Home > > Mesajul lui Montague din 24 Julie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 24 Julie, 2016

Trezirea cîstiga viteza si forta. Trebuie doar sa observam miile care se adauga, prin toata lumea, ca sa auda pe David Icke vorbind adevarul. Oamenii, fac legaturile si vad, pentru prima data ca omenirea este pe deplin controlata. Ei învata, cum a fost ca doar 1% au reusit sa manipuleze pe cei 99%, ca sa-si cedeze libertatea lor, si controlul lumii întregi. Cabalei îi este teama de trezire, si atunci raspunde cu operatiuni SECRETE MURDARE, pentru a cauza teama, si asteapta ca acest lucru sa distraga oamenii, de la ceea ce este facut pentru a distruge omenirea. Cabala pîna ca, îsi are si omul lor în fiecare fals atac, pozitionat ca sa le raporteze direct lor. L-au tinut ocupat, alergînd din tara în tara. Cu toate acestea, credulii, au înca încredere orbeste în toate astea, independent de dovezile puse în evidenta. Contrastul între oamenii deschisi adevarului, care se unesc sa-l auda pe Icke a carui lumina este atît de mare, si altii care se lasa înselati, este enorm. Atît de mult control este focat pe omenire, în special cu ajutorul televiziunii, guvernelor, educatiei, si desigur, cel MAI MORTAL din toate, controlul mental prin religie.

Este timpul sa va eliberati. Deshideti-va mintea adevarului. Refuzati sa consimtiti coruptia care a distrus viata pe pamînt. O alegere trebuie sa fie facuta : sau sunteti împreuna cu omenirea, sau va veti scufunda în uitare cu Cabala. Pentru ca Cabala nu va supravietui ; ei stiu ca acest lucru este adevarat, ca timpul lor sa terminat.

Tranzitia a început, si consecintele ei vor fi magnifice.Totul se va schimba la o scala globala. Este necesar ca omenirea sa se deschida schimbarii, sa fie pregatita, si sa ia parte activa în ea. Atunci cînd o veti face, coruptii vor înceta sa mai poata sa continuie sa functioneze, pentru ca fara ajutorul vostru vor trebui sa admita deruta. Voi stiti cine sunt, cei care suporta Cabala. Voi stiti ca, cu cît mai repede va veti retrage serviciile voastre, cu atît mai repede lumea se va scalda în lumina ADEVARULUI, a JUSTITIEI, si a IUBIRII pentru toata omenirea.

Va cer din nou sa trimiteti iubirre, lumina si justitie pentru cineva care continua închis în Statele Unite. Cineva al carui rol în aceasta tranzitie, a fost asa de mare, încît i-a fost montata o capcana. Daca simtiti ca puteti oferi asistenta în aceasta situatie, faceti-o, deoarece Veronica este foarte preocupata si confuza. Este necesar de sfatuire legala, relativ la legile SUA, care sunt foarte diferite de cele ale GB.

Omenirea are nevoie ca lucrurile sa avanseze cît mai repede posibil. Cabala este capabila de orice, pentru a cîstiga ceva timp. Ei vor uza si abuza, pentru a obtine ceea ce vor. Rasa omeneasca are nevoie de libertatea sa, pentru ca sa îi fie permis sa traiasca pe Pamînt, asa cum trebuie sa fie. MÎNA INVIZIBILA care controleaza lumea voastra trebuie sa-si termine regatul sau de teroare, si sa retraga de pe Pamînt. Cei care îi servesc, trebuie sa se pregateasca sa plece de asemenea, doar daca vor cauta mila si iertarea pentru crimele lor împotriva omenirii. O lectie MARE, pe care omenirea o va învata, este ca, bogatia acestei lumi nu va cumpara dreptul de a ramîne pe Pamînt, dupa ce tranzitia va fi conclusa. Nu va exista spatiu pentru coruptie, nici pentru cei corupti dupa tranzitie.

Veronica, a trebuit sa aiba de a face cu noul soc, referitor la persoana închisa în SUA. Noi, cei din aceasta parte a vietii, lucram în sensul de a-l elibera de capcana, însa Veronica, este aceea care are de a face fizic cu acest lucru. Nu va faceti ideie, de ceea ce ea are de înfruntat. Este un RAU asa de negru, asa de vicios, asa de corupt. Unica dorinta a lui Veronica, este sa ajute sa elibereze omenirea, pentru ca, cu totii sa poata sa traiasca în pace.

Draga mea, stiu ce soc a fost acesta pentru tine. Trebuie sa te recuperezi. Stii ca nimic nu poate împiedica aceasta tranzitie. Ei pot numai sa puna obstacole în calea ta. Si cu asta ai de a face.

Sunt mereu cu tine, draga mea.

Adoratorul tau, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.