Home > > Mesajul lui Montague din 3 Ianuarie, 2016

Mesajul lui Montague din 3 Ianuarie, 2016

"În concluzia analizei, sunt STRUCTURILE ELITEI cele care au construit SISTEMUL PARAZIT: O ÎNCHISOARE MONDIALA, o închisoare fara bare. Nimani nu poate explica logica ÎNSELATORIEI. Cum se poate explica o ILUZIE care este atît de PUTERNICA si OMNIPREZENTA, ca este IMPOSIBIL PENTRU MAJORITATEA OAMENILOR SA O CONCEAPA?

Unul dintre pazitorii închisorii ironizeaza: « sunt pur si simplu, cele mai mici secrete care au nevoie de o protectie. CELE MAI MARI SE PREZERVEAZA ELE SINGURE, DE INCREDULITATEA PUBLICULUI».

"PRADATORII NE-AU FURNIZAT SISTEMELE DE CREDINTA ALE BINELUI SI RAULUI. ARCA ALIANTEI SACRE = O ILUZIE CARE VA FI ATÎT DE VASTA SI DE GIGANTICA, CA ACEST LUCRU VA DEPASI ÎNTELEGEREA LOR.»

«Sa nu uitam ca, tot ceea ce PARAZITII ELITEI doresc sa distruga, ei îl DIABOLIZEAZA, în primul rînd. Reflectati voi proprii».

«Ultima piesa a marelui puzzle, este pusa si completeaza Codul Antic, încodat în scolile de mistere, pentru a dezvalui pentru prima data, locul surprinzator al REGATULUI LUI OSIRIS PE PAMÎNT = ATLANTIDA, LEAGANUL CIVILIZATIEI OCCIDENTALE, ESTE IRLANDA, PAMÎNTUL FARAONILOR.

Monty ma condus din nou catre «Irlanda, PAMÎNTUL FARAONILOR», de Andrew Power. Exista atîtea lucruri în aceasta carte, care sunt satît de pertinente, pentru trezire.

Draga mea, 2016 va fi anul actiunii. Voi nu mai puteti sa continuati sa priviti pasivi lumea care este deposedata, si Umanitatea care este eliminata. Pentru a întelege ceea ce trebuie sa faceti astazi, este necesar sa observati trecutul, si cum totul sa schimbat, si ce au devenit umanii; simpli sclavi pentru tiranii lor. La ora actuala voi puteti sa vedeti cine sunt tiranii vostrii, si metoda utilizata pentru ca sa va mentina în întuneric, lasîndu-va neputinciosi si complet sub controlul lor. Ochii vostrii se deschid catre metodele folosite ca sa va robeasca. Acum, voi trebuie sa actionati împreuna si sa spuneti: « noi nu ne dãm consimtamîntul, pentru ca voi sa stapîniti lumea noastra».

Ei nu o pot face fara consimtirea voastra, nici fara sprijinul vostru. Nu dati nici macar o moneda pentru a sustine RELIGIA, caci nu exista adevar în ceea ce ei predica. Refuzati sa va lasati înselati de religie mai mult timp. În momentul în care, voi va eliberati de dominatia Bisericii si a Statului, voi deveniti un spirit liber apt pentru a întelege adevarul pentru prima data. Este cu adevarat o eliberare.

Lumina voastra va sclipi cu stralucire. si va atrage altii catre voi. LIBERTATEA este dreptul vostru de nastere divin. Ceea ce vedeti în jurul vostru, este de fapt, un produs iesit din FALSIFICARE si O FICTIUNE, în care ati crezut în mod idiot. În 2016, voi aveti puterea sa alungati pe toti cei care nu apartin Pamîntului, si care s-au înhamat sa închida spiritele Umanitatii, pentru ca sa va faca sclavi. Voi traiti într-o lume minunata la care sunteti orbi. Voi sunteti cu totii victimele controlului mental: daca nu, întrebati-va, cum ati fi putut vota, pentru cei care ucid pe aproapele vostru, si fac din viata pe Pamînt, o lupta pentru supravietuire. Voi votati cu usurinta pentru cei care învenineaza atmosfera cu produse chimice pe care voi le respirati, si apa pe care o beti, si hrana pe care o mîncati, si care prin sistemul corupt al bancii, controleaza fiecare moment al vietilor voastre.

Voi puteti cu usurinta sa reluati conducerea vietilor voastre. Încetati sa ONORATI pe cei care fac viata pe Pamînt, imposibila la atîta lume. Nu are importanta în cine votati, o data ce ei asculta cu totii, pe tiranii vostrii. Este timpul sa reluati controlul si sa reinstaurati Pacea. Acest lucru, poate fi facut. La ora actuala, exista patru politicieni în Irlanda, care trec la actiune. Ei vor ADEVARUL. Sustineti-i, caci ei spun ceea ce gîndesc. Voi îi veti recunoaste, dupa actiunile lor. Voi aveti responsabilitatea sa alegeti persoane bune pentru a înainta, si pentru a lua lucrurile în mîna.

Oh!, cît de mult as dori sa fiu pe Pamînt acum, stiind ceea ce stiu de dincolo de viata. Voi aveti nevoie de curaj, pentru ca sa va ridicati voi proprii, si sa refuzati sa UCIDETI, sau sa sustineti ditrugerea lumii voastre. PARAZITII, vor pleca atunci cînd le veti cere sa plece. Voi ati suferit destul între mîinile lor. Lupta pentru supravietuirea pe Pamînt SE VA OPRI în momentul în care vã veti reuni, pentru ca sa îi puneti capat. Este la îndemîna voastra. Informatia curge din toate partile, deschizîndu-va ochii, si aratîndu-va în mod clar ceea ce a fost facut pentru ca sa fiti tinuti în captivitate.

Voi, si numai voi singuri va veti putea elibera. Noi putem, si vã vom ajuta, însa voi trebuie sa doriti mai întîi sa va ELIBERATI de tiranii vostrii, si voi trebuie sa va pregatiti sa luati masurile necesare pentru a reusi. Ar trebui sa fiti orbi, surzi si muti, pentru a nu vedea ceea ce se face pentru a distruge Umanitatea. Fiti siguri ca ei vor veni si pentru voi, atunci cînd va fi momentul sa distruga regiunea voastra din lume. Ei nu au nici o mila. Priviti masacrul care este în curs, sub ochii vostrii. Voi nu puteti sa îl aprobati în mod tacit. Este timpul sa le spuneti: " Eu nu o sa particip la distrugerea Umanitatii. Eu refuz sa va sustin pentru ca voi sa va îndepliniti PLANUL VOSTRU DIABOLIC. Faceti din aceasta, hotarîrea voastra pentru anul 2016.

Draga mea, viata a devenit foarte dificilã. Ei nu vor ca spiritele sa se deschida catre adevar. Dta. si consortii, sunteti loviti fara mila. Mergeti înainte, stiind ca la urma veti reusi, cu toate ca drumul este plin de capcane în prezent. Dragostea mea, si sprijinul meu sunt ale tale, pentru eternitate, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.