Home > > Mesajul lui Montague din 31 Julie, 2016

Mesajul lui Montague Keen din 31 Julie, 2016

În acest timp de mari schimbari, este important sa faceti Revogarile (Andrew Bartzis) pe cît de des posibil, pentru ca sa acumulati forta interioara, si sa va eliberati de controlurile care au fot implantate de religie si de stat. Ati ramîne uimiti cu rezultatele. Va veti simti liberi si în control (de voi proprii). Înlaturarea controlului corupt va aduce mari schimbari. Voi trebuie sa fiti pregatiti pentru a avea de a face cu aceste schimbari. Sa nu asteptati ajutor sau sfaturi de la guvernele voastre, caci ele sunt parte din problema. Forta mentala si auto-încredere sunt cruciale. Este cu ajutorul Revogarilor, ca oamenii îsi vor recupera puterea lor.

Mult din ceea ce este dezvaluit vã va soca si vã va nelinisti, însa trebuie sa renuntati la vechile si coruptele metode ale trecutului. Cei în care vi sa învatat sa aveti încredere, si sa-i reverentiati, sunt aceiasi care v-au mentinut în captivitate. Va spun din nou : »Nimic este ceea ce pare a fi », sa aveti acest lucru mereu în minte.

Guvernele servesc numai MÎNA ASCUNSA, si nici o data poporul, deci sa nu va asteptati ca ei sa va apere. Guvernele au actionat pentru ca sa fiti eradicati de la suprafata Pamîntului. Ei nu vor 80% din omenire. Voi trebuie sa va treziti si sa vedeti ceea ce sunt guvernele voastre, si sa vedeti cinstit în ce fel ei s-au amestecat în exterminarea rasei omenesti. Veti ramîne socati pîna la maduva, atunci cînd masca va cadea, si va aparea întelegerea ca poate/probabil, voi îi ajutati la planul lor rautacios. Atunci cînd veti întelege pe deplin întinderea coruptiei, atunci si numai atunci, voi veti fi capabili sa dati pasii necesari, pentru a refuza sa cooperati cu planurile lor rautaciose.

Marea trezire îsi deschide aripile sale pîna în îndepartari. Poate fi vazuta energia luminoasa în jurul persoanelor, pe masura ce se elibereaza de legturile negrului trecut. Învatati sa zîmbiti din nou, deoarece voi aveti mult pentru ce sa zîmbiti. Va treziti din cosmarul pe care Cabala la creat pentru omenire/umanitate. Pe masura ce catusele cad, si barele închisorii se dezintegreaza, va ridicati fata catre razele vindecatoare ale soarelui, si salutati lumina lui în viata voastra.

Cei care sau nascut în ultimii 2000 de ani, nu au cunoscut niciodata libertatea. A fost atunci, cînd controlul a început. Vaticanul si compania, au dominat începînd de atunci. Cu libertatea vin mari responsabilitati, voi nu puteti sa cadeti în capcana de a se comporta la fei ca si Cabala, Nu, prietenii mei, este nevoie de un nou mod de a gîndi, pentru a garanta ca metodele vechi sunt moarte si au disparut pentru întotdeauna. Gînditi-va putin cum ati dori ca viata sa fi fost pe Pamînt ; o experienta minunata pentru toata umanitatea, nu doar pentru cîtiva. Voi trebuie sa garantati ca niciodata nu va mai exista oameni fara hrana si un camin. Saracia a fost folosita pentru a introduce un tip de energie de care Cabala avea nevoie, pentru a supravietui pe Pamînt. Trebuie sa întelegeti ca toata umanitatea va trece prin aceasta mare schimbare împreuna, si ca va fi mai dificil pentru unii, sa se adapteze la ea. Împreuna, veti supravietui. Aceasta schimbare pe care ati asteptat-o, pentru care v-ati rugat, se afla acum aproape de voi. Savurati fiecare moment, deoarece ati lucrat din greu pentru ea. Voi sunteti creatorii Noii Ere.

Acei dintre voi care au un rol special de jucat, stiu cine sunt, si stiu ca trebuie sa ne afle la locul potrivit, la momentul potrivit. Din nefericire, Cabala de asemenea stie cine sunt, si face tot ceea ce este posibil, pentru ca sa va distruga. Va rog sa sprijiniti, mereu cînd este posibil, trimitînd iubire, energie si forte, tuturor acelora care se afla în mîinile Cabalei. Sa stiti ca Cabala poate doar sa întîrzie, însa nu sa evite Tranzitia. Este scris în piatra, profetizat de multi, de-alungul timpurilor. Se va întîmpla, deoarece a sosit ora. Acesta este momentul pentru a face adevarata diferenta pentru viitorul omenirii. O oportunitate pentru a crea o lume unde iubirea, respectul, justitia, pacea si onoarea pentru toti, va deveni norma.

Draga mea, tensiunea acestei situatii a fost zdrobitoare. Gîndeste-te cu ce te înfrunti, este aproape o minune ca ai reusit sa ai de a face cu asta pîna acum. O forma va fi gasita, pentru a depasi ceea ce pare acum intransponibil. Ceea ce traiesti, este marea batalie între umanitate si Cabala, lumina si întuneric. Domnii Cabalei, pierd. Sa ai încredere ca rezultatul sigur va aparea, si ca totul va fi bine.

Mereu, al tau adorator, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Star Child
Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.