanitatea, si Pamîntul. Agenda 21 este în curs de a fi implementata de mai multe persoane, inclusiv Vaticanul, care o împinge cu forta, cu ajutorul politicienilor vostrii.

Pãstrati-vã la curent cu ceea ce este acoperit de Agenda 21, si veti fi socati pîna la mãduvã. Nimic nu vã va mai apartine: nici COPII vostrii, nici casele voastre, nici macar bunurile voastre. Totul va deveni proprietatea statului. Oare este acest lucru pe care îl vreti?

Indiferent de partidul politic care este la putere, ei vor sustine cu totii Agenda 21. Sunteti mintiti despre absolut totul. Încalzirea globala, este ceea ce ei invocã în aceasta saptamîna. Ei bine, este vorba iarasi despre stiinta manipulata, la care ei vor subscrie, atîta timp cît pretul va fi bun. De ce trag ei în favoarea Încalzirii Globale? Este o Înselaciune Uriasa destinata sa elimine putina libertate care vã mai ramîne. Ei fac tot posibilul pentru ca viata pe Pamînt sa devina aproape imposibila de trãit. Ei vor ca voi sa fiti monitorizati, inclusiv si în ceea ce faceti si ceea ce spuneti, si cum trebuie sa traiti. Ei va împiedica chiar sa vã cultivati propriile voastre legume, era ceea ce îmi placea mult sa fac atunci cînd ma gaseam pe Pamînt, eu de asemenea.

Sunteti pe panta alunecoasã a extinctiei, DOAR DACA ÎN SCHIMB VETI ACTIONA. Ei sunt la putere peste tot. Tot ceea ce puteti face, este sa refuzati sa le dati consimtamîntul vostru, pentru ca sã-i împiedicati sa provoace schimbarile pe care doresc sa le impunã. Amintiti-vã, este O GUVERNARE PRIN CONSENS. Ei sunt neputinciosi fara consimtamîntul dumneavoastrã.

Va rog sa studiati DISCURSUL MAGIC pe care ei îl folosesc. Cînd voi spuneti, SÃ NU MAI FIE RÃZBOAIE, în realitate voi spuneti MAI MULTE RAZBOAIE. deoarece cuvîntul NU nu existã, (Aceasta este o afirmatie ,NdT) dialectica este un instrument important care poate fi folosita împotriva voastrã. Ei sunt foarte inteligenti, dar o data ce spiritul vostru este atent la cuvintele lor magice, voi puteti anticipa asupra ceea ce vor face. Este posibil sã iesiti din dilema în care vã aflati. Ei nu mai pot sã-si ascundã planurile prea mult timp. Planurile lor sunt dezvaluite zilnic. În curînd ei nu vor mai avea un loc unde sã se ascundã, si se vor gãsi la îndemîna voastra.

Cînd voi (cei 99%) veti fi împreunã, nimic nu vã va mai opri. Tot ceea ce aveti nevoie, este sa stingeti ecranul televizorului, deoarece el vã controleazã mintea. Studiati ceea ce voi, în societatea voastra, puteti face. Comunicati între voi, si liderii vor aparea în mod natural, si împartasind cercetarile voastre, voi puteti organiza proiecte. Eu sunt pe deplin constient ca multi oameni nu doresc sa se confrunte cu faptele, indiferent de cît de multe lovituri montate sub pavilioane false, ei fac experienta. Voi singuri, puteti sa opriti aceste lovituri montate. Ei nu au constiinta. Ei au sacrificat 3000 de persoane cu ocazia atentatului din 11/9, si au retras profituri uriase. Este la acest fel de persoane ca voi vã opuneti. Eu sunt de acord pentru a spune, ca este o situatie jenantã. Amintiti-va MEREU, CÃ EI NU POT FACE NIMIC FARA AJUTORUL DUMNEAVOASTRÃ. Ei nu au stiinta ca unii dintre voi va iau banii si închid ochii la consecintele a ceea ce ei au provocat.

Preluati-va controlul existentei voastre, si luati-va deciziile voastre proprii. Încetati sã mai acceptati ceea ce altii decid pentru voi. Ei nu au dreptul sa distruga viata umanã de pe Pamînt. Ei nu fac decît CEEA CE VOI LE-ATI PERMIS SÃ FACÃ, deci mingea se gaseste în terenul vostru. Voi nu mai aveti timp de pierdut. Acest fapt a ajuns la termenul sau. Viitorul vostru, si viitorul Pamîntului, ar trebui sã fie prioritatea NUMÃRUL 1, în mintea voastrã, mai degraba decît capcanele de sarbatorile de Craciun.

Craciunul este un basm pe care ei l-au inventat. Am explicat de nenumarate ori, ca IESA CRISTOS, a trait cu sute de ani înainte ca povestea feericã sa fi fost inventata. Faceti din aceasta un eveniment familiar, deoarece atunci cînd familiile se aduna pentru a împartasi dragostea si lumina, energia lor este foarte puternica.

A se trezi la adevar, nu este niciodata o alegere usoarã, însa trebuie sa stiti ca acest lucru trebuie sã fie fãcut. Voi puteti vedea, cît de bine sunt organizati, cei 1%, DECI GÎNDITI-VÃ CUM AR FI ACEST LUCRU, ATUNCI CÎND CEI 99% VOR FI ORGANIZATI.

Printre voi se gasesc suflete minunate, care va vor conduce catre Lumina. Nu va întoarceti catre religie sau politicieni, caci ei nu functioneaza în iubire si luminã. Prietenii mei, lumea spiritualã merge pe acest teren minat cu voi, mînã în mînã. Noi o putem face ! Împreunã o vom face !

Veronica, noi suntem pe deplin constienti de blocajele la care faceti fata. Ei au atîtea de pierdut, ca ei vor merge pîna la capat pentru ca sa va împiedice, pe tine si pe ai tai, de a raspîndi adevarul. Cu toate ca acestea va fac viata foarte dificila, ei nu vor reusi. Dta. stii ca veti îndeplini misiunea voastra. Vi s-au adus persoanele bune. Este trist, însa ei de asemenea sunt atacati, din cauza a ceea ce sunt. Saptamînile viitoare, vor fi de o foarte mare importanta, deci fiti atenti în fiecare moment. Prietenii mei, viitorul se gaseste între mîinile voastre.

Veronica, este greu de vazut, ceea ce suportati. Stiti ca este posibil sa se întîmple, si acest lucru este ceea ce va motiveaza sa avansati.

Dragostea mea este întotdeauna cu tine. Cu tine draga mea, Al Vostru Monty adorat.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child




Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!



Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.